Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 στις 13.00

2 καλέσματα : 1 2

Μικροφωνική-συγκέντρωση για κεντρική πορεία για Λάμπρο Φούντα

Τιμή για πάντα στον αναρχικό επαναστάτη Λάμπρο Φούντα

Καλούμε σε μικροφωνική-συγκέντρωση το Σάββατο 22 Φλεβάρη στην 13.00 στο μετρό της Δάφνης ενόψει της κεντρικής διαδήλωσης μνήμης και αγώνα (10 Μαρτίου 17.00 Μοναστηράκι) για το μέλος του Επαναστατικού Αγώνα Λάμπρο Φούντα.

post image

Τιμή για πάντα στον αναρχικό επαναστάτη Λάμπρο Φουντά ..Ο θάνατος δεν σβήνει το βλέμμα των εξεγερμένων,Η καλύτερη απόδοση τιμής σε ένα σύντροφο που έδωσε τη ζωή του στον αγώνα, είναι η συνέχιση του ίδιου του αγώνα για τον οποίο έπεσε πολεμώντας...2010-2020. 10 Χρόνια μετά , κανείς δεν ξεχνά και τίποτα δεν ξεχνιέται.. Ο Λάμπρος φουντάς έπεσε μαχόμενος με το όπλο στο χέρι. Στις 10 Μαρτίου 2010 πέφτει νεκρός ο αναρχικός επαναστάτης,μέλος του Επαναστατικού Αγώνα, Λάμπρος Φούντας, σε ένοπλη συμπλοκή με μπάτσους στη Δάφνη.Ο Λάμπρος έπεσε μαχόμενος, προετοιμάζοντας ενέργεια του ΕΑ, ένα ακόμα χτύπημα της οργάνωσης στην κυριαρχία του κράτους και του κεφαλαίου, φτάνοντας να δώσει τη ζωή του στον αγώνα για την αναρχία και την ελευθερία από τα εξουσιαστικά δεσμά. Η δράση αυτή αποτελέι μια ελάχιστη κίνηση μνήμης και αγώνα, ένα μήνημα στους ένστολους δολοφόνους της δημοκρατίας και στα αφεντικά τους, ότι όσα μέσα καταστολής κι αν επιστρατεύσουν για να καταπνίξουν και την τελευταία φωνή ελευθερίας, υπάρχουν και θα υπάρχουν αυτοί που δεν ξεχνάνε στο πείσμα των καιρών, και να ναι σίγουροι ότι είναι πολλοί.Ο Λάμπρος είναι ακόμα στους δρόμους, είναι ακόμα δίπλα μας σε κάθε μικρή και μεγάλη δράση αντίστασης στο εξουσιαστικό κτήνος. Ο αγώνας του Λάμπρου συνεχίζεται και τρέφει τη δική μας λύσσα για την καταστροφή αυτού του σάπιου κόσμου, μέχρι την ολική απελευθέρωση. Ο αγωνας του Λάμπρου συνεχίζεται όσο ο πόλεμος μαίνεται, όσο δεν ξεχνάμε, όσο αρνούμαστε να δεχτούμε τη δική τους πραγματικότητα... - Ο Λάμπρος είναι ένας απο εμάς

Αλληλέγγυοι/ες στον Επαναστατικό Αγώνα

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1603168/


Μικροφωνική ενόψει της κεντρικής πορείας στην μνήμη του Λάμπρου Φούντα

post image

Καλούμε σε μικροφωνική-συγκέντρωση το Σάββατο 22 Φλεβάρη στην 13.00 στο μετρό της Δάφνης ενόψει της κεντρικής διαδήλωσης μνήμης και αγώνα (10 Μαρτίου 17.00 Μοναστηράκι) για το μέλος του Επαναστατικού Αγώνα Λάμπρο Φούντα.

Επόμενη ανοιχτή συνέλευση Δευτέρα 24/2 18.00 πολυτεχνείο-γκίνη

Ανοιχτή συνέλευση για κεντρική πορεία στην μνήμη του Λάμπρου Φούντα, μέλους του Επαναστατικού Αγώνα

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1603159/