Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου 2020 στις 13.30

Συγκέντρωση για τους απεργούς πείνας μέχρι θανάτου

Καλούμε για συγκέντρωση στο προξενείο το φασιστικό κράτος της Τουρκιας ! 1.09 Τρίτη 13.30 !

Αλληλεγγύη και Νίκη στους απεργούς πείνας !

HELİN,İBRAHİM, MUSTAFA, EBRU, ΑΘΑΝΑΤΟΙ !

ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ Ο AYTAÇ ÜNSAL

Την απεργία πείνας μέχρι θανάτου συνεχίζει ο Δικηγόρος του Λαού, Aytaç Ünsal, για 207 μέρες και οι πολιτικοί κρατούμενοι Didem Akman και Özgür Karakaya, για 191 μέρες. Η κατάσταση της υγείας του συντρόφου Αytaç ολοένα και επιδεινώνεται, καθώς κρατείται δέσμιος στο νοσοκομείο, υπό την απειλή της αναγκαστικής σίτισης, των σωματικών και ψυχολογικών βασανιστηρίων.

Η μεγάλη αντίσταση της απεργίας πείνας μέχρι θανάτου ανέδειξε σε όλο τον κόσμο την αδικία και την τρομοκρατία που επικρατεί στο εσωτερικό της Τουρκίας. Μα και συνάμα ανέπτυξε ένα τεράστιο κίνημα αλληλεγγύης σε όλα τα μέρη της γης, που έδωσε δύναμη στον αγώνα των απεργών. Από την Τουρκία μέχρι την Ευρώπη και από τη Λατινική Αμερική μέχρι τη Μέση Ανατολή, ο αγώνας ενάντια στο φασισμό, την αδικία, την ιμπεριαλιστική και ταξική εκμετάλλευση, δε γνωρίζει σύνορα.

Στην αντίσταση αυτή πέσανε μάρτυρες 4 σύντροφοί μας, η Helin Bolek, o İbrahim Gökçek, μέλη του επαναστατικού συγκροτήματος Grup Yorum, o σύντροφος Mustafa Koçak και η Δικηγόρος του Λαού Ebru Timtik. Στα ονόματά τους ορκιστήκαμε εκδίκηση, ο αγώνας συνεχίζεται.

Ebru αθάνατη συντρόφισσα μας, γενναία γυναίκα της Dersim, φλογερή μαχήτρια της δικαιοσύνης, σου υποσχόμαστε από το AKP θα ζητήσουμε λογαριασμό.

HELİN,İBRAHİM, MUSTAFA, EBRU, ΑΘΑΝΑΤΟΙ!

ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΜΕΣΑ ΔΕΚΤΑ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΠΕΡΓΙΑΣ ΠΕΙΝΑΣ ΜΕΧΡΙ ΘΑΝΑΤΟΥ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟYΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΙ Ο AYTAÇ ÜNSAL

Λαϊκό Μέτωπο

"Εάν δεν ζω, αν ένας δικηγόρος πεθάνει στην ιστορία αυτής της χώρας, πρέπει να επαναλάβεις αυτήν την ευθύνη και να περπατήσεις στο δρόμο προς τη δικαιοσύνη. Ξέρω ότι είσαι πολύ κουρασμένη, αλλά πρέπει να κουράσεις περισσότερο για να προχωρήσει τη σημαία"

Από AytaçÜnsal

στη σύζυγό του Didem Baydar Ünsal

πηγή : email που λάβαμε στις 30 Αυγούστου 19h