Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019 στις 17.00

Συλλογή ειδών για τους πρόσφυγες

Καλησπέρα σας και χρόνια πολλά!!
Τη Δευτέρα 30 Δεκέμβρη και ώρα 17:00 - 19:00 η Επιτροπή θα βρίσκεται στο χώρο του σωματείου των συνταξιούχων Ευαγγελιστρίας 46 (απέναντι από τα ΚΕΠ) με σκοπό τη συλλογή παιχνιδιών, ατομικών χυμών, συσκευασμένων γλυκών καθώς και είδη για μικρά παιδιά (καρότσια, πάνες κλπ).
Στη συνέχεια μια ομάδα θα μεταβεί στο χώρο του Sparta Inn για να παραδώσει τα αγαθά που έχουν μαζευτεί όλο το προηγούμενο διάστημα και να προσφέρει χαρά στα μικρά προσφυγόπουλα και τις οικογένειές τους.
Στο πλαίσιο της παραπάνω δράσης καλούμε εκπαιδευτικούς, κοινωνικούς λειτουργούς, καλλιτέχνες και γενικά πολίτες με τα παιδιά τους να συμμετέχουν ώστε να απασχολήσουμε δημιουργικά (ζωγραφική, παιχνίδια, μουσική) τα προσφυγόπουλα στο χώρο του ξενοδοχείου.
Το ίδιο απόγευμα στις 20:00 στο Δημοτικό Συμβούλιο Σπάρτης που θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα (Δημαρχιακό Μέγαρο - Κεντρική Πλατεία Σπάρτης - αίθουσα συνεδριάσεων) η Επιτροπή καλεί σε μαζική παρουσία όλων για να εκφραστεί η πραγματική και ουσιαστική θέση απέναντι στο προσφυγικό ζήτημα της περιοχής μας!

πηγή : https://facebook.com/SpartiRefugeeSolidarity/