Τετάρτη 22 Ιουλίου 2020 στις 21.00

Προβολή Ταινίας "Τα Κουρέλια Τραγουδάνε Ακόμα"

Η ομάδα προβολών της Ταράτσας σας προσκαλεί στην πρώτη της ελληνική προβολή επιλέγοντας την πρώτη και πιο καλτ ταινία της τριλογίας "Τα χρόνια της χολέρας" του Νίκου Νικολαιδη.

Πέντε φίλοι - σαραντάρηδες σήμερα - εκπρόσωποι της γενιάς του '50, ξανασυναντιούνται μετά από πολλά χρόνια σιωπής. Ο ένας έρχεται από φυλακή, όπου μπαινοβγαίνει χρόνια, ο άλλος από μια σειρά τυφλών φόνων, ο τρίτος αφήνοντας πίσω του γυναίκα και παιδιά, ο άλλος από την περιπλάνηση και η τελευταία, το κορίτσι της παρέας, σκαστή απ' το τρελοκομείο όπου χρόνια κρύβεται…

Μετέωροι όλοι, τυραννισμένοι από άγονους έρωτες, σημαδεμένοι απ' το θάνατο αγαπημένων συνομηλίκων, προδομένοι από την πολιτική των καιρών τους, προσπαθούν - μάταια όμως - να ξαναστήσουν την παλιά συμμορία της εφηβείας τους. Η επανάσταση χάθηκε. Ο καθένας θα τραβήξει τώρα για το δικό του θάνατο, ανοίγοντας έτσι ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της γενιάς του.

Ν. Ν.(Απτό Νίκος Νικολαιδης)

Χρονολογία:1979
Διάρκεια:123'
Σκηνοθεσία: Νίκος Νικολαιδης

Η Ταράτσα είναι ένας κοινωνικός χώρος που στήθηκε το καλοκαίρι του 2020 στην Καλαμάτα, αμέσως μετά την επιβεβλημένη καραντίνα, και ως άμεση απόληξη προβληματισμών που αυτή έγειρε. Δημιουργήθηκε από μια πολύμορφη ομάδα-πρωτοβουλία κατοίκων και ως χώρος στοχεύει να προωθήσει έμπρακτα τις αρχές της αλληλοβοήθειας, της αυτοοργάνωσης και της αυτομόρφωσης.

Σιδηροδρομικού Σταθμού 19

Πρόσβαση στο χώρο: Εισέρχεστε από την είσοδο της πολυκατοικίας ανάμεσα στο Gourmet και το Doc wine bar. Ανεβαίνετε με τον ανελκυστήρα μέχρι τον 4ο όροφο και μετά συνεχίζετε με τις σκάλες προς την ταράτσα (δύο όροφοι). Εάν υπάρχει οποιοδήποτε πρόβλημα πρόσβασης (π.χ. μη-δυνατότητα ν' ανέβετε σκάλες) στείλτε μας προσωπικό μήνυμα.

ΥΓ.Ευχαριστουμε που δεν πετάτε τα ποπ κορν σας κάτω

πηγή : https://www.facebook.com/events/8471870291412…
πηγή : email που λάβαμε στις 21 Ιουλίου 03h