Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020 στις 20.30

No ticket cinema π - Λέτειο Έγκλημα

O Rafael (Guillermo Toledo) είναι ο πιο πετυχημένος προιστάμενος-πωλητής σε μεγάλο πολυκατάστημα της Μαδρίτης.
Ζωντανός άνθρωπος, ενθουσιάζει τους συναδέλφους του και έχει "πάρει" σεξουαλικά το σύνολο σχεον των όμορφων πωλητριών του τμήματος του.
Ο Rafel θέλει να ζήσει μία υψηλού επιπέδου "φινετσάτη" ζωή, μακριά από τις αστικές έννοιες της οικογένειας, των παιδιών και των ..δανείων και φιλοδοξεί να είναι ο νέος επικεφαλής των πωλήσεων στο πάτωμα του.
Για να το επιτύχει αυτό, πρέπει να ξεπεράσει τον αντίπαλο του, Don Antonio (Luis Varela) που διευθύνει τις πωλήσεις του τομέα του ανδρικού ενδύματος..
Ο ανταγωνισμός τους γίνεται όλο και πιο έντονος, έως ότου ο Rafael σκοτώσει μέσα στις τουαλέττες τον Don Antonio!
Για κακή του όμως τύχη, η πιο άσχημη πωλήτρια στο τμήμα του, η Lourdes (Monica Cervera) τον έχει δεί να διαπράττει την δολοφονία!
η Lourdes βοηθάει τον Rafael για να κρύψει και να κάψει το πτώμα του Don Antonio, αλλά η βοήθεια της δεν είναι... δωρεάν: Αναγκάζει τον Rafel να γίνει σκλάβος στις ορέξεις της, τον καταπιέζει και τον εξευτελίζει...
Ο Rafael θα αρχίσει σύντομα εξετάζει το...τέλειο έγκλημα.
Εξωφρενική ταινία με εξαιρετικό καλό μαύρο ύφος κωμωδίας.
Ο ήρωας Raphael θέλει να επιτύχει "α΄λα αμερικαιν" και, να απολαύσει την πλούσια και ανέμελη ζωή.
Η Lourdes είναι μια αποτυχημένη της σύγχρονης δυτικής κοινωνίας, άσχημη με καταπιεσμένο libido, που επιθυμεί να αγαπηθεί και είναι αποφασισμένη με κάθε θεμιτό και αθέμιτο τρόπο να κατακτήσει τα όνειρα της....
Η ταινία είναι φτιαγμένη με μικρό προϋπολογισμό, σε έξοχη σκηνοθεσία του Alex de la Iglesia και διαθέτει καλό σενάριο, καλούς και εκφραστικούς ηθοποιούς και έντονα κωμικοτραγικά στοιχεία (οπως την δυστοπική οικογένεια της Lourdes).
Το ζεστό στέκι μας θα είναι ανοικτό από τις 8.00 με ζεστό κρασί με μπαχαρικά , ποπ κορν κ.α . Υπάρχει μόνιμα πάγκος προϊόντων της ΒΙΟ.ΜΕ. Ευπρόσδεκτη κάθε συνεισφορά σας στο "καλάθι αλληλεγγύης του π" με τρόφιμα μακράς διαρκείας για την κοινωνική κουζίνα "Ο Άλλος Άνθρωπος" .Για τους Κουρδους πρόσφυγες στο Λαύριο συλλέγουμε ρύζι , φασόλια και πλιγούρι .

πηγή : https://www.facebook.com/events/1817481128924…
πηγή : email που λάβαμε στις 4 Φεβρουάριος 00h