Πέμπτη 13 Φεβρουαρίου 2020 στις 15.00

Vegan συλλογική κουζίνα & bar οικονομικής ενίσχυσης

Στις 6/12/14 στα πλαίσια της πορείας μνήμης του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου στη Θεσσαλονίκη, οι μπάτσοι επιτέθηκαν στην πορεία και συνέλαβαν πλήθος κόσμου, ανάμεσα τους και ο σύντροφος Irdi K.

Ο σύντροφος στη δίκη υπερασπίστηκε την αναρχική πολιτική του ταυτότητα και την παρουσία του στην πορεία, αρνούμενος όλων των κατηγοριών που του αποδόθηκαν και καταδικάστηκε πρωτόδικα σε 27 μήνες φυλάκιση με 3ετή αναστολή.

Πολύ αργότερα έμαθε πως η απόφαση του δικαστηρίου δεν έχει ''καθαρογραφεί'' και επομένως δεν μπορεί να οριστεί το εφετείο.

Αρχές Ιουλίου του 19, κατά τη διαδικασία ανανέωσης της άδειας παραμονής του στη χώρα ( που γίνεται κάθε πέντε χρόνια) ενημερώθηκε από μία υπάλληλο της περιφέρειας ότι αποτελεί ''δημόσιο κίνδυνο'' λόγω της δικαστικής απόφασης. Με αυτή τη δικαιολογία δεν ανανεώθηκε η άδεια παραμονής, δίνοντάς του 30 μέρες να αποχωρήσει οικειοθελώς από τη χώρα, συνεπώς ο σύντροφος κινδυνεύει με απέλαση.

Στις 12 Μάρτη θα εξεταστεί το αίτημα του Ι.Κ. για την ακύρωση της αρνητικής απόφασης αναφορικά με την άδεια παραμονής του.

Η αγαστή συνεργασία μπάτσων, δικαστών και περιφέρειας λειτουργεί με μόνο σκοπό να πραγματώσουν τα κατασταλτικά σχέδια τους όπως διώξεις, απελάσεις και φυλακίσεις των αναρχικών αγωνιστών και των εξεγερμένων.

ΣΥΛΛΟΓΙΚΕΣ ΚΟΥΖΙΝΕΣ ΚΑΜΜΕΝΑ ΜΠΑΤΣΙΚΑ

ΠΟΛΥΜΟΡΦΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΛΕΥΤΕΡΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΠΑΤΣΟΙ ΚΑΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ

ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝΕ ΜΑΖΙ

Περισσότερες πληροφορίες για την υπόθεση εδω