Πέμπτη 3 Σεπτεμβρίου 2020 στις 20.30

Cine Λαμπηδόνα: Η Εποχή των Παγετώνων 1 - Ice Age 1 (2002)

Αυτή την Πέμπτη 3/9/2020 στις 20:30 στο "Cine Λαμπηδόνα" η προβολή της ταινίας

Η Εποχή των Παγετώνων 1 (2002)

Ice Age 1

σε σκηνοθεσία των Chris Wedge, Carlos Saldanha. Ακούγονται οι φωνές των Γιάννη Μπέζου, Πέτρου Φιλιππίδη, Λεωνίδα Κακούρη.



Λίγα λόγια για την ταινία:

Ένα μαμούθ, ένας βραδύποδας και μια προϊστορική τίγρης... Τρία προϊστορικά ζώα με αστείρευτο κέφι και ρετρό (παλιό και καλό!) χιούμορ, ξεσηκώνουν μικρούς και μεγάλους, όταν ανακαλύπτουν ένα χαμένο μωρό και αποφασίζουν να το επιστρέψουν στην οικογένεια του.

"Το Ice Age είναι μια απολαυστική ταινία κινούμενων σχεδίων, όπου είναι σχεδόν αδύνατο να μην συγκινήσει παιδιά και γονείς. Με εντυπωσιακό χιούμορ, καθαρό και αγνό, το Ice Age - Η Εποχή των Παγετώνων, ξεχωρίζει το γελοίο από το αστείο και το σενάριο της ξεσηκώνει τους πάντες! Θυμίζοντας μας παλιές κλασσικές διηγήσεις των ιστοριών του Disney μας κάνει να γελάσουμε (μέχρι δακρύων!), να συγκινηθούμε, να ξαναγελάσουμε και να απολαύσουμε κάθε στιγμή της καλοστημένης αυτής ταινίας. Έξυπνοι χαρακτήρες (έως υπερβολικά "ανθρώπινα" έξυπνοι!), με εξωφρενικές αντιδράσεις και ατράνταχτες δικαιολογίες για τα καμώματα τους... Απολαυστικό και ανθρώπινο, δυναμικό και με ευδιάκριτο ηθικό δίδαγμα αποτελεί μια ιδιαίτερα αξιόπιστη επιλογή για την διασκέδαση των παιδιών, αλλά και των μεγάλων! Μια "must see" διαχρονική ταινία ψηφιακών κινουμένων σχεδίων που αποκλείεται να σας αφήσει αδιάφορους...

Προσοχή: Μην χάσετε την αρχή της ταινίας! Watch out for Scrat (όπου ζει σε ένα δικό του - παράλληλο - έργο)!!!"

πηγή : http://politistikokentrovirona.blogspot.com/2…