Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019 (χωρίς ακριβή ώρα) πμ

2 καλέσματα : 1 2

Εκδηλώσεις αντικουλτούρας ενάντια στο κράτος και την καπιταλιστική ανάπτυξη

Ο δήμος Αθηναίων είναι ένας από τους κύριους παράγοντες της καταστολής και της βίαιης ανάπτυξης που υφίστανται οι γειτονιές μας. Ο Μπακογιάννης και η παράταξή του "Αθήνα Ψηλά", μαζί με τους υπόλοιπους καλοθελητές έχουν αναλάβει την πώληση της Αθήνας με κάθε μέσο και κάθε τρόπο σε κάθε πιθανό αφεντικό. Πουλάνε στους παγκόσμιους τσιφλικάδες των κτηματομεσιτικών, τους μαφιόζους-επενδυτές και τον κάθε ντόπιο κερδοσκόπο τα σπίτια των κατώτερων τάξεων, τις πλατείες κοινωνικοποίησης των καταπιεσμένων και εκμεταλλευομένων, εκτοπίζοντας τους όλο και πιο μακρυά από τους τόπους που εργάζονται, φοιτούν, ζουν και αγωνίζονται. Το νεοφιλελεύθερο επιτελείο με τον χιπστερο-αρχηγό του, γνήσιο τέκνο της ντόπιας πολιτικής οικογενειοκρατίας και της παγκόσμιας οικονομικής ελίτ , σκαρφίζονται διάφορους τρόπους για να πουλήσουν τον βίαιο εκτοπισμό, ως μια πολιτισμική αναβάθμιση. Ντύνουν την βία και την εκμετάλλευση με κόκκινες κορδέλες, φώτα και πληρωμένες μελωδίες και ο αθηναικός λαός εκστασιάζεται στο θέαμα.

Σε αυτό το πλαίσιο, ο δήμος Αθηναίων οργανώνει στην πλατεία Εξαρχείων στις 22 Δεκεμβρίου, ημέρα Κυριακή, μια εκδήλωση-βιτρίνα των βίαιων σκοπών του. Ως αγωνιζόμενοι και αγωνιζόμενες, αναρχικοί αναρχικές, οι καταπιεσμένοι και καταπιεσμένες με τις πολλές καταγωγές και κουλτούρες, να απαντήσουμε με μια πραγματική εκδήλωση των από τα κάτω. Να συναντηθούμε στην πλατεία και στους δρόμους, στον φυσικό μας χώρο, εκεί που πρέπει να είμαστε, εκεί που χτίζονται οι ζωές όσων δεν χωράνε και δεν θέλουν τα ψεύτικά τους πανηγύρια, τα μαγαζιά τους και τα σαλόνια τους.

διοργάνωση : Συνέλευση καταλήψεων, συλλογικοτήτων,διεθνιστών/ριών,μεταναστών/ριων,αλληλέγγυων

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1602122/


Στήριξη της εκδήλωσης αντικουλτούρας στην πλ. Εξαρχείων ΑΥΡΙΟ

Στηρίζουμε την εκδήλωση αντικουλτούρας ενάντια στο κράτος και την καπιταλιστική ανάπτυξη που θα πραγματοποιηθεί αύριο 22/12 στην πλατεία Εξαρχείων από τις 8 το πρωί με προβολές, συλλογικές κουζίνες, ρεμπέτικα και άλλα πολλά.

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΚΑΤΑΛΗΨΕΩΝ ΚΟΥΚΑΚΙΟΥ

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1602161/