Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2020 στις 18.00

3 καλέσματα : 1 2 3

Αντικατασταλτική πορεία υπεράσπισης Καταλήψεων - Δομών και Αγωνιστ.ρι.ων

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕΛΑΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

ΑΣΥΛΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΤΗ ΓΗ

Σήμερα, στον ελλαδικό χώρο, και ιδιαίτερα έπειτα από την αλλαγή της κυβέρνησης, βλέπουμε ένα πιο επιθετικό προφίλ του κράτους και των κατασταλτικών μεθόδων του, που στο όνομα της "ανάπτυξης¨και του δόγματος "νόμος και τάξη" επιτίθεται όλο και πιο πολύ, και με όλο και πιο οξυμένα χαρακτηριστικά σε μεγάλο κομμάτι της κοινωνίας. Και ειδικότερα σε αυτό των αγωνιστών, που προτάσσουν μια άλλη κοινωνική οργάνωση με γνώμονα την αλληλεγγύη, απαλλαγμένη από εξουσιαστές και αφεντικά. Αρχικός στόχος της καταστολής οι καταλήψεις μεταναστών στο κέντρο της Αθήνας. Ακολούθησαν οι καταλήψεις Παλμάρες (Λάρισα), Βανκούβερ(Αθήνα) ,Κουβέλου (Μαρούσι), Μαντρώζου, Παναιτωλίου (Κουκάκι) κ.α. σε μία προσπάθεια συνολικής εντατικοποίησης της κρατικής καταστολής και ξεδιπλώματος της ακροδεξιάς ατζέντας της ΝΔ.

"Δώσανε 15 εκατ. ευρώ για την ανακατασκευή του κτηρίου στην πίσω πλευρά και δεν άγγιξαν την μπροστινή, επειδή έχουν κάνει κατάληψη οι κοπρίτες. Περνά από μπροστά ο κόσμος και βλέπει βρακιά και κάλτσες να κρέμονται. Και δεν μιλά κανείς. Είναι αγκάθι για την πλατεία Πανεπιστημίου".

Αχιλλέας Μπέος, 17 Δεκεμβρίου 2019.

Στην πόλη του Βόλου δε, ο φασιστικών καταβολών και άκρως διεφθαρμένος δήμαρχος Μπέος, ο οποίος δείχνει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για τον καλλωπισμό και την αισθητική της πόλης μας, και που περηφανεύεται να είναι ο μόνος που τολμάει να βγάλει δημοσίως λόγο για τα βρακιά μας και τις κάλτσες μας, δεν το κάνει τυχαία. Η στοχοποίηση της κατάληψης Ματσάγγου αλλά και πολλών αγωνιστών εντάσσονται σε ένα κλίμα καλλιέργειας του εδάφους για μία επικείμενη κατασταλτική απόπειρα. Άλλωστε τα συμφέροντα που εξυπηρετεί εξαρτώνται άμεσα από τον βαθμό υλοποίησης των τοπικών και όχι μόνο κατασταλτικών πρακτικών απέναντι σε κινήματα και πρωτοβουλίες πολιτών που αντιστέκονται (Νερά, Καύση σκουπιδιών, Καραμπαντζάκη κ.α.). Αυτές οι κατασταλτικές μεθοδεύσεις έρχονται σε πλήρη σύμπλευση με το ευρύτερο (πανελλαδικά) κλίμα καταστολής.

Γενικότερα, πρώτα και πιο εύκολα θύματα της καταστολής, στα πλαίσια των νέων συνθηκών, οι μετανάστες. Το προσφυγικό - μεταναστευτικό είναι ένα από τα τρία κομμάτια εμπορευματοποίησης του πολέμου. Ένα είναι το εμπόριο όπλων και η βιομηχανία πολέμου, δεύτερο η ιμπεριαλιστική εμπορευματοποίηση των φυσικών πόρων, και τρίτο το εμπόριο ανθρώπων. Τι σημαίνει αυτό: οι μετανάστες χρησιμεύουν στο σύστημα είτε ως φτηνό εργατικό δυναμικό, είτε ως μοχλός του οργανωμένου εγκλήματος, είτε ως κονδύλια από την ΕΕ για κάθε μετανάστη που σαπίζει μέσα σε κάποιο στρατόπεδο συγκέντρωσης. Γι' αυτό και οι πρώτες καταλήψεις που εκκενώθηκαν ήταν καταλήψεις μεταναστών. Τα αφεντικά δεν τα συμφέρει οι μετανάστες να αφομοιωθούν στις τοπικές κοινωνίες, να δυναμώσουν, να εργαστούν νόμιμα, να ζήσουν ισότιμα με τους ντόπιους και να διεκδικούν τα δικαιώματα τους: δεν αποδίδουν το ίδιο κέρδος που αποδίδουν ως παράνομοι.

Και δεν είναι μόνο οι πόλεμοι, το μοίρασμα της πίτας σε αιματοβαμμένα εδάφη, τα γεωπολιτικά παιχνίδια ηγετικών μεγαλοδυνάμεων και τα γιγάντια μεταναστευτικά ρεύματα που συνθέτουν το τοπίο. Αυτό το καταστροφικό σύστημα εκμετάλλευσης και καταπίεσης έχει φτάσει στο έσχατο σημείο, να επιτίθεται σε όποιο κομμάτι γης, θάλασσας, αέρα, όπως επίσης και σε όποιο κομμάτι της κοινωνίας έχει μείνει εκτός εμπορευματικής διαδικασίας και λογικών κέρδους. Ο καπιταλισμός ήταν ανέκαθεν ένα σύστημα που εκμεταλλευόταν ανθρώπους και φύση στο μέγιστο, ώστε να καλύψει τις ανάγκες του και να φουσκώσει τις τσέπες των αδηφάγων και άπληστων εξουσιαστών, και όχι των κοινωνιών. Επιπρόσθετα, αποστειρωμένες ταξικές, εργασιακές, κοινωνικές και ανθρώπινες σχέσεις, συνθέτουν το κοινωνικοπολιτικό πλαίσιο: ανεργία, εργατική εκμετάλλευση,υποβάθμιση υγείας, παιδείας, ξεπούλημα κοινωνικών αγαθών κ.α. Όλα αυτά,δεν θα ήταν δυνατά χωρίς το διαίρει και βασίλευε, τον ανταγωνισμό, τον κοινωνικό κανιβαλισμό, και τον εκφασισμό που διυλίζεται από τα πάνω, μέσω των κρατών, των ΜΜΕ, των θρησκειών, και ότι άλλων μαγαζιών χρησιμοποιεί η εξουσία εις βάρος μας. Οι από τα κάτω (εργαζόμενοι, άνεργες, φοιτητές, μαθήτριες, μετανάστριες, πρόσφυγες) βρισκόμαστε με μια διαρκή αίσθηση απειλής όσον αφορά την ίδια μας την επιβίωση: η επέλαση του καπιταλισμού έχει καταστήσει την μουδιασμένη ανθρωπότητα σε κατάσταση μόνιμου σοκ, σημείο αναφοράς της εποχής που ζούμε. Παγκόσμια η διαχείριση πληθυσμών, παγκόσμιος και ο φόβος.

ΟΥΤΕ ΨΥΧΟΦΑΡΜΑΚΑ, ΟΥΤΕ ΚΑΤΑΘΛΗΨΕΙΣ -ΚΟΙΝΟΤΗΤΕΣ ΑΓΩΝΑ, ΣΤΕΚΙΑ, ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

Διαχρονικά, οι καταλήψεις προτάσσουν μια άλλη κοινωνική οργάνωση, η οποία έρχεται σε ρήξη με το υπάρχον πολιτικό σύστημα. Στις καταλήψεις δημιουργούμε από την αρχή τις κοινωνικές μας δομές, μετατρέποντάς τις σε δομές ελευθερίας. Επιδιώκοντας σχέσεις ισότιμες,οριζόντιες, συμμετοχικές, αντιιεραρχικές και ελευθεριακές, προτάσσουμε την αλληλεγγύη, την ισοτιμία, την αυτοοργάνωση. Οι καταλήψεις αποτελούν αυτοοργανωμένους χώρους συλλογικής έκφρασης, δημιουργίας και αντίστασης, ενάντια στην εμπορευματοποίηση και την εξατομίκευση που προτάσσει ο καπιταλισμός. Χωρίς αυθεντίες και κομματικές ηγεσίες , λειτουργώντας ακηδεμόνευτα και αντιιεραρχικά, προσπαθούμε να βάλουμε το λιθαράκι μας στην καθημερινή ταξική και κοινωνική σύγκρουση που διαδραματίζεται σε όλες τις πτυχές της ζωής μας, τους χώρους εργασίας, τα πανεπιστήμια, ή και σε ότι αποφάσεις παίρνονται από τους πάνω για τις ζωές μας γενικότερα. Αντιτασσόμαστε σε όσα πρεσβεύει ο καπιταλισμός και το κράτος, και σε αυτό το πλαίσιο οι καταλήψεις μας δεν θα μπορούσαν να μην βρίσκονται στο στόχαστρο του κράτους: η επίθεση του κράτους ούτε μας εκπλήσσει, ούτε μας φοβίζει. Μας εξοργίζει.

Και δεν είμαστε οι μόνοι. Παντού στον πλανήτη υπάρχουν μικρότερες ή μεγαλύτερες εστίες αντίστασης από τον κόσμο του αγώνα. Πιο πρόσφατο το παράδειγμα της εξεγερμένης Χιλής, όπου οι άνθρωποι παλεύουν σε ένα καθεστώς στυγνής οικονομικής εκμετάλλευσης εδώ και δεκαετίες, καταστροφής των φυσικών πόρων με σκοπό το κέρδος και αρπαγή της γης τους. Στη Ροζάβα ο πόλεμος κατά του φασισμού και το πείραμα της δημοκρατικής αυτονομίας, όπου τα πάντα αποφασίζονται μέσα από τις λαϊκές συνελεύσεις και τα συμβούλια, ανάγεται σε παγκόσμιο σύμβολο αυτοοργάνωσης. Οι ζαπατιστικές κοινότητες, δεκαετίες τώρα αντιστέκονται στην επέλαση του μεξικανικού κράτους, που καταπατά το δικαίωμά τους στην αυτονομία. Οι αυτόχθονες λαοί στην Λατινική Αμερική, που απειλούνται με την διαρκή εξόντωσή τους, ο παλαιστινιακός λαός, που μάχεται για την απελευθέρωσή του, οι εξεγερμένοι στη Γαλλία, που δίνουν το φωτεινό παράδειγμα και σε μας εδώ. Και πάρα μα πάρα πολλά ακόμη.

ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΙΑΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΡΟΖΑΒΑ, ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΗΝΗ ΚΑΙ ΤΗ ΧΙΛΗ

ΤΑ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ 07/02/2020 στις 18:00 έξω απο την Κατάληψη Ματσάγγου

Αγκάθι είναι η αποξένωση της κοινωνίας

Αγκάθι είναι ο θάνατος για την επιβίωση

Αγκάθι είναι η ζωή χωρίς ελπίδα για το αύριο

Αγκάθι είναι η τρομοκρατία των αφεντικών

Αγκάθι είναι η τρομολαγνία που ο κόσμος εισπράττει από τα ΜΜΕ

Αγκάθι είναι η εργασιακή δουλεία

Αγκάθι είναι η καταστολή

Αγκάθι είναι να υποφέρεις από τρόμο και να μην αντιδράς

ΑΝΑΡΧΙΚΕΣ-ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ-ΚΑΤΑΛΗΨΙΕΣ-ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΕΣ/ΟΙ


1 2 3

Κάλεσμα στην αντικατασταλτική πορεία 7/2 (Κείμενο)

Αντικατασταλτική πορεία 7/2/20 Κάτω τα χέρια από τις καταλήψεις-μαχητική υπεράσπιση των δομών αγώνα

Κάλεσμα της συνέλευσης αναρχικών για την αλληλεγγύη εντός και εκτός των τειχών ενόψει της πορείας της Παρασκευής 7 Φλέβαρη στον Βόλο.

ΤΟ ΤΕΛΕΣΙΓΡΑΦΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΑΡΞΗ ΤΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ…

Στις 20/11/2019 το αγαπημένο παιδί της CIA και υπουργός δημόσιας τάξης Μιχ. Χρυσοχοΐδης ανήγγειλε πως δίνει διορία15 ημερών ώστε να «αυτό-εκκενωθούν» ή να περάσουν σε καθεστώς ιδιωτικής μίσθωσης οι καταλήψεις. Η κίνηση αυτή αποτελεί μια προσπάθεια συνέχειας και όξυνσης του οργανωμένου πολέμου που δέχεται το αναρχικό αντιεξουσιαστικό κίνημα εδώ και καιρό. Η τοποθέτηση του συγκεκριμένου (υπ)ανθρώπου στην συγκεκριμένη θέση προερχόμενος μάλιστα από άλλο κόμμα, μόνο τυχαία δεν είναι. Το βιογραφικό του είναι πλούσιο σε αντεπαναστατικές- κατασταλτικές μεθόδους, βασανιστήρια, συκοφαντίες, σκευωρίες κ.α. σε πλήρη εναρμόνιση με στρατηγικές ξένων μυστικών υπηρεσιών (CIA, Scotland Yard κ.α.).Στη παρούσα φάση, η ακροδεξιά-νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση της ΝΔ με μπροστάρη τον υπουργό τρομοκρατίας έχει εξαπολύσει ένα νέο κύμα καταστολής, επενδύοντας στο δόγμα «νόμος και τάξη». Εκκενώσεις καταλήψεων, παρακολουθήσεις αγωνιστών, στρατιωτικοποίηση ολόκληρων περιοχών, κατάργηση του ασύλου και εισβολή μπάτσων σε πανεπιστήμια,αθρόες συλλήψεις, ξυλοδαρμοί και βασανιστήρια σε πορείες είναι μόνο μερικά από τα στιγμιότυπα της προσπάθειας του κράτους για επιστροφή στην ομαλότητα που περνάει μέσα από το τσάκισμα του εσωτερικού εχθρού, δηλαδή οποιουδήποτε αντιστέκεται στην καπιταλιστική επέλαση της κυριαρχίας. Παράλληλα τα παπαγαλάκια των ΜΜΕ διψώντας για περισσότερο αίμα στρώνουν το καλύτερο χαλί για την δημιουργία ενός καθεστώτος έκτακτης ανάγκης. Έτσι διατηρούν πιστά τον ρόλο τους ως απολογητές ενός σάπιου συστήματος εκμετάλλευσης και καταπίεσης.

…ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ ΠΩΣ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΑΙΝΕΤΑΙ

Διαχρονικά ο σκοπός της καταστολής ήταν και είναι να εκφοβίσει τα καταπιεζόμενα κομμάτια και να παραδειγματίσει όσους αγωνίζονται. Στην παρούσα συγκυρία, η όξυνση της καταστολής αλληλοτροφοδοτείται με την προσπάθεια ανάδειξης ρατσιστικών και κανιβαλίστικων αντανακλαστικών (μεταναστευτικό, μακεδονικό κλπ.). Έτσι η υπερπροβολή του δόγματος«νόμος και τάξη» από τα ΜΜΕ , λειτουργεί και αποπροσανατολιστικά όσον αφορά τα πραγματικά προβλήματα της κοινωνίας και τις πολιτικές οικονομικής αφαίμαξης που προωθούνται από την ΝΔ. Με λίγα λόγια, συνεχίζεται με πιο επιταχυνόμενους ρυθμούς το νεοφιλελεύθερο μοντέλο διαχείρισης της κρίσης που ξεκίνησε ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά και προηγούμενες κυβερνήσεις και οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην φτώχεια και την εξαθλίωση όλο και μεγαλύτερων κομματιών του πληθυσμού, την ίδια ώρα που οι πλούσιοι γίνονται πλουσιότεροι. Ιδιωτικοποιήσεις,εκποίηση και υποβάθμιση κοινωνικών αγαθών, περικοπές μισθών συντάξεων, ξεπούλημα δημόσιων εκτάσεων για καταστροφικά έργα ιδιωτικών εταιριών, καταστροφή του περιβάλλοντος στον βωμό του κέρδους κ.α. είναι απλά κομμάτια του πολέμου που έχουν κηρύξει εδώ και καιρό οι κυρίαρχοι αυτού του κόσμου. Η «αριστεία» και η «κανονικότητα» τους είναι τα κλειστά σύνορα, τα κλειστά στρατόπεδα, τα κλειστά μυαλά και μετά…θα έρθουν τα φουγάρα.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ

Είμαστε εμείς που λέμε ότι ο αγώνας για ελευθερία δεν αρχίζει ούτε και σταματάει πουθενά. Αντικατοπτρίζεται στους τρόπους με τους οποίους επικοινωνούμε και κοινωνικοποιούμαστε, στους τρόπους με τους οποίους εργαζόμαστε και φοιτούμε. Είναι αυτός ο αγώνας που δεν κοιτάει σύνορα, έθνη, φύλα και φυλές. Είναι ενάντια στον ρατσισμό και την ξενοφοβία,την υποτίμηση ανθρώπου από άνθρωπο. Είναι αυτός ο αγώνας που θέλει την γυναίκα ισότιμη με τον άντρα, τους μετανάστες ελευθέρους σαν τους γηγενείς. Είμαστε εμείς που θα αντισταθούμε σθεναρά σε οποιαδήποτε κατασταλτική επιχείρηση. Την «ανομία» ψάξτε την στις τράπεζες, στο χρηματιστήριο, στο ποδόσφαιρο, στο οργανωμένο έγκλημα. Όχι στις καταλήψεις. Οι καταλήψεις είναι χώροι ελευθερίας, είναι η ελάχιστη διεκδίκηση αυτών που μας έχουν κλέψει. Των σπιτιών που πληρώνουμε λες και είναι χρυσός,των δημοσίων χώρων που είναι γεμάτοι με τραπεζοκαθίσματα και κάμερες, των δημόσιων εκτάσεων και υποδομών που ιδιωτικοποιούνται για την «ανάπτυξη» του real estate και των μεγαλοεπιχειρηματιών. Είναι εργαστήρια της αυτοοργάνωσης και της συλλογικοποίησης. Αποτελούν αναχώματα ενάντια στον σεξισμό, τον ρατσισμό και τον εθνικισμό. Στους τοίχους τους είναι αποτυπωμένα τα όνειρα για μια καλύτερη ζωή, είναι γραμμένο ότι η ουτοπία είναι ο μόνος μας προορισμός. Στον ακήρυχτο «πόλεμο» που μαίνεται, έχουμε διαλέξει πλευρά. Αυτήν της ελευθερίας, της αλληλεγγύης, της αξιοπρέπειας. Το αίμα των καταπιεσμένων που συνεχώς χύνεται από τα κράτη δεν ξεπλένεται με τις Αύρες της αστυνομίας. Η μνήμη μας είναι όπλο ενάντια στην λήθη που θέλουν να μας επιβάλλουν. Δεν ξεχνάμε τους νεκρούς της τάξης μας, τους νεκρούς συναγωνιστές μας που έπεσαν πραγματώνοντας την ελευθερία.

ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

«Στάχτη θα γίνεις κόσμε γερασμένε, σου είναι γραφτός ο δρόμος της συντριβής.Και δε μπορείς να μας λυγίσεις σκοτώνοντας τ' αδέρφια μας της μάχης.Και να το ξέρεις, θα βγούμε νικητές, κι' ας είν' βαριές μας οι θυσίες»

Ναζίμ Χικμέτ

OΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ

Απέναντι στην βία του κράτους η απάντηση είναι μία : Πολύμορφη Αντίσταση και Υπεράσπιση των δομών αγώνα, των καταλήψεων και κάθε αγωνιστή/τρίας που πέφτει στα νύχια του κράτους. Οι ανακαταλήψεις στο Μαρούσι (κατάληψη Κουβέλου) και στο Κουκάκι (Ματρόζου, παναιτωλίου), και η συντονισμένη και αποφασιστική στάση μερικών δεκάδων συντρόφων απέδειξε οτι η κρατική καταστολή με την καθεστωτική της προπαγάνδα έχει χάρτινα πόδια. Η δυναμική υπεράσπιση των ανακατειλημένων κτιρίων του Κουκακίου αποτελεί έμπρακτο παράδειγμα υπεράσπισης επιλογών και πρακτικών του αγώνα. Επιλογές που ενδεχομένως κοστίζουν φυλακίσεις, μακροχρόνιες δικαστικές ομηρίες , διαπομπεύσεις απο τα ΜΜΕ κ.α. την ίδια ώρα που η πλειοψηφία της κοινωνίας (αλλά και διαφόρων κομματιών της αριστεράς) σκύβει καρτερικά το κεφάλι περιμένοντας τους επόμενους σωτήρες. Επιλογές και πρακτικές που αποτελούν αναπόσπαστο και διαχρονικό κομμάτι του αγώνα για την ελευθερία ενάντια σε κάθε εξουσία. Στους σύγχρονους καιρούς της αλλοτρίωσης , επιλογές σαν τις παραπάνω απαντάνε στον μονόλογο της κυριαρχίας και ανοίγουν ρωγμές στο σάπιο εξουσιαστικό οικοδόμημα. Παράλληλα η στήριξη στους φυλακισμένους και διωκόμενους αγωνιστές σπάει τον τρόμο και την απομόνωση που το κράτος θέλει να επιβάλει σε οποιονδήποτε το αμφισβητεί. Είμαστε δίπλα σε αυτούς που αποφάσισαν, με μεγάλο προσωπικό κόστος, να σηκώσουν το βάρος της έμπρακτης αμφισβήτησης του κρατικού μονοπωλίου της βίας. Είμαστε πάντα δίπλα στους καταζητούμενους συντρόφους, στους δεκάδες φυλακισμένους αναρχικούς και στους εκατοντάδες διωκόμενους αγωνιστές. Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία οτι η παρούσα κατασταλτική εκστρατεία του κράτους δεν θα επεκταθεί και σε άλλα κομμάτια της κοινωνίας. Γιαυτό ας κοιτάξουμε μπροστά σπάζοντας την ανάθεση και το προσωπικό βόλεμα που ούτως ή άλλως δεν θα κρατήσει πολύ…ας αυτοοργανωθούμε, ας εξεγερθούμε, ας δράσουμε πολύμορφα και συλλογικά απέναντι στους γδάρτες των ονείρων μας και κάθε εξουσία.

• Αλληλεγγύη στους πρόσφατα συλληφθέντες Αναρχικούς Γιάννη Μιχαηλίδη και Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου όπως και στην τρίτη συντρόφισσα.

• Κάτω τα χέρια απο τις καταλήψεις - μαχητική υπεράσπιση των δομών αγώνα!

Αντικατασταλτική πορεία υπεράσπισης Καταλήψεων-Δομών & Αγωνιστ.ρι.ων Παρασκευή 7/2/20 έξω απο την κατάληψη Ματσάγγου

Συνέλευση Αναρχικών για την αλληλεγγύη εντός και εκτός των τειχών,

Βόλος -Φλεβάρης του 20

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1602871/


1 2 3

κείμενο και φαγητό

πηγή : email που λάβαμε στις 4 Φεβρουάριος 16h