Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2020 στις 21.00

Ανοικτή σύσκεψη: Επέτειος δολοφονίας του Π. Φύσσα και απόφαση της δίκης Χ.Α.

Κάλεσμα σε ανοικτή σύσκεψη για την επέτειο δολοφονίας του Παύλου Φύσσα και για την απόφαση της δίκης της ΧΑ.


18/9/2013: O 34χρονος αντιφασίστας μουσικός Παύλος Φύσσας δολοφονείται από τάγμα εφόδου της νεοναζιστικής συμμορίας της Χρυσής Αυγής στο Κερατσίνι.

18/9/2020: 7 χρόνια μετά τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, πλημμυρίζουμε τους δρόμους της χώρας, με μαζικές, μαχητικές, αντιφασιστικές συγκεντρώσεις και πορείες, για να σταλεί παντού πανίσχυρο το μήνυμα πως δεν ξεχνάμε, πως είμαστε εδώ, στους δρόμους του αγώνα και της αμφισβήτησης, της αντίστασης και της ανατροπής και πως απαιτούμε την καταδίκη της εγκληματικής νεοναζιστικής οργάνωσης, αλλά και αγωνιζόμαστε για τη συντριβή των αιτίων που γεννούν τον φασισμό και τον ρατσισμό, τη φτώχεια και τον πόλεμο.

Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020, 11 π.μ.: 453 δικάσιμες και 5,5 χρόνια μετά. Η ώρα της απόφασης της δίκης της Χ.Α.

Σημειώνουμε, θυμόμαστε, μοιραζόμαστε, ενημερώνουμε.

Καλούμε αγωνίστριες κι αγωνιστές, συλλογικότητες και σωματεία, εργατικά σχήματα και συνδικαλιστικές παρατάξεις, πολιτικές οργανώσεις και μετωπικά σχήματα, σε ανοικτή σύσκεψη την Τετάρτη 9 Σεπτέμβρη στις 9 μ.μ. στο Πανελλήνιον, για να συζητήσουμε και να αποφασίσουμε τη διοργάνωση μαζικών και μαχητικών παρεμβάσεων στην πόλη μας, την επέτειο της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, αλλά και την ημέρα της απόφασης του Δικαστηρίου.

Λέσχη Εργασίας, Αλληλεγγύης & Πολιτισμού

πηγή : http://lesxi-ergasias-trikalon.blogspot.com/2…