Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020 στις 12.00

Συγκέντρωση για τον Julian Assange

Σάββατο 22 Φλεβάρη, 12.00 Έξω απο την πρεσβεία Μ.βρετανίας

Διαλέγουμε ενα κεντρικό μέρος στη πόλη και το σημείο που αντιπροσωπεύει το 'κράτος' που ευθήνεται νομικά για την υλοποίηση της εκδοσης του δημοσιογράφου Julian Assange και για την εως τώρα φυλακισή του σε ακραίες συνθήκες απομόνωσης χωρίς να έχει γίνει καν δίκη και άρα χωρίς αποδεδειγμένες κατηγορίες εις βάρος του. Ο άνθρωπος αυτός βρίσκεται παράνομα φυλακισμένος στη Βρετανία και απειλέιται με έκδοση του στις Η.Π.Α. επειδή αποκάλυψε μέσω της πλατφόρμας Wikileaks σημαντικες αληθειες για τον πόλεμο των Η.Π.Α στο Ιράκ, και όχι μόνο. Το Wikileaks έχει βοηθήσει να αποκαλυφθούν πολλά ψέμματα αυτού του συστήματος, και αυτό δεν αρέσει στο Σύστημα της εξουσίας των λίγων, των οποίων η βία και οι πόλεμοι είναι τα βασικά εργαλεία τους . Οπότε όταν κάποιος-α λέει την αλήθεια δημόσια το Σύστημα απλά θέλει να τον αφανήσει. Ο Ασανζ θα μπορούσε να είναι ήδη δολοφονημένος όπως διάφοροι αλλοι-ες που αποκαλύπτουν τα ψέμματα και τα εγκλήματα των 'απο πάνω'.
Υπάρχει παγκόσμιο κίνημα αλληλεγγύης για την απελευθέρωση του στο οποίο θέλουμε να συνεισφέρουμε με αυτή και τις επόμενες δράσεις ενημέρωσης και ένδειξης της αλληλεγγύης μας.

Υπάρχει παγκόσμιο κάλεσμα δράσεων για τις 22 & 24 Φλεβάρη στο οποίο θα θέλαμε να δηλώσουμε τη δυναμική μας παρουσία μαζί σας!!!
Ελάτε να γνωριστούμε και να αυτο-οργανωθουμε!!!
Μπορείτε να φέρετε ένα κερί ή ένα πλακάτ ή απλά την παρουσία σας!

πηγή : email που λάβαμε στις 21 Φεβρουάριος 18h