Τετάρτη 11 Μαρτίου 2020 στις 8.30 πμ

2 καλέσματα : 1 2

[Αθήνα] Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους προχθεσινούς συλληφθέντες

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ

Τη Δευτέρα 9/3 η κρατική ασφάλεια μπαίνει σε 4 σπίτια και απαγάγει τρεις συντρόφους και μια συντρόφισσα. Αρχικά ο ένας σύντροφος διώκεται για ένταξη και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση με ονόμα "σύντροφοι-συντρόφισσες" και οι υπόλοιποι διώκονται για πλημμελήματα. Οδηγούνται οι τρεις στον εισαγγελέα την Τρίτη 10/3 και ο ένας στον εισαγγελέα και ανακριτή. Αναβαθμίζονται οι κατηγορίες και για τους υπόλοιπους και χρεώνουν σε όλους την τρομοκρατική οργάνωση και 54 επιθέσεις και όλα αυτά για μια υπογραφή που κατ'εξοχήν ο αναρχικός χώρος χρησιμοποιεί. Πρόκειται προφανώς για μια στημένη υπόθεση εκδικητική ως προς τον κόσμο του κινήματος.

Συμπληρωματικά σήμερα στα δικαστήρια ο αλληλέγγυος κόσμος δέχτηκε επίθεση με γκλομπ και δακρυγόνα τόσο μέσα στην Ευελπίδων όσο και έξω στο δρόμο σε μια προσπάθεια να μας τρομοκρατήσουν.

Οι σύντροφοι και η συντρόφισσα δηλώνουν ότι διώκονται καθαρά για την αναρχική πολιτική τους ταυτότητα.

Ο ένας σύντροφος πήρε διορία για να απολογηθεί στον ανακριτή με υπόμνημα το Σάββατο. Αύριο Τετάρτη 11/3 οι δύο σύντροφοι και η συντρόφισσα περνάνε από ανακριτή.

Καλούμε αύριο συγκέντρωση Τετάρτη 11/3 ώρα 8:30πμ και κτήριο 9 Ευελπίδων.

Θα ακολουθήσει ενημερωτικό δράσεων.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ/ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1603612/


Κάλεσμα για συγκέντρωση αλληλεγγύης στην Ευελπίδων

Αύριο Τετάρτη 11/3, η συντρόφισσα και οι 2 σύντροφοι περνάνε από εισαγγελέα. Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στο κτήριο 9 στα δικαστήρια της Ευελπίδων στις 8:30 π.μ.

Στις 9/3 τα καθάρματα της κρατικής εισβάλλουν με την παρουσία εισαγγελέα στα σπίτια μίας συντρόφισσας και τριών συντρόφων.Όλοι τους συλλαμβάνονται και μεταφέρονται στη γαδα χωρίς να τους έχουν γίνει ξεκάθαρες οι κατηγορίες που τους προσάπτονται.Ο ένας εκ των τεσσάρων συντρόφων βρίσκεται στη γαδα ήδη από το προηγούμενο βράδυ, ενώ οι υπόλοιποι από το πρωί της Δευτέρας.Κατά την διάρκεια της μέρας τους γνωστοποιείται ότι ο λόγος των ερευνών είναι η ύπαρξη μιας δήθεν τρομοκρατικής οργάνωσης που ονομάζεται ''σύντροφοι/συντρόφισσες''.Έτσι ο ένας σύντροφος μας βρίσκεται αντιμέτωπος με τον 187Α.

Οι σύντροφοι και η συντρόφισσα δηλώνουν ότι η δίωξη τους αφορά καθαρά την πολιτική τους ταυτότητα.Σήμερα Τρίτη 10/3 πέρασαν από εισαγγελέα , όπου τους ανακοινώθηκε πως τα πλημμελήματα για τα οποία κατηγορούνται μετατράπηκαν σε κακουργήματα, σύμφωνα με τον 187Α,ενώ ο τέταρτος σύντροφος πέρασε και από ανακρίτη και πήρε προθεσμία μέχρι το Σάββατο.

Αύριο Τετάρτη 11/3, η συντρόφισσα και οι 2 σύντροφοι περνάνε από εισαγγελέα.

Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στο κτήριο 9 στα δικαστήρια της Ευελπίδων στις 8:30 π.μ.

ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ ΜΑΣ

KΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΟΣ/ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Αναρχική ομάδα Bellini

πηγή : http://athens.indymedia.org/post/1603616/