Κυριακή 28 Ιουνίου 2020 στις 17.00

Συγκέντρωση ειδών ανάγκης για τους πρόσφυγες

Συνέχιση της καμπάνιας συλλογής ειδών ανάγκης για τους πρόσφυγες,.
Ο ΣΥ.ΠΡΟ.ΜΕ., συνεχίζει την καμπάνια αλληλεγγύης στους πρόσφυγες της Μαλακάσας, της Κορίνθου, του Ελαιώνα με συλλογή και παράδοση ειδών ανάγκης.
Την Κυριακή 28/6, από τις 17.00 μμ-10 μμ θα βρίσκεται με τραπεζάκι του ΣΥΠΡΟΜΕ στην πλατεία Εξαρχείων, όπου η Συνέλευση Αγωνιζόμενων Ηθοποιών διοργανώνει συλλογική κουζίνα με τον Άλλο Άνθρωπο, θεατρικό παιχνίδι για παιδιά ντόπια και προσφυγάκια, συνέλευση και μουσικοθεατρικό δρώμενο.
Ο ΣΥ.ΠΡΟ.ΜΕ., όπως και το Δίκτυο Αλληλεγγύης των Κοινωνικών Ιατρείων, το Δίκτυο Αλληλεγγύης του Σωματείου Εργαζομένων στο 18ΑΝΩ, αποδέχτηκε την πρόσκληση της Συνέλευσης Αγωνιζόμενων Ηθοποιών για να παραστεί στην εκδήλωση και να μπορέσει στο χώρο να συγκεντρώσει είδη για τους πρόσφυγες των στρατοπέδων της Κορίνθου, της Μαλακάσας και του Ελαιώνα.
Οι πρόσφυγες χρειάζονται είδη προσωπικής υγιεινής (υγρά σαπούνια χεριών, σώματος, μαλλιών) καθώς και λάδι. Επίσης βρεφικά/παιδικά ρούχα, βρεφικά καροτσάκια και γραφική ύλη για τα παιδιά.
Όσες συλλογικότητες και αλληλέγγυοι θέλουν να παραδώσουν είδη, μπορούν να τα φέρουν την Κυριακή 28/6, από τις 17.00 μμ-10 μμ στην πλατεία Εξαρχείων.
Επίσης, όσοι-ες θέλουν να δώσουν χρήματα, ώστε να αγοραστούν είδη από το ΣΥΠΡΟΜΕ και να παραδοθούν, μπορούν να επικοινωνήσουν με το μέιλ του Συντονισμού.
Καλούνται όλες οι συλλογικότητες του ΣΥΠΡΟΜΕ να αναλάβουν πρωτοβουλία τις επόμενες μέρες για συλλογή ειδών πρώτης ανάγκης και χρημάτων και την ενημέρωση των μελών τους.
Οι μέρες και οι ώρες παράδοσης των ειδών στους πρόσφυγες θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

πηγή : http://syprome.blogspot.com/2020/06/286.html