Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020 στις 20.30

Milonga PAT Filolaou 99

Τώρα που ήρθε η άνοιξη, ξανασυναντιόμαστε στην Κατάληψη Φιλολάου 99 στο Παγκράτι για μια βραδιά χορού τάνγκο από την Πρωτοβουλία Ανήσυχων Τανγκέρων. Συναντιόμαστε για να επικοινωνήσουν τα βλέμματά μας, να αγκαλιαστούν τα σώματά μας και να βηματίσουμε τανγκέρικα μαζί.

Αντιστεκόμαστε συλλογικά, με την παρουσία μας, στις κυρίαρχες λογικές αποξένωσης, πάντα με όρους αντιεμπορευματικότητας και σεβασμού της κάθε ατομικότητας.

Ελάτε από νωρίς να γνωριστούμε, να συζητήσουμε, να φάμε και να πιούμε παρέα (καλοδεχούμενο κάθε φαγάκι), και φυσικά να χορέψουμε τάνγκο.

20.30-21.30 Tango Cafe: «Γιατί Τάνγκο»
Επαναφέρουμε τα Τάνγκο Καφέ, ανοιχτές συζητήσεις με διαφορετική θεματική κάθε φορά. Ευκαιρία να γνωριστούμε, να ζεσταθούμε και να ζυμωθούμε και εκτός χορού. Αυτή τη φορά μοιραζόμαστε όλες και όλοι μαζί λόγους που επιλέγουμε το τάνγκο, βιώματα κι απόψεις. Τι μας τράβηξε στον συγκεκριμένο χορό, και τί μας κρατάει;

21.30-01.30 Milonga
Μιλόνγκα σημαίνει: Αγκαλιαζόμαστε και χορεύουμε, «ξέρουμε-δεν ξέρουμε». Μια βραδιά χορού, όπου όλες και όλοι είμαστε ευπρόσδεκτες και ευπρόσδεκτοι να συναντηθούμε για να χορέψουμε ή να παρακολουθήσουμε. Όπως και να 'χει, συμμετέχουμε ενεργά στην τελετουργία της μιλόνγκας. Ερχόμαστε όπως νιώθουμε άνετα, χορεύουμε ελεύθερα τους ρόλους που επιθυμούμε , προσκαλούμε σε χορό πάντα με σεβασμό στην αποδοχή ή την άρνηση.

για την Πρωτοβουλία:

https://www.facebook.com/RestlessTango/

https://patango.home.blog/

για την Κατάληψη Φιλολάου 99

https://athens.indymedia.org/post/1598912/

πηγή : https://patango.blog/2020/03/06/milonga-pat-f…
πηγή : email που λάβαμε στις 6 Μάρτιος 00h