Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020 στις 19.00

Ανοιχτή κουβέντα για τη διοργάνωση διαδήλωσης την ημέρα των Ιμίων

κοινό κείμενο καλέσματος στην Αντιφασιστική-Αντιιμπεριαλιστική-Αντιπολεμική διαδήλωση ενάντια στην κρατική και παρακρατική τρομοκρατία απέναντι στην φασιστική-παρακρατική φιέστα όπου αυτή βρίσκεται

1) Οι φασιστικές-παρακρατικές οργανώσεις έρχονται να πλαισιώσουν τη νόμιμη βία της κρατικής τρομοκρατίας ως βραχίονας " παράνομης επιβολής και βίας" απέναντι στο μαζικό κίνημα,τις οργανώσεις του, τα σωματεία,τους απόκληρους-πρόσφυγες,μετανάστες-, και τους αγωνιζόμενους λειτουργώντας σαν πιστά μαντρόσκυλα του κεφαλαίου

2) Ο φασισμός τσακίζεται μονάχα στους δρόμους, από εργατικούς-λαϊκούς-κοινωνικούς-μετωπικούς-πολύμορφους αγώνες, από τις δυνάμεις του μαχητικού αντιφασισμού.

3) Απέναντι στην προσπάθεια της σοσιαλδημοκρατικής πρώην κυβέρνησης-Σ.Υ.Ρ.ΙΖ.Α. να εισχωρήσει εντός των γραμμών του κινήματος με όχημα την παρέμβασή της στο αντιφασιστικό κίνημα με όποια μορφή και αν αυτή φέρει.

4) Ενάντια στους σχεδιασμούς Ν.Α.Τ.Ο-Ε.Ε./ Καμία συμμετοχή του Ελληνικού κράτους στον Πόλεμο/ Οι λαοί δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν/ Έξω οι βάσεις του Ν.Α.Τ.Ο/ Οι λαοί να μην γίνουν κρέας για τα κανόνια τους.

5) ΚΑΤΩ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ / Ενάντια στην συνολική επίθεση που δέχεται το μαζικό κίνημα σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς του, από την ποινικοποίηση της συνδικαλιστικής δράσης μέχρι την τυπική και ουσιαστική κατάργηση του ασύλου, από τις απειλές για απαγόρευση των διαδηλώσεων ως την αναβάθμιση του νομοθετικού και κατασταλτικού οπλοστασίου του κράτους - καταστολή αυτοοργανωμένων δομών,καταλήψεων και δομών του κινήματος - ποινικοποίηση του μαχητικού αντιφασισμού.

Καλούμε κάθε αντιφασίστα/στρια, κάθε πολιτική οργάνωση, αντιφασιστικά σχήματα, αναρχικές ομάδες, κομμουνιστικές συλλογικότητες, εργατικά σχήματα, φοιτητικά σχήματα, καταλήψεις να πλαισιώσουν το κάλεσμά μας.

* Όποια πολιτική διαδικασία επιθυμεί να υπογράψει την αφίσα ας παρεβρεθεί στην κουβέντα της Κυριακής 26/01 στις 19:00 στο Γκίνη-κάτω Πολυτεχνείο

*Στην κουβέντα θα συζητηθούν και οι δράσεις προπαγάνδισης της πορείας

πηγή : email που λάβαμε στις 23 Ιανουάριος 13h