Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020 στις 12.00

2 καλέσματα : 1 2

Συγκέντρωση & πορεία αλληλεγγύης στις καταλήψεις + 1η αγωνιστική Antifa League

Το Antifa League Athens μαζί με την ανοιχτή συνέλευση κατοίκων Πετραλώνων-Θησείου-Κουκακίου και την κοινότητα καταλήψεων Κουκακίου, διοργανώνουν την 1η αγωνιστικη της αντιφασιστικης λιγκας οπου θα γινει και πορεια. Συγκέντρωση 12 το μεσημέρι στην πλατεία Μερκούρη (Άνω Πετράλωνα) και πορεία αλληλεγγύης (καταλήψεων), που θα καταλήξει στην παιδική χαρά στο Κουκάκι οπου θα ξεκινησει η αγωνιστική.
Θα εχουμε βετζετεριαν συλλογική κουζινα, Μουσική, μπαλιτσα και αλληλεγγύη στις καταλήψεις.

Κατα την διαρκεια της αγωνιστικής θα συλλέγουμε τρόφιμα, ειδη σωματικής υγιεινής και καθαριστικα για την αυτοοργανωμένη δομη Αλληλεγγύης "Ντουλαπι".

πηγή : email που λάβαμε στις 19 Φεβρουάριος 19h


Κάλεσμα στη συγκέντρωση-πορεία αλληλεγγύης στις καταλήψεις την Κυριακή 23.02 στις 12:00

Καλούμε στη συγκέντρωση-πορεία αλληλεγγύης στις καταλήψεις την Κυριακή 23.02 και ώρα 12.00 στην πλατεία Μερκούρη στα Άνω Πετράλωνα.

Καλούμε στη συγκέντρωση-πορεία αλληλεγγύης στις καταλήψεις την Κυριακή 23.02 και ώρα 12.00 στην πλατεία Μερκούρη στα Άνω Πετράλωνα. Η συγκέντρωση-πορεία καλείται από το Antifa League Athens, την Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Πετραλώνων-Θησείου-Κουκακίου και την Κοινότητα Καταλήψεων Κουκακίου και μετέπειτα θα ακολουθήσει η 1η αγωνιστική του Antifa League στην παιδική χαρά Κουκακίου. Κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής συλλέγουμε τρόφιμα, είδη σωματικής υγιεινής και καθαριστικά για την αυτοοργανωμένη δομή αλληλεγγύης 'Το Ντουλάπι'.

-Να μην αφήσουμε σπιθαμή δημόσιου χώρου και πλατειών στο κράτος, τα αφεντικά και τους μπάτσους τους.

Συνέλευση καταλήψεων, συλλογικοτήτων, διεθνιστών/ριών, μεταναστών/ριων, αλληλέγγυων

πηγή : http://athens.indymedia.org/post/1603202/