Πέμπτη 20 Αυγούστου 2020 (χωρίς ακριβή ώρα) πμ

Κάμπινγκ Δικτύου

20-21-22-23 Αυγούστου, Ροβιές Ευβοίας https://campingrovies.gr/

Στο φετινό κάμπινγκ του Δικτύου για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα, όπως για πολλά χρόνια τώρα, θα συναντηθούμε για να συζητήσουμε και να διασκεδάσουμε. Έχουμε πολλά να πούμε καθώς περάσαμε μια χρονιά πολύ δύσκολη όχι μόνο λόγω της επιστροφής της πιο σκληρής Δεξιάς από τη Μεταπολίτευση, και μάλιστα με την πιο απούσα αντιπολίτευση, αλλά και επειδή βιώσαμε (και συνεχίζουμε) την πρωτόγνωρη εμπειρία της πανδημίας, της καραντίνας και βεβαίως της επίθεσης στο σύνολο των κοινωνικών δικαιωμάτων του πληθυσμού. Σ' αυτό το περιβάλλον δημιουργούνται καινούργια ερωτήματα που απαιτούν νέες απαντήσεις από την Αριστερά και το σύνολο του ανταγωνιστικού κινήματος.

Συζητήσεις

Παρασκευή 21/8 στις 19.00: «Πόσο νέα είναι η κατάσταση στο Προσφυγικό; Προτάσεις για οργάνωση του αλληλέγγυου κινήματος».

Σάββατο 22/08 στις 19.00: «Κρίση/ύφεση, χειραγώγηση/νεοφιλελεύθερος ολοκληρωτισμός, αναγκαίες αναπροσαρμογές στην πολιτική μας».

Κυριακή 23/08 στις 11.00: «Μέτωπα αντίστασης και κινηματικές πρωτοβουλίες».

  • Περιβαλλοντικοί αγώνες (οι κινητοποιήσεις για τα σκουπίδια και το νερό στη Μαγνησία)
  • Αγώνες ενάντια στην κρατική καταστολή και την ένταση της καταπίεσης στις φυλακές

Θα υπάρχει συλλογική κουζίνα και...πλούσιο μουσικοχορευτικό πρόγραμμα.

Η πιο εύκολη πρόσβαση για τους Νότιους είναι από την Αρκίτσα και για τους Βόρειους από τη Γλύφα (https://campingrovies.gr/)

Τηλ. επικοινωνίας: 6944594869, 6944271516

Δίκτυο για τα Πολιτικά και Κοινωνικά Δικαιώματα

πηγή : https://diktio.org/node/1492