Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020 στις 20.00

Προβολή

Αυτή την Παρασκευή η ομάδα κινηματογράφου του Παρατηρητηρίου με ταινία έκπληξη όπως πάντα!!

Σας περιμένουμε όλους/ες την Παρασκευή στις 20:00 μία ημέρα πριν το Disco party μας, στο στέκι του Παρατηρητηρίου (Τύπου 5), να επιλέξουμε την ταινία που θέλουμε να δούμε, να πιούμε χαλαρά τη μπυρίτσα μας και να δημιουργήσουμε ομάδα συζήτησης περί ψυχικής ασθένειας και αντιμετώπισης κοινωνικών προβλημάτων χωρίς κανένα απολύτως ταμπού με τα μέλη του Παρατηρητηρίου! Ωστόσο, το στέκι του Παρατηρητηρίου θα είναι ανοιχτό από τις 18:00, όπως κάθε Παρασκευή!

Είσοδος (ΠΑΝΤΑ) ελεύθερη.
Έναρξη ΑΥΣΤΗΡΑ 20:00!

Λίγα λόγια για το Παρατηρητήριο:
Το Παρατηρητήριο για τα Δικαιώματα στο Χώρο της Ψυχικής Υγείας είναι μία πρωτοβουλία ατόμων που από το 2006 ασχολείται με θέματα ψυχικής υγείας, θέματα που μας απασχολούν. Το Παρατηρητήριο λειτουργεί με τη μορφή ενός δικτύου προσώπων που εμπλέκονται στο σύστημα της ψυχικής υγείας, δηλαδή χρηστών ψυχοκοινωνικών υπηρεσιών, συγγενών των χρηστών, επαγγελματιών ψυχικής υγείας και εργαζομένων στο χώρο αυτό. Είναι ανοιχτό να εντάξει στους κόλπους της δράσης του οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο συμμερίζεται τη φιλοσοφία και τους στόχους του.

Το στέκι του Παρατηρητηρίου είναι ανοιχτό κάθε Παρασκευή από τις 18:00 για όποιον θέλει να γνωρίσει τις δράσεις, τη φιλοσοφία του. Κάθε 15 μέρες γίνεται προβολή ταινίας έκπληξη από την ομάδα προβολών του Παρατηρητηρίου στις 20:00. Για περισσότερες πληροφορίες https://www.facebook.com/paratiritiriopsy/.

Αναζητήστε το Παρατηρητήριο για τα Δικαιώματα στο Χώρο της Ψυχικής Υγείας σε:
*FB:https://www.facebook.com/paratiritiriopsy/
*Ιστοσελίδα: http://mentalhealthhellenicobservatory.wordpr…
*Email: pataextiritiriexopsy@yahexoo.com
*Τηλέφωνο: 694 950 0133
*Διεύθυνση: Τύπου 5, Θεσσαλονίκη

Disco Party Παρατηρητηρίου: https://www.facebook.com/events/1996049713999…

πηγή : https://www.facebook.com/paratiritiriopsy/
πηγή : email που λάβαμε στις 6 Μάρτιος 13h