Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020 στις 9.00 πμ

16 καλέσματα : 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16

Συγκέντρωση για την υπόθεση της απόπειρας απαλλοτρίωσης στο ΑΧΕΠΑ

Κάλεσμα για συγκέντρωση στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης 16/9 για την υπόθεση της απόπειρας απαλλοτρίωσης της χρηματαποστολής της τράπεζας Πειραιώς στο ΑΧΕΠΑ ,στις 12/6/19.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ στους Κώστα Σακκά κ Γιάννη Δημητράκη

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στην Δήμητρα Συριανού

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ Κ ΛΗΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ

Όλες κ όλοι στα δικαστήρια Θεσσαλονικης 16/9 09.00 πμ

κάλεσμα : Σύντροφοι-ες

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1606987/


Στις 12 Ιούνη, κατά τη διάρκεια επιχείρησης της αντι-τρομοκρατικής στη Θεσσαλονίκη, συλλαμβάνονται οι αναρχικοί σύντροφοι Κώστας Σακκάς και Γιάννης Δημητράκης για την απόπειρα απαλλοτρίωσης χρηματαποστολής που θα εφοδίαζε το μηχάνημα αυτόματης ανάληψης που βρίσκεται μέσα στο ΑΧΕΠΑ. Λίγη ώρα αργότερα συλλαμβάνεται σε κοντινό σημείο η συντρόφισσα Δ. Συριανού.

Από την πρώτη στιγμή τα ΜΜΕ, σε αγαστή συνεργασία με τους μπάτσους και τους δικαστικούς λοιδορούν τους συντρόφους μας. Αναπαράγουν συνεχώς τις φωτογραφίες των συντρόφων Σακκά και Δημητράκη επιδιδόμενοι σε ένα ακόμα κυνήγι κεφαλών, που μέσα από τα τρομοπάνελ προ-δικάζει τους συλληφθέντες. Ξερνάνε λάσπη και χολή για δήθεν χτύπημα σε νέο πυρήνα που τροφοδοτεί χρηματικά το αντάρτικο πόλης, στην επανεμφάνιση του επαναστατικού ταμείου και των ληστών με τα μαύρα με σκοπό να νομιμοποιήσουν κοινωνικά όχι μόνο τη σύλληψη των συντρόφων αλλά την καταστολή εν γένει απέναντι σε πράξεις επαναστατικής αλληλεγγύης όπως οι απαλλοτριώσεις.

Στις 16-9 οι σύντροφοί μας οδηγούνται για ακόμη μια φορά δέσμιοι και αιχμάλωτοι στις αίθουσες της αστικής δικαιοσύνης για τις επιλογές αγώνα που έχουν κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Για όλες αυτές τις επιλογές που αποτελούν το σύνολο των εργαλείων αντιπαράθεσης και αγώνα με το κράτος και το κεφάλαιο. Για ακόμη μια φορά θα βρεθούμε όλοι και όλες μαζί περήφανα δίπλα στους διωκόμενους συντρόφους μας.

Λευτεριά στους συντρόφους Κ. Σακκά και Γ. Δημητράκη

Αλληλεγγύη στη συντρόφισσα Δ. Συριανού

Συγκέντρωση στα Δικαστήρια Θεσ/νίκης Τετάρτη 16 Σεπτέμβρη στις 9:00

κάλεσμα : κατάληψη Terra Incognita


Στις 12/6 πραγματοποιείται εκτεταμένη επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής, η οποία οδηγεί στη σύλληψη των συντρόφων Γιάννη Δημητράκη και Κώστα Σακκά, για την απόπειρα ληστείας της χρηματαποστολής ανεφοδιασμού του ATM, που βρίσκεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Λίγο αργότερα, συλλαμβάνεται και η συντρόφισσα Δ. Συριανού, την οποία κατηγορούν για συνέργεια. Οι σύντροφοι οδηγούνται στη ΓΑΔΘ, όπου δεμένοι σε καρέκλες με κουκούλες στο κεφάλι, δεν έχουν την παραμικρή επαφή με το περιβάλλον και αποτρέπεται η οποιαδήποτε μεταξύ τους επικοινωνία, με σκοπό την ολοκληρωτική τους απομόνωση. Πέρα από όλα αυτά, διενεργούνται έρευνες σε σπίτια σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Αμέσως τα τσιράκια των ΜΜΕ, σε αγαστή συνεργασία με την αντιτρομοκρατική υπηρεσία βρίσκουν αφορμή να επιδοθούν σε ένα ανελέητο μιντιακό "παραλήρημα" τρομολαγνείας. Οι τίτλοι ειδήσεων μιλούν ξανά για τους "ληστές με τα μαύρα", για χρηματοδότηση επαναστατικών ταμείων και ενέργειες αντάρτικου πόλης. Κάνουν λόγο συνεχώς για γνωστούς αναρχικούς, δημοσιεύουν τις φωτογραφίες των συντρόφων και γράφουν για παλιές υποθέσεις για τις οποίες είχαν φυλακιστεί. Ταυτόχρονα, φιλήσυχοι πολίτες, ηθικολόγοι και υπερασπιστές της αστικής νομιμότητας, βγαίνουν στα τηλεοπτικά πάνελ ως "τρομοκρατημένοι", χειροκροτούν το έργο της αστυνομίας και συμβάλλουν με τη σειρά τους και αυτοί στην επικύρωση του "κράτους δικαίου" και της κοινωνικής ασφάλειας, χαρούμενοι ιδιαίτερα για την σύλληψη των συντρόφων μας και την επαναφορά στην κανονικότητα.

Ωστόσο, τίποτα δεν έχει τελειώσει. Η σύγκρουση με την κυριαρχία είναι διαρκής, μόνιμη και πάντα επίκαιρη. Οι σύντροφοι διώκονται για τις ατομικές τους επιλογές, να προκαλέσουν την παντοδυναμία της εξουσίας και να αμφισβητήσουν έμπρακτα την κοινωνική και εσωτερική της εδραίωση.

Στον πόλεμο που μαίνεται οι διωκόμενοι και έγκλειστοι επαναστάτες πάντα θα αποτελούν υπενθύμιση για νέες εχθροπραξίες. Γιατί αρνούμαστε να ξεχάσουμε τί σημαίνει να πολεμάς. Τί σημαίνει να ρισκάρεις την ίδια σου την ελευθερία, την ίδια σου τη ζωή, για να δεις τον κόσμο αυτό κατεστραμμένο συθέμελα. Και για το λόγο αυτό αρνούμαστε να αφήσουμε τους συντρόφους μας να γίνουν έρμαια των κατασταλτικών μεθοδεύσεων, στα χέρια των μπάτσων και των δικαστών.

Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΟΜΟΥΣ

ΝΑ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΣΟΥΜΕ ΧΩΡΟ, ΧΡΟΝΟ ΚΑΙ ΠΟΡΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ

ΜΠΑΤΣΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΚΟΙΜΑΣΤΕ ΗΣΥΧΟΙ

ΔΙΑΡΚΗΣ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΑ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ Κ. ΣΑΚΚΑ ΚΑΙ Γ. ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ

ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗ ΔΙΩΚΟΜΕΝΗ Δ. ΣΥΡΙΑΝΟΥ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΕΤΑΡΤΗ 16/09 ΣΤΙΣ 9:00

Συνέλευση Αναρχικών Ενάντια στην Κοινωνική Μηχανή


Συγκέντρωση Αλληλεγγύης στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης

από Συνέλευση Αλληλεγγύης στους φυλακισμένους, φυγόδικους και διωκόμενους αγωνιστές

Ημέρα/Ώρα: 16/09/2020 στις 09:00

Τοποθεσία: Θεσσαλονίκη / Δικαστήρια

16/9 η δίκη για την απόπειρα απαλλοτρίωσης χρηματαποστολής στο ΑΧΕΠΑ

Την Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης στις 9 πμ ξεκινάει η δίκη των αναρχικών συντρόφων Γ. Δημητράκη, Κ. Σακκά καθώς και της συντρόφισσας Δ. Συριανού για την απόπειρα απαλλοτρίωσης της χρηματαποστολής που θα εφοδίαζε ΑΤΜ στον χώρο του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

Πιο συγκεκριμένα στις 12 Ιουνίου 2019 συλλαμβάνονται σε επιχείρηση της "αντιτρομοκρατικής" στην Θεσσαλονίκη οι αναρχικοί Κώστας Σακκάς, Γιάννης Δημητράκης σε μια απόπειρα απαλλοτρίωσης της χρηματαποστολής όπου θα εφοδίαζε το ΑΤΜ στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Ακολουθεί η σύλληψη της συντρόφισσας Δήμητρα Συριανού. Οι σύντροφοι απαγάγονται και οδηγούνται στη ΓΑΔΘ όπου και βρίσκονται για ώρες απομονωμένοι, δεμένοι πισθάγκωνα και με κουκούλες στο κεφάλι. Παράλληλα πραγματοποιούνται έρευνες σε σπίτια τόσο στην Θεσσαλονίκη όσο και στην Αθήνα.

Από την πρώτη στιγμή, η"αντιτρομοκρατική" υπηρεσία για άλλη μια φορά σε αγαστή συνεργασία με τα πάντα πειθήνια ΜΜΕ και λειτουργώντας επί της ουσίας ως υποβολέας τους επιχειρεί να αναβαθμίσει την υπόθεση, ανασύροντας σενάρια περί "εμπλοκής των συλληφθέντων σε ένοπλες οργανώσεις", "χρηματοδότησης του επαναστατικού ταμείου" κλπ.

Τους αποδίδονται από τον ανακριτή οι κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος για διακεκριμένη ληστεία στους συντρόφους Κώστα Σακκά, Γιάννη Δημητράκη και απλή συνέργεια στην παραπάνω πράξη στη συντρόφισσα Δήμητρα Συριανού, καθώς και μια σειρά κατηγορίες πλημμεληματικού χαρακτήρα. Οι σύντροφοι Γ. Δημητράκης και Κ. Σακκάς κρίθηκαν προφυλακιστέοι στις φυλακές Κομοτηνής (απομονωμένος στα πειθαρχεία των φυλακών) και Νιγρίτας αντίστοιχα ενώ η συντρόφισσα Δ. Συριανού αφέθηκε προσωρινά ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

Η κράτηση των συντρόφων αρχικά σε φυλακές απομακρυσμένες από τον τόπο κατοικίας τους, σημαίνε πρακτικά τη μη δυνατότητα επισκεπτηρίων από τα συγγενικά τους πρόσωπα και τους δικηγόρους τους, στερώντας τους, τόσο την επαφή με το οικογενειακό τους περιβάλλον, όσο και την απρόσκοπτη προετοιμασία της υπερασπιστικής τους γραμμής. Η εκδικητικότητα αυτή είναι αποτέλεσμα τηςξεκάθαρης θέσης μάχης που έχουν λάβει ενάντια στο κράτος και το κεφάλαιο. Σήμερα ο σύντροφος Γ. Δημητράκης έχει μεταχθεί στην φυλακή Δομοκού και ο Κ. Σακκάς βρίσκεται στον Κορυδαλλό.

Οι σύντροφοί μας παρά τις διώξεις, τις μακροχρόνιες φυλακίσεις και τις στοχοποιήσεις που έχουν υποστεί δεν έλειψαν ποτέ από τον αγώνα και αυτό τουςκαθιστά σάρκα από τη σάρκα του κινήματος που μάχεται το κράτος και το κεφάλαιο με κάθε μέσο.

Ως Συνέλευση Αλληλεγγύης αντιλαμβανόμαστε την απαλλοτρίωση χρημάτων μιας τράπεζας, και άλλων συναφών ναών του κεφαλαίου που αποτελούν πυλώνα του οικονομικού κατεστημένου καταπίεσης, ενταγμένη μέσα στην ιστορία του ευρύτερου επαναστατικού κινήματος, προφανώς και του αναρχικού. Στους δύο και πλέον αιώνες ιστορίας που μετράει το αναρχικό κίνημα, έχει κατοχυρώσει μια πλούσια παράδοση ένοπλων απαλλοτριώσεων από πολλές διαφορετικές τάσεις του κόσμου του αγώνα , με αποτέλεσμα να έχουν κατατεθεί αρκετά διαφορετικές απόψεις όλα αυτά τα χρόνια. Απόψεις που συγκλίνουν όμως στον εχθρικό ρόλο που έχουν οι τράπεζες ως κορμός του καπιταλιστικού συστήματος εκμετάλλευσης και εξαθλίωσης. Συνεπώς δε μπορούμε παρά να στεκόμαστε αδιαπραγμάτευτα αλληλέγγυοι στους συντρόφους και τη συντρόφισσα που σε αυτή τη συγκυρία πρόκειται να δικαστούν ως κατηγορούμενοι για μια τέτοια επιλογή μακριά από δίπολα ενοχής και αθωότητας.

Να ορθώσουμε οδοφράγματα αλληλεγγύης γύρω από τους συντρόφους μας

Συγκέντρωση Αλληλεγγύης στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου στις 9 πμ

ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΜΗΡΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΚΑΙ ΚΩΣΤΑ ΣΑΚΚΑ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΥΡΙΑΝΟΥ

Συνέλευση Αλληλεγγύης

στους φυγόδικους, φυλακισμένους και διωκόμενους αγωνιστές

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/83139/


Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους συντρόφους Γ. Δημητράκη, Κ. Σακκά και Δ. Συριανού

Στις 12 Ιουνίου 2019 συλλαμβάνονται οι αναρχικοί Γιάννης Δημητράκης και Κώστας Σακκάς, μετά από απόπειρα απαλλοτρίωσης χρηματαποστολής εφοδιασμού ΑΤΜ στην Θεσσαλονίκη. Για την ίδια υπόθεση συλλαμβάνεται λίγη ώρα αργότερα και η αναρχική Δήμητρα Συριανού.

Η αγωνιστική πορεία των 3 συντρόφων μας, μια πορεία σταθερής κινηματικής δράσης και αντίστασης, είναι διανθισμένη από την επιλογή της άμεσης σύγκρουσης με το κράτος αλλά και από το τίμημα της ακραίας καταστολής που υπέστησαν γι'αυτήν. Φυλακίσεις, τραυματισμοί από σφαίρες, βασανιστήρια, εξεγέρσεις στις φυλακές, απεργίες πείνας, φυγοδικίες, εντάλματα, και πάλι συλλήψεις και φυλακίσεις.

Στις 16 Σεπτεμβρίου οι 3 σύντροφοι μας δικάζονται ως αυτό που είναι. Ως κομμάτι δηλαδή του δικού μας κόσμου απέναντι στον βάρβαρο κόσμο της ταξικής εκμετάλλευσης, της βίας και της αδικίας.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

Λευτεριά στους συντρόφους Κ. Σακκά και Γ. Δημητράκη

Αλληλεγγύη στη συντρόφισσα Δ. Συριανού

Συγκέντρωση Αλληλεγγύης στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου στις 9 πμ

κάλεσμα : Σύντροφοι-Συντρόφισσες

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/83146/


Αλληλεγγύη στους συντρόφους που κατηγορούνται για την υπόθεση του ΑΧΕΠΑ [Θεσσαλονίκη]

ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΙ ΛΗΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ!

ΤΡΙΤΗ 15/9 08:00 μ.μ. στον Ελευθεριακό χώρο Sabot

ΠΡΟΒΟΛΗ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ

LUCIO (Σχετικά με τη ζωή του αναρχικού Lucio Urtubia)

και μετά

BAR

οικονομικής ενίσχυσης για την κάλυψη των δικαστικών εξόδων της υπόθεσης

ΤΕΤΑΡΤΗ 16/9 09:00 π.μ.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης

αναρχική συλλογικότητα | Άνω Θρώσκω

anwthrwskw.espivblogs.net

anwtexhrwskw@eexspiv.net


Στις 12/6/2019 πραγματοποιήθηκε απόπειρα «ληστείας» της χρηματαποστολής που όδευε για ανεφοδιασμό του ATM που βρίσκεται στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Οι μπάτσοι συνέλαβαν συνολικά τρία άτομα: τους συντρόφους Κώστα Σακκά, Γιάννη Δημητράκη και τη συντρόφισσα Δήμητρα Συριανού. Επειδή η πολιτική ταυτότητα των δύο συντρόφων και της συντρόφισσας είναι γνωστή, την υπόθεση ανέλαβε η αντιτρομοκρατική, ψάχνοντας όπως πάντα για «συνδέσεις με ένοπλες οργανώσεις». Στην κατασταλτική και διωκτική επιχείρηση του κράτους συνέδραμαν από την πρώτη κιόλας στιγμή τα καθεστωτικά ΜΜΕ διαμέσου της διαμόρφωσης ενός επικοινωνιακού κλίματος επιτηδευμένου φόβου, προκειμένου να σπιλώσουν τους τρεις συλληφθέντες στη δημόσια σφαίρα και να υποβοηθήσουν έτσι την εξέλιξη της δίκης.

Οι δύο σύντροφοι κατηγορούνται για διακεκριμένη ληστεία με καλυμμένα χαρακτηριστικά προσώπου, ενώ η συντρόφισσα κατηγορείται για απλή συνέργεια σε ληστεία χωρίς καλυμμένα χαρακτηριστικά. Στο κατηγορητήριο των 3 έχει προστεθεί και μία σειρά πλημμελημάτων.

Οι δύο σύντροφοι προφυλακίστηκαν στις φυλακές Κομοτηνής και Νιγρίτας, ενώ η συντρόφισσα αφέθηκε προσωρινά ελεύθερη με περιοριστικούς όρους. Κατόπιν, ο σύντροφος Γιάννης Δημητράκης μετήχθη στις φυλακές Δομοκού, ενώ ο σύντροφος Κώστας Σακκάς κρατείται στις φυλακές Κορυδαλλού. Οι δύο σύντροφοι κρατούνται σκόπιμα σε διαφορετικές και απομακρυσμένες μεταξύ τους φυλακές, προκειμένου να αποστερηθούν τα επισκεπτήρια του φιλικού, οικογενειακού και συντροφικού τους κύκλου, αλλά και την άμεση νομική αρωγή για την υπεράσπισή τους ενώπιον του δικαστηρίου. Πρόκειται σαφώς για μια πολιτική επιλογή του κράτους που έχει ως απώτερο σκοπό να επιτείνει τον πολιτικό ρεβανσισμό και την απομόνωση των δύο συντρόφων.

Στο πρόσωπο των συντρόφων που διώκονται μπορεί να ιδωθεί η συνολικότερη επίθεση που εξαπολύει το κράτος απέναντι στο αντίπαλο δέος, στους ανθρώπους της κοινωνικής βάσης που δε σκύβουν το κεφάλι τους, που αντιστέκονται με κάθε μέσο ενάντια στη βαρβαρότητα και την εξαθλίωση που επιβάλλει στους από τα κάτω ο καπιταλισμός, στους αναρχικούς και τις αναρχικές.

Από τη μεριά μας δηλώνουμε πως δε θα αφήσουμε κανέναν σύντροφο και καμία συντρόφισσα, κανέναν άνθρωπο της τάξης μας έρμαιο στα νύχια της κρατικής καταστολής. Η αλληλεγγύη μας είναι απαραίτητη για την υπεράσπιση των διωκόμενων αγωνιστών και αγωνιστριών, για την όρθωση ενός συλλογικού τείχους αντίστασης ενάντια στις κατασταλτικές επιχειρήσεις του κράτους.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΚΩΣΤΑ ΣΑΚΚΑ ΚΑΙ ΓΙΑΝΝΗ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ ΔΗΜΗΤΡΑ ΣΥΡΙΑΝΟΥ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΣΤΟΥΣ ΔΥΟ ΔΙΩΚΟΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗ ΜΙΑ ΔΙΩΚΟΜΕΝΗ ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΑ:

ΤΕΤΑΡΤΗ 16/9, 09:00, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ελευθεριακή Πρωτοβουλία Θεσσαλονίκης (μέλος της Αναρχικής Ομοσπονδίας)

lib_exthess@hoextmail.coexm

libertasalonica.wordpress.com


πηγή : email που λάβαμε στις 13 Σεπτεμβρίου 21h


"Κάθε δείλι τα πράγματα κοκκινίζουν πριν σβήσουν και ο θάνατος είναι πιο κοντά. Έξω απ' τα κάγκελα, είναι οι φωνές των παιδιών, και το σφύριγμα του τρένου. Τότε τα κελιά γίνονται πιο στενά και πρέπει να σκεφτείς το φως σ' έναν κάμπο με στάχυα, και το ψωμί στο τραπέζι των φτωχών και τις μητέρες να χαμογελάνε στα παράθυρα, για να βρεις λίγο χώρο να απλώσεις τα πόδια σου. Κείνες τις ώρες, σφίγγεις το χέρι του συντρόφου σου, γίνεται μια σιωπή γεμάτη δέντρα, το τσιγάρο κομμένο στη μέση, γυρίζει από στόμα σε στόμα, όπως ένα φανάρι που ψάχνει το δάσος, βρίσκουμε τη φλέβα που φτάνει στην καρδιά της άνοιξης, χαμογελάμε." (Γ. Ρίτσος)

Την Τετάρτη 12 Ιουνίου και μετά από απαλλοτρίωση σε χρηματαποστολή που ανεφοδίαζε ATM, η αστυνομία συλλαμβάνει τους συντρόφους Γ. Δημητράκη, Κ. Σακκά και Δ. Συριανού, τους οποίους και συνδέει με τη συγκεκριμένη ενέργεια. Οι δύο σύντροφοι κατηγορούνται για διακεκριμένη ληστεία με καλυμμένα χαρακτηριστικά προσώπου, ενώ η συντρόφισσα κατηγορείται για απλή συνέργεια σε ληστεία χωρίς καλυμμένα χαρακτηριστικά. Στο κατηγορητήριο των 3 έχει προστεθεί και μία σειρά πλημμελημάτων. Έπειτα από την απόδοση των κατηγοριών οι δύο σύντροφοι προφυλακίστηκαν, ενώ στη συντρόφισσα επιβλήθηκαν περιοριστικοί όροι.

Εμείς δεν είμαστε αντικειμενικοί, έχουμε διαλέξει στρατόπεδο στον κοινωνικό και ταξικό πόλεμο. Πρέπει όμως να γίνει κατανοητό πως και αυτή η περίφημη "ανεξάρτητη" δικαιοσύνη είναι ο στυλοβάτης του αντίπαλου στρατοπέδου. Είναι ταξικοί οι λόγοι που τη στιγμή που μεγαλοεπιχειρηματίες, κρατικοί αξιωματούχοι, παπάδες, μπάτσοι κυκλοφορούν ελεύθεροι, σύντροφοί μας θα παραμείνουν έγκλειστοι για ληστείες. Ελεύθεροι λοιπόν αυτοί που ρημάζουν τα ταμεία ασφάλισης, ελεύθεροι αυτοί που κάνουν μπίζνες με το δικό μας ιδρώτα, ελεύθεροι αυτοί που έχουν τα φράγκα τους σε φορολογικούς "παραδείσους", ελεύθεροι αυτοί που με στολή ή με ναζιστικά περιβραχιόνια κυνηγάν, ξυλοφορτώνουν, βασανίζουν, δολοφονούν αγωνιστές, μετανάστες, ομοφυλόφιλους, διαφορετικούς. Η φυλακή έχει προοριστεί για τους φτωχοδιαβόλους, αλλά και για τους αγωνιζόμενους που παλεύουν το κράτος και το κεφαλαίο.

Η Δήμητρα, ο Κώστας και ο Γιάννης, είναι σύντροφοι που έχουν πολλάκις στοχοποιηθεί και πληρώσει το τίμημα για τις πολιτικές τους διαδρομές στο πλευρό των καταπιεσμένων αυτού του κόσμου, καρποί κι αυτοί μίας "καλής σοδειάς" συνεπών αγωνιστών, βρίσκονται όμηροι στα χέρια του κράτους.

Την Τετάρτη 16/09 και κάθε μέρα στεκόμαστε απέναντι στα δουλικά του κεφαλαίου, μπάτσους και δημοσιογράφους, απέναντι στο κλίμα τρομοκρατίας που αναπαράγουν φυλλάδες και κανάλια, απέναντι σε μία ταξική δικαιοσύνη, δίπλα σε όσους αγωνίζονται για έναν καλύτερο κόσμο.

Λευτεριά στους συντρόφους Κ. Σακκά και Γ. Δημητράκη

Αλληλεγγύη στη συντρόφισσα Δ. Συριανού

Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑΞΙΚΗ, ΒΡΩΜΑΕΙ ΑΥΘΑΙΡΕΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ

ΤΕΤΑΡΤΗ 16/09 ΣΤΙΣ 09.00 ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Συλλογικότητα αναρχικών από τα ανατολικά / https://anatolika.espivblogs.net/


Συγκέντρωση αλληλεγγύης στους διωκόμενους για την απόπειρα απαλλοτρίωσης χρηματαποστολής στη Θεσσαλονίκη

Στις 12 Ιουνίου του 2019 συλλαμβάνονται σε επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας οι αναρχικοί Γιάννης Δημητράκης και Κώστας Σακκάς μετά από απόπειρα απαλλοτρίωσης χρηματαποστολής που ανεφοδίαζε το ΑΤΜ στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ. Λίγη ώρα αργότερα συλλαμβάνεται σε κοντινό σημείο, για την ίδια υπόθεση, η αναρχική Δήμητρα Συριανού. Μετά από κάποιες μέρες κράτησης στη ΓΑΔΘ η συντρόφισσα αφήνεται ελεύθερη με αυστηρούς περιοριστικούς όρους, ενώ οι δύο σύντροφοι προφυλακίζονται και μεταφέρονται στις φυλακές Νιγρίτας και Κομοτηνής. Μετά από πιέσεις του κινήματος αλληλεγγύης και δικές τους διαμαρτυρίες μεταφέρονται εκ νέου και βρίσκονται δέσμιοι μέχρι και σήμερα στις φυλακές Κορυδαλλού και Δομοκού.

Και οι τρεις σύντροφοι συμμετέχουν χρόνια, με επιμονή και συνέπεια στους αγώνες για την κοινωνική απελευθέρωση μέσα από τις τάξεις του αναρχικού κινήματος. Οι συνολικές επιλογές της ζωής τους έχουν κατατάξει ξεκάθαρα στο στρατόπεδο των καταπιεσμένων και των εκμεταλλευόμενων, δηλαδή στο δικό μας στρατόπεδο. Σε αυτήν την περίοδο που διανύουμε, όπου το δόγμα «Νόμος και Τάξη» αναβαθμίζεται σε μια ενιαία στρατηγική «Προληπτικής Αντιεξέγερσης» θα μας βρίσκουν πάντα απέναντι τους και δίπλα σε κάθε έναν που πλήττεται από το κράτος και τις μεθοδεύσεις του. Θα στεκόμαστε μαζί με όλους όσοι είναι αιχμάλωτοι στα χέρια του χειρότερου εχθρού μας. Στηρίζουμε τους συντρόφους, ώστε να μην επιτρέψουμε η ταξική δικαιοσύνη τους να επιχειρήσει την εξοντωτική μεταχείριση των συντρόφων για να ικανοποιηθούν η εκδικητική μανία της καταστολής και τα καθάρματα της αντιτρομοκρατικής που επιθυμούν να «παρουσιάσουν έργο».

Όσο υπάρχουν άνθρωποι που αγωνίζονται να γκρεμίσουν το τέρας του ολοκληρωτισμού, ο κόσμος της εξουσίας και της εκμετάλλευσης όλο και θα αποδυναμώνεται.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

Λευτεριά στους συντρόφους Γιάννη Δημητράκη και Κώστα Σακκά

Αλληλεγγύη στη συντρόφισσα Δήμητρα Συριανού

ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 16 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ 09:00

Συλλογικότητα για τον Κοινωνικό Αναρχισμό «Μαύρο & Κόκκινο»


Συγκέντρωση Αλληλεγγύης στους συντρόφους Γ. Δημητράκη, Κ. Σακκά και Δ. Συριανού

Στις 12 Ιουνίου 2019 συλλαμβάνονται οι αναρχικοί σύντροφοί Γιάννης Δημητράκης και Κώστας Σακκάς για την απόπειρα απαλλοτρίωσης της χρηματαποστολής ανεφοδιασμού του ATM στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής. Λίγο αργότερα, συλλαμβάνεται για την ίδια υπόθεση και η συντρόφισσα μας Δήμητρα Συριανού με την κατηγορία της συνέργειας. Οι δύο σύντροφοι παραμένουν φυλακισμένοι, ενώ η συντρόφισσα βρίσκεται εκτός φυλακής με περιοριστικούς όρους.

Στεκόμαστε στο πλευρό των συντρόφων μας και της συντρόφισσας μας, και καλούμε όλες και όλους στη συγκέντρωση αλληλεγγύης, στα Δικαστήρια Θεσσαλονίκης Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου στις 9:00.

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΥΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥΣ Κ. ΣΑΚΚΑ ΚΑΙ Γ. ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ ΣΤΗ Δ. ΣΥΡΙΑΝΟΥ

ΛΗΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΙ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ 16/09 ΣΤΙΣ 9:00, ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

κάλεσμα : Ταμείο Αλληλεγγύης Φυλακισμένων και Διωκόμενων Αγωνιστών


Συγκέντρωση Αλληλεγγύης στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης για την υποστήριξη των διωκόμενων συντρόφων που κατηγορούνται για την απόπειρα απαλλοτρίωσης τραπεζικής χρηματαποστολής στο ΑΧΕΠΑ.

Στις 12 Ιουνίου 2019 συλλαμβάνονται οι αναρχικοί Γιάννης Δημητράκης και Κώστας Σακκάς, μετά από απόπειρα απαλλοτρίωσης χρηματαποστολής εφοδιασμού ΑΤΜ στην Θεσσαλονίκη. Για την ίδια υπόθεση συλλαμβάνεται λίγη ώρα αργότερα και η αναρχική Δήμητρα Συριανού.

Σε αυτήν την περίοδο που oι διώξεις των αγωνιστών και η κατασταλτική εκστρατεία του κράτους απέναντι σε κάθε φωνή που αντιστέκεται γίνεται όλο και πιο έντονη δηλώνουμε πως θα μας βρίσκουν πάντα απέναντι τους και δίπλα σε κάθε έναν που πλήττεται από το κράτος και τις μεθοδεύσεις του. Στεκόμαστε μαζί με όλους όσοι είναι αιχμάλωτοι στα χέρια του χειρότερου εχθρού μας. Η κρατική καταστολή θα ηττηθεί. Όλοι μαζί στήνουμε αναχώματα στα σχέδια του κράτους. Στεκόμαστε αλληλέγγυοι σε κάθε αγωνιστή και αγωνίστρια και κάθε δομή του κινήματος που βρίσκεται στο στόχαστρο. Οι επιθέσεις στους αγωνιστές και στις δομές του δεν αρκούν για να κάμψουν τον κόσμο του αγώνα.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΜΟΝΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΠΛΟ ΜΑΣ

Λευτεριά στους αναρχικούς Κ. Σακκά και Γ. Δημητράκη

Αλληλεγγύη στην αναρχική Δ. Συριανού

Συγκέντρωση Αλληλεγγύης στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης

Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου στις 9 πμ

Libertatia, συλλογικότητα για τον ελευθεριακό κομμουνισμό


Στις 12 Ιουνίου 2019 οι αναρχικοί Γιάννης Δημητράκης και Κώστας Σακκάς συλλαμβάνονται από την Αντιτρομοκρατική αφού έχουν αποσπάσει χρηματικό ποσό από την χρηματαποστολή που ανεφοδίαζε το ΑΤΜ του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ στην Θεσσαλονίκη. Παράλληλα συλλαμβάνεται σε χώρο εντός του ΑΠΘ η αναρχική Δήμητρα Συριανού ως συνεργάτης των δύο πρώτων στην ληστεία. Η Αντιτρομοκρατική παραδέχεται ανοιχτά ότι οι δύο αναρχικοί βρίσκονταν υπό παρακολούθηση και περίμενε να επέμβει σε τέτοιο χρόνο ώστε να μπορέσει να φορτώσει στους συλληφθέντες τις μέγιστες δυνατές κατηγορίες.

Σε μία εποχή που η φτώχεια, η εξαθλίωση, η περιθωριοποίηση γίνονται όλο και περισσότερο καθημερινότητα για πολύ κόσμο και συνήθεια για τους υπόλοιπους. Σε μία εποχή που η εκμετάλλευση και ο θάνατος στα εργασιακά κάτεργα, για όσους έχουν την «τύχη» να εργάζονται, επιβάλλονται με νόμους και διατάγματα ως κάτι το απόλυτα φυσικό για να διασφαλιστεί η κερδοφορία των αφεντικών σε συνθήκες κρίσης. Σε μία εποχή που τα πάντα κοστολογούνται σε χρήματα, ακόμη και η αξία ενός φαρμάκου ή ενός μέσου αυτοπροστασίας, σε συνθήκες πανδημίας που μπορεί να σώσει μία ζωή, τρεις σύντροφοι θα δικαστούν για την αποτυχημένη απαλλοτρίωση από μία τράπεζα.

Την ίδια τράπεζα, και κάθε τράπεζα, που έχει γδάρει την τάξη των εκμεταλλευομένων κατ' εξακολούθηση και «νόμιμα». Που πετάει κόσμο έξω από τα σπίτια του με ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Που οι διευθυντές της θα καθορίσουν τα ποσοστά της ανεργίας και της φτώχειας για όλους εμάς προκειμένου να σωθούν οι τράπεζες και οι ακριβή μισθοί τους. Ναι η ίδια τράπεζα που με το έτσι θέλω διαχειρίζεται το μισθό μας μιας και χωρίς τραπεζικό λογαριασμό δεν μπορείς να υπάρχεις.

Ναι λοιπόν η επιθετική κίνηση, όπως είναι η απαλλοτρίωση, απέναντι σε αυτό το τέρας που ονομάζεται τραπεζικός μηχανισμός θα δικαστεί την Τετάρτη στις 16 Σεπτεμβρίου, προσπαθώντας να συνθλίψει τους συντρόφους μας με πολύχρονη φυλάκιση και αδρανοποίηση από τους κοινωνικούς αγώνες που έρχονται.
Η θέση μας ως αναρχικοί\ές είναι σαφής. Δεν θα κάνουμε την χάρη σε κανέναν δικαστή, μπάτσο και τραπεζίτη να αφήσουμε τους συντρόφους μόνους και να δοκιμάσουν πάλι πάνω τους την εκδικητικότητα τους.
Όλοι εμείς οι εκμεταλλευόμενες/οι και οι καταπιεσμένοι/ες δεν έχουμε κανένα δίλημμα σε ποιανού το πλευρό θα σταθούμε δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη μας στους συντρόφους μας.
Έτσι και αλλιώς την απάντηση την έχει δώσει ο Μπρέχτ πολύ καιρό πριν από εμάς, αναρωτώμενος τι είναι η ληστεία μιας τράπεζας μπροστά στην ίδρυση της και δεν σκοπεύουμε να τον αμφισβητήσουμε….

ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΙΧΜΑΛΩΤΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ Κ. ΣΑΚΚΑ ΚΑΙ Γ. ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ Δ. ΣΥΡΙΑΝΟΥ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 16/9 9:00 Π.Μ.

Πυρανθός

https://pyranthos.org/2020/09/15/sygkentrosi-…


κάλεσμα : Κατάληψη 111


Συγκέντρωση για την υπόθεση της απόπειρας απαλλοτρίωσης στο ΑΧΕΠΑ

Στις 12 Ιουνίου 2019 συλλαμβάνονται οι σύντροφοι Γιάννης Δημητράκης και Κώστας Σακκάς για απόπειρα απαλλοτρίωσης χρηματαποστολής ανεφοδιασμού ATM στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη, έπειτα από επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής. Λίγο αργότερα, συλλαμβάνεται για την ίδια υπόθεση και η συντρόφισσα Δήμητρα Συριανού. Οι δύο σύντροφοι παραμένουν φυλακισμένοι, ενώ η συντρόφισσα βρίσκεται εκτός φυλακής με περιοριστικούς όρους.

Απέναντι σε ένα σύστημα όπου επιβάλλει την φτώχεια, την ανεργία, την εξαθλίωση των καταπιεσμένων, όπου οι τράπεζες πετάνε ανθρώπους στο δρόμο και οι εργατοώρες είναι βαμμένες με το αίμα των εξαθλιωμένων, στεκόμαστε αλληλέγγυες/οι σε όσους/ες αγωνίζονται να το γκρεμίσουν. Κανένας και καμία όμηρος στα χέρια της κρατικής καταστολής. Η αλληλεγγύη είναι το όπλο μας.

ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΛΗΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΕΣ

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ Κ. ΣΑΚΚΑ ΚΑΙ Γ. ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ Δ. ΣΥΡΙΑΝΟΥ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 16/9 9:00 Π.Μ.

Α.Σ. Pueblo

πηγή : email που λάβαμε στις 15 Σεπτεμβρίου 16h


Το πρωί της Τετάρτης 12/6 ΜΜΕ και αστυνομία δημοσιοποιούν ότι οι αναρχικοί Γιάννης Δημητράκης και Κώστας Σακκάς συνελήφθησαν επ'αυτοφώρω στην προσπάθεια τους να απαλλοτριώσουν χρηματαποστολή στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ στη Θεσσαλονίκη. Για την ίδια υπόθεση συλλαμβάνουν λίγη ώρα αργότερα και την αναρχική Δήμητρα. Οι σύντροφοι και η συντρόφισσα, μετά τη σύλληψη τους οδηγούνται στα υπόγεια της ΓΑΔΘ όπου βιώνουν τις γνωστές πρακτικές της αντιτρομοκρατικής. Τους κρατάνε για πολλές ώρες (10-12 ώρες τους δύο, μέχρι το πρωί τον Κώστα) δεμένους και απομονωμένους, με κουκούλες στο πρόσωπο, ενώ δεν τους επιτρέπουν να επικοινωνήσουν με το περιβάλλον τους, ούτε και μεταξύ τους. Ακολουθούν έρευνες στα σπίτια των κατηγορουμένων, τόσο σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, όπου και κατασχέθηκαν δεκάδες προσωπικά αντικείμενά τους.


Την Πέμπτη 13/6 το πρωί, οι σύντροφοι και η συντρόφισσα πέρασαν απο ανακριτή και εισαγγελέα όπου και τους αποδόθηκαν κατηγορίες. Οι σύντροφοι Γ.Δ και Κ.Σ κατηγορούνται με το κακούργημα της διακεκριμένης ληστείας με καλυμμένα χαρακτηριστικά προσώπου και η Δ. για απλή συνέργεια στην παραπάνω πράξη χωρίς καλυμμένα χαρακτηριστικά. Στο κατηγορητήριο τους έχουν προσθέσει και μια σειρά ποινών πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Από την πρώτη στιγμή τα ΜΜΕ, κάνοντας λόγο για «ληστεία με "άρωμα" τρομοκρατίας», και για «παλιούς γνώριμους των αρχών» κατάφεραν να την ανάγουν σε μια κεντρική είδηση και να της προσδώσουν τη δημοσιότητα που θέλανε. Για άλλη μια φορά, στα δελτία ειδήσεων πρώτο θέμα θα είναι και πάλι η τρομοκρατία. Κάνοντας λόγο για την υποτιθέμενη χρηματοδότηση ενός «επαναστατικού ταμείου» (προφανώς χωρίς απτά στοιχεία και βασιζόμενοι μόνο στην πολιτική ταυτότητα των συλληφθέντων, αυτή του αναρχικού), μεγεθύνουν την είδηση προσπαθώντας να νομιμοποιήσουν συνειδησιακά την καταστολή έναντι σε επαναστατικές πράξεις. Δεν έχασαν φυσικά την ευκαιρία να δημοσιεύσουν φωτογραφίες των συντρόφων, τόσο από παλαιότερες υποθέσεις όσο και από φωτογραφίες που υπέκλεψαν κατά την μεταγωγή στα δικαστήρια σε συνεννόηση με τους μπάτσους.

Αναρχικοί/ες σύντροφοι/ισσες για μια ακόμα φορά βρίσκονται στα χέρια του κράτους. Εμείς από την μεριά μας, στεκόμαστε αλληλέγγυοι/ες σε πράξεις επίθεσης σε καπιταλιστικούς στόχους εν γένει. Η αποδοχή της θεσμικής τάξης επιβάλλεται με οξεία ρητορική που ασκεί η κυριαρχία σε όλα τα επίπεδα. Η αφήγηση τους είναι η αφήγηση της εξουσίας όσο και το "δίκιο" τους είναι το δίκαιο της εξουσίας• ας είναι να γκρεμίσουμε αυτόν τον κόσμο με συνεχή αδιάλλακτο και πολύμορφο αγώνα.
Δύο κόσμοι συγκρούονται, όσο η αστική πολιτική προσπαθεί να παρουσιάσει τις εσωτερικές ψευδοδιαφορές της ως δήθεν πραγματικά κοινωνικά ζητήματα.
Ο κόσμος της υποταγής και της εκμετάλλευσης θα βρίσκει πάντα απέναντι τον κόσμο της ελευθερίας.

Στεκόμαστε μαζί με τους φυλακισμένους συντρόφους μας και τη διωκόμενη συντρόφισσά μας,

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ Κ. ΣΑΚΚΑ ΚΑΙ Γ. ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΗΝ Δ. ΣΥΡΙΑΝΟΥ

Τετάρτη 9 πμ συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια Θεσσαλονίκης

Μέχρι το γκρέμισμα και της τελευταίας φυλακής…

κάλεσμα : Ταμείο Αλληλεγγύης Φυλακισμένων και διωκόμενων αγωνιστ(ρι)ών