Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 στις 21.00

Live οικονομικής ενίσχυσης συντρόφισσας για ιατρικά έξοδα

Παρασκευή 17/07 από τις 21.00 μέχρι τις 03.00 στον 9ο όροφο στην ΦΕΕΜΠ αυτοοργανωμένο live οικονομικής ενίσχυσης για τα ιατρικά έξοδα συντρόφισας.

Open mics

Брус

Blom

Third eye bizarre

Το live διοργανώνεται για να καλυφθούν τα ιατρικά έξοδα συντρόφισας από κόσμο που ζει, δραστηριοποιείται και παίζει μουσική στην εστία. Η εστία είναι σπίτι για πολλά από εμάς και γι αυτό θέλουμε να διασφαλίσουμε τον σεβασμό απέναντι στον κόσμο που μένει εκεί χωρίς να προκαλούμε φθορές στο κτίριο και χωρίς να ενοχλούμε. Θα ξεκινήσουμε νωρίς για να τελειώσουμε νωρίς.

Ο μόνος τρόπος για να περάσουμε όλα τέλεια είναι μακριά από σεξιστικές, ομοφοβικές, ρατσιστικές ή όποιες άλλες παρεμβατικές συμπεριφορές. Θέλουμε να στηρίζουμε αυτ@ που το έχουν ανάγκη και γι αυτό αυτοργανωνόμαστε, διοργανώνουμε live, και δεν ξεχνάμε τις ευθύνες μας απέναντι στις γύρω μας μετά από μερικά ποτά.**

Στο δύσκολο φετινό καλοκαίρι που διανύουμε δεν ξεχνάμε ότι η αλληλοστήριξη μεταξύ μας είναι ο τρόπος για να περάσουμε καλά!!

**αν πέσει στην αντίληψή μας οποιαδήποτε παρεμβατική συμπεριφορά, το επικοινωνούμε με τον κόσμο της διοργάνωσης ώστε να το αντιμετωπίσει.

πηγή : email που λάβαμε στις 15 Ιουλίου 00h