Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011 στις 20.00

3 καλέσματα : 1 2 3

Γλέντι -ρεφενέ οικ. ενίσχυσης των συλληφθέντων

Γλέντι -ρεφενέ για την οικονομική ενίσχυση των συλληφθέντων της 28ης και 29ης Ιούνη.

πηγή : http://anoixtisyneleysiagparaskevis.blogspot....


1 2 3

Συναυλία οικονομικής ενίσχυσης των συλληφθέντων της 28ης και 29ης Ιούνη.

Ρεμπέτικα Live & Reggae και Dubster για την συνέχεια.

Η καταστολή δεν μας φοβίζει, μας εξοργίζει

η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας

όλοι στους δρόμους

όλοι στον αγώνα!

Ανοιχτή συνέλευση κατοίκων Αγ.Παρασκευής

πηγή : http://athens.indymedia.org/calendar/event.ph...


1 2 3

συναυλία οικονομικής ενίσχυσης σε συλληφθέντες από 28-29/7

teliko-nLNNmr.jpg

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΤΟΥ...

Τώρα λοιπόν, λίγες μέρες μετά τα γεγονότα των 48 ωρών της 28 και 29 Ιούνη 2011, των μαζικών κινητοποιήσεων ενάντια στην επιβολή του Μεσοπρόθεσμου από κυβερνήση, ΕΕ, ΔΝΤ, που υποθηκεύει περαιτέρω τις ζωές μας, ληστεύει κοινωνικά κεκτημένα αγώνων και δημόσια αγαθά, εντείνει την εκμετάλλευση στην εργασία μας και κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μας, εξασφαλίζοντας μας ένα άμεσο μέλλον ανασφάλειας και φόβου, φτώχειας και εξαθλίωσης...

ΤΩΡΑ ΠΙΑ ΟΛΟΙ ΤΟ ΖΗΣΑΜΕ, ΟΛΕΣ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ!!!

Ως Ανοιχτή Συνέλευση κατοίκων Αγίας Παρασκευής συμμετείχαμε στην απεργιακή διαδήλωση της Τρίτης 28/6 και στην προσπάθεια αποκλεισμού της Βουλής την Τετάρτη 29/6 στηρίζοντας το μπλόκο του Ευαγγελισμού. Από πολύ νωρίς γίνανε εμφανείς οι διαταγές και οι διαθέσεις των δυνάμεων καταστολής. Ο στόχος τους και ο ρόλος τους ξεκάθαρος. Να απαγορευτεί κάθε συνάθροιση πέριξ της βουλής, κάθε εκδήλωση αντίστασης, κάθε δυναμική απάντηση, ώστε ανενόχλητοι οι εξουσιαστές να επισφραγίσουν την υποδούλωσή μας.

Εκατοντάδες Χημικά και Ασφυξιογόνα, Πέτρες, Χειροβομβίδες κρότου λάμψης, Εκρηκτικοί μηχανισμοί, Βίαιοι Τραυματισμοί και Συλλήψεις συνέθεσαν το σκηνικό πολέμου που το κράτος επέλεξε ως πολιτική, δημιουργώντας την αίσθηση πως επεδίωκε την ύπαρξη χαμένων ζωών κάτι που απο τύχη δε συνέβη. Κόντρα στα σχέδια τους, οι αγωνιζόμενοι δεν εγκατέλειψαν εύκολα τους δρόμους, και μέχρι αργά το βράδυ αντιστάθηκαν με αξιοπρέπεια στην κτηνωδία των ένστολων δολοφόνων καταφέρνοντας να ξαναφτάσουν στην πλατεία συντάγματος.

ΜΕ ΤΗ ΣΥΛΛΟΓΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ...

Δεν ξεχνάμε όσα βιώσαμε αυτές τις 48 ώρες. Δεν αφήνουμε μόνους τους ανθρώπους που βρεθήκαν πλάι μας και αντιστάθηκαν μαζί μας στους δρόμους του αγώνα και διώκονται για αυτή τους την επιλογή. Τώρα όλοι ξέρουμε τι σημαίνει καταστολή. Ξέρουμε επίσης τι μας περιμένει στο μέλλον. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.

ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΝΙΣΧΥΣΗΣ ΤΩΝ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΩΝ ΤΟΥ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟΥ 28-29/6

ΡΕΜΠΕΤΙΚΑ LIVE REGGAE KAI DUBSTER για τη συνέχεια.

Πέμπτη 7 Ιουλίου 2011 στις 8μμ

Πλατεία Αγ.Ιωάννη , Αγία Παρασκευή

πρόσβαση στην πλατεία του Αγ. Ιωάννη με λεωφορείο (407) απο τον σταθμό (μετρό)του Νομισματοκοπείου για την στάση της πλατείας "Άγ. Ιωάννης".

επικοινωνία : http://anoixtisyneleysiagparaskevis.blogspot.com/

πηγή : http://athens.indymedia.org/calendar/event.ph...