τι; : συναυλία θεματική : diy από : Ομάδα Πείραμα

Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 στις 21.00

Live: Death Drive, Pantelis Pantelo/STM, Sawave, PS Stamps Back

Εναλλάσσουμε γούστα, συμπληρώνουμε το μωσαϊκό του diy ήχου.
Με τους όρους μας: χωρίς πόρτες, "εισόδους", σπόνσορες, ψευτοχορηγούς, διαφημίσεις, πάσης φύσεως περσόνες, διαχωρισμούς κάθε είδους και άλλα πολλά, που ΕΙΝΑΙ της παρούσης, αλλά δε θα μακρηγορήσουμε άλλο.
Περισσότερο από ένα ωραίο live, μας ενδιαφέρει το πώς στήνεται ένα τέτοιο live:
Με αφεντικά που βγάζουν λεφτά παριστάνοντας ότι νοιάζονται για τη μουσική, ή με ελεύθερη είσοδο από ανθρώπους που θεωρούν ότι η χρηματική διαμεσολάβηση νοθεύει τις σχέσεις ;
Σε σύνδεση με τη diy σκηνή, ή απλώς κάνοντας τη φάση μας ;
Βλέποντας το κάθε live ως απλά ένα μουσικό δρώμενο, ή ως μια συνδιοργάνωση με ανθρώπους/μπάντες που -εφόσον βλέπουν τον εαυτό τους ως κομμάτι της diy κουλτούρας- προσπαθούν με αυτοοργανωμένο τρόπο να εκφραστούν ;

Δεν ξεχνάμε ότι η ποιότητα αυτού που κάνεις, χαρακτηρίζεται αναπόφευκτα απ' τα μέσα που χρησιμοποιείς για να το πετύχεις.
"Φωτιά στα σαββατόβραδα" λοιπόν (και λοιπές σαχλές φανφάρες) ..δε βάζουμε, απλώς έχουμε πάντα στο νου ότι μέσα από τα live που στήνουμε και γενικώς μέσα από αυτά που κάνουμε, χαρακτηρίζεται η ίδια η σοβαρότητά τους, η βαρύτητα της προσπάθειάς μας για στήριξη της αυτοοργανωμένης έκφρασης αλλά και των σχέσεων που προκύπτουν εξαιτίας αυτής.

Μαζί μας το ερχόμενο σάββατο στις 21:00, διάφορος αθεράπευτος κόσμος: Death Drive, Pantelis Pantelo/STM, Sawave και PS Stamps Back.

Τo κουτί θα διατεθεί για την ενίσχυση αυτοοργανωμένων στούντιο.