Δευτέρα 27 Ιανουαρίου 2020 στις 18.00

Αντικατασταλτική Συνέλευση Αναρχικών

Ιχνηλατώντας τη σύγχρονη πραγματικότητα δε θα μπορούσαμε να μην εστιάσουμε στο κομμάτι εκείνο που αναλογεί στην καταστολή. Σπλάχνο από τα σπλάχνα του οικοδομήματος της εξουσίας, αλλάζει μορφές και πρόσωπα ανάλογα με τις κοινωνικό-πολιτικές συνθήκες του εκάστοτε χρονικού πλαισίου. Έτσι, το δόγμα 'Νόμος και Τάξη' δε συνιστά κάτι νέο, εξαιτίας όμως, της ελατής μορφής του άλλοτε πραγματώνεται σιωπηλά κι άλλοτε με θεαματικούς όρους. Στο σήμερα φαίνεται να υπερισχύει το δεύτερο, με τον τωρινό διαχειριστή του κράτους να παίζει το προεκλογικό του χαρτί, εκείνο που αφορά την πάταξη της ανομίας, την κατάργηση του αβάτου των εξαρχειών, την επίλυση του μεταναστευτικού κ.α..
Πάντα σε αγαστή συνεργασία με τα ΜΜΕ, που εξαπολύουν οχετό Αφενός στήνοντας πανηγυρικά ρεπορτάζ για την αποτελεσματικότητα της αστυνομίας, τις ειρηνικές διαδηλώσεις, την εξάρθρωση τρομοκρατικών οργανώσεων και αφετέρου αποκρύπτοντας πληθώρα επιθετικών δράσεων μέσα στον μητροπολιτικό ιστό, προβάλλοντας την αποκατάσταση της κανονικότητας και της κοινωνικής ομαλότητας.

ΟΣΟ ΥΨΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΡΑΧΤΕΣ ΤΟΣΟ ΒΕΛΤΙΩΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΤΕΣ

Εμείς από πλευράς μας, έχουμε να πούμε πως όσο κι αν η καταστολή εντείνεται και αναβαθμίζεται, πάντα θα μας βρίσκει μπροστά της. Όχι μόνο για την υπεράσπιση των κεκτημένων μας, αλλά και για να δημιουργήσουμε νέες εστίες αγώνα, να έρθουμε σε σύγκρουση με τους υπερασπιστές της αστικής νομιμότητας, να πυροδοτήσουμε τον πόλεμο ενάντια στο εξουσιαστικό σύμπλεγμα εδώ και τώρα.

Η ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΔΕ ΜΑΣ ΦΟΒΙΖΕΙ ΜΑΣ ΕΞΟΡΓΙΖΕΙ
Δεν περιμένουμε τις κατάλληλες συνθήκες για να δράσουμε ούτε και εγκλωβιζόμαστε σε τελεσίγραφα. Η αναρχική δράση πάντα θα βρίσκεται δεκάδες βήματα μπροστά μετουσιώνοντας το λόγο της σε πράξεις αντίστασης κι εξέγερσης.

ΠΟΛΥΜΟΡΦΟΣ ΣΥΝΕΧΗΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ ΑΓΩΝΑΣ
ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑ
ΩΣ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ

Αντικατασταλτική Συνέλευση Αναρχικών

πηγή : email που λάβαμε στις 21 Ιανουάριος 16h