Τρίτη 21 Ιουλίου 2020 στις 19.00

2 καλέσματα : 1 2

Μικροφωνική Αλληλεγγύης στον αναρχικό Βαγγέλη Σταθόπουλο

Ο σύντροφός μας Βαγγέλης Σταθόπουλος βρίσκεται εδώ και 9 μήνες προφυλακισμένος στις φυλακές Λάρισας, αντιμέτωπος με μια δικογραφία που στηρίζεται σε μία ψευδή κατάθεση, υπαγορευμένη από τις διωκτικές αρχές.

Στης 17/7 πέρασε από ειδικό εφέτη ανακριτή, στο εφετείο της Λουκάρεως και ενώ αιτήθηκε τριήμερη προθεσμία για να απολογηθεί, όπως και δικαιούται, διατάχθηκε η επιτόπου μεταφορά του πίσω στην Λάρισα. Η μεταφορά του αυτή στόχο έχει να του στερήσει την πρόσβαση στην δικογραφία και στους δικηγόρους του, να κάμψει το ηθικό του και να τον εξοντώσει ψυχολογικά. Aκόμη και ο εισαγγελέας και ο ανακριτής επέμεναν για την παραμονή του στον Κορυδαλλό κάνοντας λόγο για ειδική μεταχείριση του Σταθόπουλου, με εντολή που έχει φτάσει από "ψηλά".

Ο σύντροφος Βαγγέλης Σταθόπουλος δεν είναι μόνος του.

Άμεση Απελευθέρωση στον αναρχικό Β. Σταθόπουλο.

Σύντροφοι / Συντρόφισσες ενάντια στην ομηρία του Βαγγέλη Σταθόπουλου

πηγή : email που λάβαμε στις 18 Ιουλίου 03h


Μικροφωνική συγκέντρωση Αλληλεγγύης στον αναρχικό Β.Σταθόπουλο

Στις 17/7 ο αναρχικός σύντροφος Βαγγέλης Σταθόπουλος πέρασε απο ειδικό εφέτη ανακριτή στο εφετείο Αθηνών.Και ενώ έκανε αίτηση για τριήμερη προθεσμία όπως και δικαιούνταν,εκδικητικά τον στέλνουν πίσω στις φυλακές Λάρισας με προφανή στόχο την ψυχολογική του εξόντωση καθώς και την μη πρόσβαση στην δικογραφία και την μη επικοινωνία με τους δικηγόρους του.

Εν όψει της νέας μεταγωγής του Βαγγέλη Σταθόπουλου στο Εφετείο Αθήνων καλούμε στην μικροφωνική αλληλεγγύης στις 21/07 και ώρα 19.00 στην Πλατεία Μερκούρη στα Πετράλωνα

Θα ακολουθήσει κάλεσμα για συγκέντρωση αλληλεγγύης στο Εφετείο Αθηνών

ΜΠΑΤΣΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΟΥ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥ Β.ΣΤΑΘΟΠΟΥΛΟΥ

Αναρχική ομάδα Bellini

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/82951/