Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2020 στις 18.00

Συγκέντρωση για τον Julian Assange

Διαλέγουμε ενα κεντρικό μέρος στη πόλη και το σημείο για να εκδηλωσουμε την αλληλεγγυη μας στον δημοσιογράφο Julian Assange και να απαιτήσουμε την άμεση απελευθέρωση του. Ο άνθρωπος αυτός βρίσκεται παράνομα φυλακισμένος στη Βρετανία και απειλέιται με έκδοση του στις Η.Π.Α. επειδή αποκάλυψε μέσω της πλατφόρμας Wikileaks σημαντικες αληθειες για τον πόλεμο των Η.Π.Α στο Ιράκ, και όχι μόνο. Το Wikileaks έχει βοηθήσει να αποκαλυφθούν πολλά ψέμματα αυτού του συστήματος, και αυτό δεν αρέσει στο Σύστημα της εξουσίας των λίγων, των οποίων η βία και οι πόλεμοι είναι τα βασικά εργαλεία τους . Οπότε όταν κάποιος-α λέει την αλήθεια δημόσια το Σύστημα απλά θέλει να τον αφανήσει. Ο Ασανζ θα μπορούσε να είναι ήδη δολοφονημένος όπως διάφοροι αλλοι-ες που αποκαλύπτουν τα ψέμματα και τα εγκλήματα των 'απο πάνω'.

Υπάρχει παγκόσμιο κίνημα αλληλεγγύης για την απελευθέρωση του στο οποίο θέλουμε να συνεισφέρουμε με αυτή και τις επόμενες δράσεις ενημέρωσης και ένδειξης της αλληλεγγύης μας.

Υπάρχει παγκόσμιο κάλεσμα δράσεων για τις 24 Φλεβάρη στο οποίο θα θέλαμε να δηλώσουμε τη δυναμική μας παρουσία μαζί σας!!!

Ελάτε να γνωριστούμε και να αυτο-οργανωθουμε!!!

ΌΛΟΙ-ΕΣ ΕΥΠΡΟΣΔΕΚΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΤΛ !!!

Μπορείτε να φέρετε ένα κερί ή ένα πλακάτ ή απλά την παρουσία σας!

πηγή : email που λάβαμε στις 24 Φεβρουάριος 14h