Σάββατο 15 Φεβρουαρίου 2020 στις 23.00

Σκύλες της λύσσας party

🔥 Το πολυπόθητο θεατρόπαρτο της θοφ είναι πλέον γεγονός. 🔥

Ετοιμαστειτε για μια βουτιά στο θεατρικό κόσμο, για ένα φλας Μπακ στις παλιές καλές εποχές που το "καφέ της χαράς" δεν είχε τέταρτη σεζόν, που το gntm έβγαζε μόνο μία νικητρια, πριν ακόμα και από το survivor (το πρώτο, ναι).
Επειδή επιστρέψαμε στην κανονικότητα και άσυλο (πλέον δεν) έχουμε ανακοινώνουμε και επίσημα την πολυαναμενόμενη πρόσληψη της συναδέλφου Πέγκυς Καρρά. Οι σκύλες της λύσσας ήρθαν επιτέλους για να δείξουν πόσο αλήθεια είναι πλέον το "Πέγκυ Καρρά: ηθοποιός" μπροστά στα ίδια σας τα μάτια σε μία και μοναδική εμφάνιση στον χώρο του Πολυτεχνείου στις 15/2 και ώρα έναρξης 23:00.

Μια βραδιά στον κόσμο της επίδοξης ηθοποιού όπου μπορείτε να πιείτε το ποτό σας στο αγαπημένο σας "οινοπνευματοποτειον" να γνωρίσετε και άλλα ταπεινά χαμομηλακια ( πλην της Μανταρινάκη) να χορέψετε στους ξέφρενους ρυθμούς της μουσικής ακούγοντας ( στη ΔΙΑΠΑΣΏΝ) τις πατ κιουτ, τον Σάκη από τη Γιουροβίζιον, τα πριόνια του σήμερα και του χθες και οσα αλλά κομμάτια αγαπήσαμε και αγαπάμε, διαχρονικα και σύγχρονα.


❗Υ.Γ. οποιαδήποτε σεξιστική, ρατσιστική, ομοφοβική συμπεριφορά, δε θα γίνει ανεκτή. Αγαπάμε και προσέχουμε τ@ ευατ@ μας, τους γύρω μας και τα προσωπικά μας αντικείμενα.

πηγή : https://www.facebook.com/events/5263730946493…