Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 στις 16.00

2 καλέσματα : 1 2

Συγκέντρωση Αλληλεγγύης στις γυναικείες φυλακές όπου κρατείται η αναρχική Κ. Α…

Συγκέντρωσης Αλληλεγγύης στις γυναικείες φυλακές της Θήβας, όπου κρατείται η αναρχική συντρόφισσα Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου.

Κυριακή 23 Φεβρουαρίου στις 16:00 στη Θήβα ( Προσυγκέντρωση για αναχώρηση από την Αθήνα στο Πολυτεχνείο στις 13:00)

Το πρωί της Τετάρτης 29/1 συνελήφθησαν στην περιοχή της Αγίας Παρασκευής έπειτα από επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής οι αναρχικοί καταζητούμενοι Γιάννης Μιχαηλίδης και Κωνσταντίνα Αθανασοπούλου καθώς και η συντρόφισσα Δήμητρα Βαλαβάνη.

Για όποιον και όποια κλείσει τα μάτια του στην αδιάκοπη ροή της κρατικής προπαγάνδας, είναι εύκολο να δει ότι η ρίζα των κοινωνικών προβλημάτων βρίσκεται στην ύπαρξη του κράτους, του κεφαλαίου, του πολιτισμού τους, της οργανωμένης βίας που ασκεί η κυριαρχία σε βάρος των αδύναμων. Ότι οι σύντροφοι και οι συντρόφισσες που με πείσμα, αποφασιστικότητα και αυτοθυσία οπλίζονται για να καταθέσουν την συνεισφορά τους στην αδιάκοπη πάλη ανάμεσα στον κόσμο της ελευθερίας και αυτόν της εξουσίας είναι σάρκα από την σάρκα μας. Είναι αναπόσπαστο και αδιαίρετο κομμάτι του αγώνα μας.

Αλληλεγγύη στην Κωνσταντίνα, τον Γιάννη, την Δήμητρα

Ενάντια στα κατηγορητήρια και την αντιτρομοκρατική υστερία των Μ.Μ.Ε

Κανένας μόνος του στα χέρια του κράτους

Ο αγώνας συνεχίζεται...

κάλεσμα : Συνέλευση αλληλεγγύης στους φυλακισμένους, φυγόδικους και διωκόμενους αγωνιστές

επικοινωνία : syneexlallil@rexiseup.neext

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/81849/


Στηρίζουμε το κάλεσμα για συγκέντρωση αλληλεγγύης στις φυλακές Θήβας όπου κρατείται η Κ.Αθανασοπούλου την Κυριακή 23/2.

Την Τετάρτη 29 Ιανουαρίου, στην Αγία Παρασκευή συλλαμβάνονται η Κ. Αθανασοπούλου, ο Γ. Μιχαηλίδης και η Δ. Βαλαβάνη. Οι δύο πρώτοι όντας φυγάδες, ενώ η τελευταία με τη βαρύτατη κατηγορία της συντρόφου του Γιάννη.

Για άλλη μια φορά ερχόμαστε αντιμέτωποι με το ενορχηστρωμένο και χιλιοπαιγμένο έργο της κυβέρνησης, των μπάτσων και των ΜΜΕ. Θριαμβολογούν για την μεγάλη επιτυχία αποκατάστασης της τάξης. Αφού απέτυχαν σε όλους τους τομείς, δεν τους μένει κάτι άλλο πέρα από το να εξαπολύσουν το μένος τους σε ό,τι απειλεί την κυριαρχία τους, μετατρέποντας ταυτόχρονα την καταστολή σε θέαμα προς τέρψη των υποστηρικτών τους. Αυτό έρχεται να επαληθευτεί και από τον τρόπο που τα ΜΜΕ μετέδωσαν την είδηση κάνοντας λόγο για την εξάρθρωση μιας νέας οργάνωσης, για επικείμενα χτυπήματα, για υποτιθέμενες ληστείες για τις οποίες δεν έχουν στοιχειοθετηθεί κατηγορίες, καθώς και για γιάφκες μέσα στις οποίες βρέθηκαν αντικείμενα που ο καθένας θα μπορούσε να έχει στο σπίτι του.

Σε μια περίοδο ακραίας εγχώριας, αλλά και παγκόσμιας, ανθρωπιστικής κρίσης το κράτος χρησιμοποιεί την καταστολή με σκοπό να ισοπεδώσει την οποία αντίσταση, να τιμωρήσει όσους αγωνίζονται, να φυλακίσει όσους δεν μπορει να αφομοιώσει, να συνθλίψει αυτούς και αυτές που ακόμα ονειρεύονται να ζήσουν με αξιοπρέπεια και ελευθερία.

Έγκλειστοι και ελεύθεροι χωριζόμαστε από μια λεπτή γραμμή. Γνωρίζουμε καλά την τρομοκρατία που υφίστανται οι σύντροφοι μας ώστε να θεωρήσουν πως ο αγώνας τους ήταν άσκοπος. Πως ο αγώνας τους ήταν ατελέσφορος.

Δηλώνουμε ανοιχτά πως ο αγώνας μας δεν είναι ατελέσφορος. Βρισκόμαστε όπου βρίσκονται τα αδέλφια μας και δηλώνουμε απερίφραστα την αλληλεγγύη μας σε όσους αγωνιστές επέλεξαν το δύσβατο μονοπάτι της παρανομίας.

Δύναμη στους αναρχικούς επαναστάτες Κ. Αθανασοπούλου, Γ. Μιχαηλίδη, Δ. Βαλαβάνη.

Κανένας μόνος του στα χέρια του κράτους.

Μέχρι το γκρέμισμα κάθε κέντρου κράτησης και φυλακής.

κάλεσμα : Αναρχική Συλλογικότητα ΜΑΣΟΒΚΑ

Εξέγερση για την κοινωνική επανάσταση, την αναρχία και τον ελευθεριακό κομμουνισμό.

πηγή :http://athens.indymedia.org/post/1603172/