Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020 στις 20.00

Προβολή Ταινίας

Η ομάδα κινηματογράφου επιστρέφει στην δράση της (έπειτα από την αναγκαστική διακοπή λόγω κορονοϊού) με μια ταινία έκπληξη την Παρασκευή 12/6 και ώρα 8 μ.μ.! Σας περιμένουμε στον χώρο μας Τύπου 5 (Βαλαωρίτου)!
Μετά την ταινία θα ακολουθήσει συζήτηση!
*Οι προβολές είναι ανοιχτές προς όλες/όλους!
*Θα τηρηθούν τα μέτρα ασφαλείας (αποστάσεις, αντισηπτικό κλπ.)

Σας περιμένουμε να γνωριστούμε!!

Event: https://www.facebook.com/events/2484182332458…

Λίγα λόγια για το Παρατηρητήριο:
Το Παρατηρητήριο για τα Δικαιώματα στο Χώρο της Ψυχικής Υγείας είναι μία πρωτοβουλία ατόμων που από το 2006 ασχολείται με θέματα ψυχικής υγείας, θέματα που μας απασχολούν. Το Παρατηρητήριο λειτουργεί με τη μορφή ενός δικτύου προσώπων που εμπλέκονται στο σύστημα της ψυχικής υγείας, δηλαδή χρηστών ψυχοκοινωνικών υπηρεσιών, συγγενών των χρηστών, επαγγελματιών ψυχικής υγείας και εργαζομένων στο χώρο αυτό. Είναι ανοιχτό να εντάξει στους κόλπους της δράσης του οποιοδήποτε άλλο πρόσωπο συμμερίζεται τη φιλοσοφία και τους στόχους του.

Το στέκι του Παρατηρητηρίου είναι ανοιχτό κάθε Παρασκευή από τις 18:00 για όποιον θέλει να γνωρίσει τις δράσεις, τη φιλοσοφία του. Κάθε 15 μέρες γίνεται προβολή ταινίας έκπληξη από την ομάδα προβολών του Παρατηρητηρίου στις 20:00. Για περισσότερες πληροφορίες https://www.facebook.com/paratiritiriopsy/.

Αναζητήστε το Παρατηρητήριο για τα Δικαιώματα στο Χώρο της Ψυχικής Υγείας σε:
*FB: https://www.facebook.com/paratiritiriopsy/
*Ιστοσελίδα: http://mentalhealthhellenicobservatory.wordpr…
*Email: pataextiritiriexopsy@yahexoo.com
*Τηλέφωνο: 694 950 0133
*Διεύθυνση: Τύπου 5, Θεσσαλονίκη

πηγή : email που λάβαμε στις 3 Ιουνίου 15h