Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2020 στις 9.30 πμ

3 καλέσματα : 1 2 3

Εισαγγελική πρόταση επί των κατηγοριών στην 4η δίκη του Επαναστατικού Αγώνα

Την Πέμπτη 23 Γενάρη στις 9:30 π.μ η εισαγγελέας θα κάνει την πρότασή της επί των κατηγοριών στην 4η δίκη του Επαναστατικού Αγώνα για την υπόθεση που αφορά ληστείες τραπεζών, κάποιες από τις οποίες αποδίδονται στην οργάνωση. Στην προηγούμενη δικάσιμο, στις 12 Γενάρη, είχε αναβληθεί η προγραμματισμένη πρόταση της εισαγγελέως καθώς εξετάστηκαν από το δικαστήριο 2 επιπλέον μάρτυρες κατηγορίας (με πρόταση της εισαγγελέως) όπως επίσης αναγνώστηκαν και κάποια επιπρόσθετα έγγραφα.

συνελευση αλληλεγγύης στον επαναστατικό αγώνα

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/81531/


1 2 3

Πέμπτη 23/1 η εισαγγελική πρόταση στην υπόθεση που τα ΜΜΕ χαρακτήρισαν ως "ληστές του Διστόμου"

Την Πέμπτη 23 Ιανουαρίου στην δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού στις 9πμ θα καταθέσει την πρόταση του ο εισαγγελέας της έδρας μετά από 1.5 χρόνο ακροαματική διαδικασία για την υπόθεση που "αντι"τρομοκρατική και ΜΜΕ χαρακτήρισαν ως "ληστές του Διστόμου". Μια υπόθεση που αφορά μια σειρά ανεξιχνίαστων ληστειών από το 2006 και που το κράτος προσπαθεί να εντάξει κάτω από την δράση του Επαναστατικού Αγώνα.

Σε αυτή την δίκη κατηγορούμενοι/ες είναι οι αναρχικοί: Ν.Μαζιώτης μέλος του Επαναστατικού Αγώνα, Κ.Σακκάς, Μ.Σεϊσίδης, Γρ.Τσιρώνης, Π.Ασπιώτης καθώς επίσης οι κοινωνικοί κρατούμενοι: Σ.Χριστοδούλου, Γ.Πετρακάκος η συντρόφισσα του Μ. Θεοφίλου καθώς και δύο οικογενειακοί φίλοι τους.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΩΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ "ΛΗΣΤΕΣ ΤΟΥ ΔΙΣΤΟΜΟΥ"

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ

Συνέλευση Αλληλεγγύης στους φυλακισμένους, φυγόδικους και διωκόμενους αγωνιστές

πηγή : http://athens.indymedia.org/post/1602675/


1 2 3

Κάλεσμα 23/1 ενόψει της εισαγγελικής πρότασης για την υπόθεση "των ληστών του Διστόμου"

Εισαγγελική πρόταση για την υπόθεση "ληστές του Διστόμου"

Εισαγγελική πρόταση την Πέμπτη 23 Γενάρη για την υπόθεση "ληστές του Διστόμου"

Την Πέμπτη 23 Γενάρη στη δικαστική αίθουσα των φυλακών Κορυδαλλού θα κατατεθεί η πρόταση του εισαγγελέα για την υπόθεση που βαφτίστηκε απο την αντιτρομοκρατική υπηρεσία και τα φερέφωνα της ως οι "ληστές του Διστόμου". Αφορά μια σειρά από ληστείες από το 2006 που επιχειρήθηκε να αποδωθούν από την αστυνομία στην οργάνωση "Επαναστατικός Αγώνας" και εκδικάζεται στον Κορυδαλλό τον τελευταίο ενάμιση χρόνο. Κατηγορούμενοι σε αυτήν την υπόθεση είναι οι σύντροφοι Ν. Μαζιώτης, μέλος του Επαναστατικού Αγωνα , οι Γρηγόρης Τσιρώνης, Κώστας Σακκάς, Μ. Σεισιδης, Π. Ασπιώτης, οι κοινωνικοί κρατούμενοι Χριστοδούλου, Γ. Πετρακάκος και η συντρόφισσα του Μ . Θεοφίλου καθώς και δυο οικογενειακοί τους φίλοι.

Η ΑΛΛΗΛΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΦΥΛΑΚΗΣ

Ταμείο Αλληλεγγύης Φυλακισμένων και Διωκόμενων Αγωνιστών

πηγή : http://athens.indymedia.org/post/1602697/