Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020 στις 19.00

Καλεσμα για συναντηση

>>Την Παρασκευή 12/06 σας καλούμε ν' ανταμώσουμε στην ταράτσα της κατάληψης Φιλολάου 99, τρεις σχεδόν μήνες από την τελευταία εμψυχωτική μας δράση.

>> Μέσα σ' αυτό το διάστημα του ισοπεδωτικά πυκνού χρόνου, στερηθηκαμε όχι μόνο την δράση από κοινού, αλλά ακόμα και την εγγύτητα στις μεταξύ μας σχέσεις. Κινούμενες με διάφορες ταχύτητες μέσα στην αρένα που στήσανε, καταφέραμε να φτάσουμε η μία στον άλλον, να επιχειρήσουμε μια ισορροπία δυναμική. Γνωρίζουμε πόσο ευαίσθητη είναι. Γνωρίζουμε όμως και πόσο βαθιά ριζώνει.

>> Η ανάγκη για αυτό το κάλεσμα δημιουργήθηκε από το ζύμωμα των τελευταίων συνελεύσεων. Πλησιάσαμε τις επιθυμίες μας, την δίψα για άγγιγμα και επικοινωνία με κάθε δυνατό τρόπο. Μετά τη σαββατιάτικη ταινία, σας καλούμε σε μια συνάντηση που στόχο έχει να μοιραστούμε σκέψεις και προτάσεις γύρω από το πώς θέλουμε το τάνγκο, την εμψύχωση, την αγκαλιά. Να αναλογιστούμε τι μας έλειψε αυτό το διάστημα, να εκφράσουμε ανάγκες και φόβους, να μοιραστούμε το βίωμα, δίνοντας πάντα χώρο στην παύση και το βλέμμα.

Για να αντισταθούμε συλλογικά στη νέα κανονικότητα της αποξένωσης.
Για την επανοικειοποίηση του σώματος και της αγκαλιάς με τους δικούς μας όρους.

~ Για να δούμε πώς θα χορέψουμε επί τέλους! ~

ΥΓ.
Δεδομένου ότι στόχος της συνάντησης είναι να διαμορφωθούν οι όροι και συνθήκες των επόμενων εμψυχώσεων, να μην ντραπείτε, ελάτε!

πηγή : email που λάβαμε στις 8 Ιουνίου 21h