Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2020 στις 18.00

Αντιφασιστική συγκέντρωση

Ανακοίνωση της ελευθεριακής συλλογικότητας Fiore Nero

Να μην αφήσουμε να κυριαρχίσει η βαρβαρότητα στις ζωές μας.

Τα τελευταία χρόνια βλέπουμε την εργατική τάξη να μετατρέπεται σε λίστα νεκρων από το φασιστικό παρακράτος, την πατριαρχια και τον καπιταλισμό.

Το Φθινόπωρο του 2020 μας βρίσκει εν μέσω πανδημίας και υπό την απειλή πολέμου μεταξύ των κρατών της Ελλάδας και της Τουρκίας.

Μας βρίσκει με τις γροθιές υψωμένες προς τον αγωνιζόμενο Λαό της Τουρκίας, παλεύουμε και εμείς μαζί τους στις απεργίας πείνας και άρνησης απέναντι στο φασιστικό καθεστώς του Ερντογάν και του AKP.

Μας βρίσκει με τις σκέψεις μας στις μετανάστ(ρι)ες στην Μόρια, στους εργάτες που σκοτώνονται στα εργατικά ατυχήματα-εργοδοτικές δολοφονίες σε όλο τον ελλαδικό χώρο.

Μας βρίσκει απέναντι σε κάθε εκκένωση κατάληψης και καταστολής της.

Αυτός ο Σεπτέμβρης μας θυμίζει τα 7 χρόνια από την φασιστική παρακρατική δολοφονία του Παύλου Φύσσα (τραγουδιστή και αντιφασίστα) σε ενέδρα στο Κερατσίνι από μέλη της Χρυσής Αυγής.

Τα 2 χρονια από την ταξική-ομοφοβική δολοφονία του Ζακ/Zackie OH ( ακτιβιστή για της lgbtqia+ κοινότητας ) στην Ομόνοια από δύο αφεντικά και τους μπάτσους.

Επίσης μας θυμίζει τις δεκάδες δολοφονίες που διαπράττονται καθημερινά πλέον στις ΗΠΑ. Μας αποδεικνύει ότι ένας πόλεμος ενάντια στην εργατική τάξη, στην ελευθερία, στην διαφορετικότητα και στην ζωή μαίνεται.

Δεν ψάχνουμε να βρούμε την αιτία για να φωνάξουμε ότι κάθε δολοφονία μας σκοτώνει, έχουμε όλους τους λόγους του κοσμου με το μέρος μας.

Ο φασισμός, το δεξί χέρι του καπιταλισμού και η πατριαρχια, η κοινωνική αυτή γάγγραινα, δε χωράνε στις πολύχρωμες πολύπολιτισμικές γειτονιές μας. Αυτό θα το καταφέρουμε μόνο συλλογικά, μέσα από πολυθεματικους αγώνες, στήνοντας τα αναχώματα μας μπροστά στους εχθρούς της κοινωνίας.

Στο κάθε δολοφονημένο άτομο μερος της κοινωνικής βάσης ενα κίνημα δημιουργείται, πλημμυρίζει και επανοικειοποιήται δρόμους και πλατείες, προλεταριακές σενελευσεις και οριζοντιες διαδικασίες παίρνουν ζωή. Δεν περιμένουμε πιά να μας σκοτώσουν για να αρχίσουμε να ζούμε!

Λαϊκή αυτοάμυνα απέναντι σε φασιστικό παρακράτος, την πατριαρχική κανονικότητα, στους κατασταλτικούς μηχανισμούς και στον ελληνικό ιμπεριαλισμό.

ΣΤΙΣ 18/9 ΜΙΚΡΟΦΩΝΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ/ΠΟΡΕΙΑ

(Πλατεία δημαρχείου) Ναύπλιο 7:00 μ.μ.

ΣΤΙΣ 19/9 ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ/ΣΥΖΗΤΗΣΗ - «ο εκφασισμός της κοινωνίας σε όλες του τις εκφάνσεις»

(θεατράκι στον ΟΣΕ) Ναύπλιο 8:00 μ.μ.

Mεχρι την νίκη

Για την κοινωνική επανάσταση, για τον ελευθεριακό κομμουνισμό

Ελευθεριακή συλλογικότητα Fiore Nero

μέλος της αναρχικής ομοσπονδίας

πηγή : https://www.facebook.com/405414453601891/post…
πηγή : email που λάβαμε στις 14 Σεπτεμβρίου 13h