Παρασκευή 17 Ιουλίου 2020 στις 21.30

Punkhurst Mutants Show 4.5

Είπαμε πριν μας αποτελειώσει η ζέστη και στάξει η μάσκαρα μαζί με τον ιδρώτα, να πάμε τουλάχιστον με στυλ. Αυτήν την Παρασκευή 17/7/2020, μετά την πορεία αλληλεγγύης στ@ μετανάστρι@, περάστε από το σκοπευτήριο της Καισαριανής όπου θα παίζονται μουσικάρες (21.30 η ώρα, ε!).

Σε αυτό το fast track λάηβ θα παίξουν οι:

- Βαριόμαστε στην πόλη, ποστ πανκ από Αιγάλεω μεριά. Ενώνουν βαρεμάρα, νότες και πανκ και έρχονται στη γειτονιά της Καισαριανής μπας και παρασύρουν κόσμο από τις γειτονιές της πλήξης.

- Les Βίαιες, λατινοβαλκανικό κουήρ πανκ στο πρώτο τους έβερ λάηβ, ίσως και το τελευταίο τους. Σμιλεύτηκαν από το γκραντζ, γίνανε όμως πανκ στο στούντιο της κουλίτσας.

- Sawave & Lu, non-binary synth punk, αποδομούν γνωστά κομμάτια, μπασταρδεύοντάς τα με μπλιμπλίκια και μετατρέποντάς τα σε μεταλλαγμένες ηχητικές ηλεκτρονικές μίξεις για να κουνηθεί το κοινό. Ακούστε εδώ τις μουσικάρες τ@.

- Λέπετκα, παίζουν απροβάριστο πουστ πανκ και παίζουν, για ακόμη μία φορά, στο punkhurst mutants show. Σκοπός τους να ανοίξουν το λάηβ και να διώξουν όλον τον κακό συρφετό από το πάρκο του σκοπευτηρίου με τις γκαρίδες. Ακροαστείτε εδώ.

Μην αργήσετε και πολύ, γιατί η νύχτα ανήκει στους εραστές όχι στο πι.εμ.ες.

Να απολαύσουμε παρέα το νυχάκι που λέγεται σελήνη.