Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020 στις 13.00

Καθιστική διαμαρτυρία για τους απεργούς πείνας μέχρι θανατου

Η Αλληλεγγύη το όπλο των λαών !

Αν δεν έχει δικαιοσύνη, ποτέ δεν θα είναι ειρήνη!

Αλληλεγγύη και Νίκη στους απεργούς πείνας μέχρι θανάτου !

Καθιστική διαμαρτυρία στο τουρκικό προξενείο / θεσσαλονικης

26.08 η Τετάρτη / 13.00

Οι δικηγόροι των λαών, η Ebru Timtik και ο Aytaç Ünsal και οι πολιτικοί κρατούμενοι η Didem Akman και ο Özgür Karakaya κάνουν απεργία πείνας μέχρι θανάτου, διεκδικώντας δικαιοσύνη:

Το 37ο Κακουργιοδικείο Κωνσταντινούπολης, ακολουθώντας τις επιταγές της πολιτικής εξουσίας του ΑΚΡ, αγνοώντας την απόφαση του Ιατρικού Ινστιτούτου, αποφάσισε την παράταση της κράτησής τους. Η Ebru Timtik και ο Aytaç Ünsal είναι πάνω από 200 μέρες σε απεργία πείνας και η κατάσταση της υγείας τους βρίσκεται σε τρομερά κρίσιμο στάδιο.

Από το Υπουργείο Εσωτερικών, το Υπουργείο Δικαιοσύνης και το Υπουργείο Υγείας, γίνεται σκόπιμη απόπειρα δολοφονίας των δικηγόρων.

Το Ιατρικό Ινστιτούτο αναφέρει ότι : η Ebru Timtik και ο Aytaç Ünsal δεν μπορούν να μείνουν σε συνθήκες φυλακής. Οι συνθήκες διαβίωσης δεν είναι κατάλληλες για την κατάστασή τους. Ποιοι όμως δεν συμμορφώνονται με την απόφαση της άμεσης απελευθέρωσής τους; Ο Υπουργός Εσωτερικών Süleyman Soylu θέλει να βάψει τα χέρια του με αίμα. Δέχεται οδηγίες. Οι εκτελεστές, ντυμένοι με μανδύα, απήγαγαν τους δικηγόρους την Ebru Timtik και τον Aytaç Ünsal, οδηγώντας τους στο νοσοκομείο με σκοπό την αναγκαστική σίτιση. Στο νοσοκομείο υποβάλλονται συνεχώς σε βασανιστήρια, καθώς και δέχονται καθημερινές απειλές ότι ανά πάσα ώρα μπορούν να τους εξαναγκάσουν σε σίτιση.

Η αναγκαστική σίτιση μπορεί να επιφέρει σοβαρές εγκεφαλικές βλάβες, κινητικά προβλήματα μπορεί ακόμα και να προκαλέσει ακαριαίο θάνατο. Αποτελεί σκληρό βασανιστήριο που εναντιώνεται πλήρως στα ανθρώπινα δικαιώματα.

ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΔΕΚΤΑ ΤΩΝ ΑΠΕΡΓΩΝ ΠΕΙΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ

ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

ΤΟ GRUP YORUM ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΙΜΩΘΕΙ

Η ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΗ ΣΙΤΙΣΗ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΑΝΙΣΤΗΡΙΟ!

πηγή : email που λάβαμε στις 25 Αυγούστου 14h