Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου 2020 στις 20.30

Συναυλία: "Στον ασκιανο του φεγγαριου"

ΣΤΟΝ ΑΣΚΙΑΝΟ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ @ Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης

ΣΤΟΝ ΑΣΚΙΑΝΟ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ

Η Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης στα πλαίσια του Πολιτιστικού-Πολιτικού Σεπτέμβρη στην Ταράτσα υποδέχεται τον Γιάννη Χαλκιαδάκη για μια ξεχωριστή ΣΥΝΑΥΛΙΑ με έντεχνα και παραδοσιακά τραγούδια.

Στην συναυλία θα ακουστούν και τραγούδια από τον τελευταίο δίσκο του, «Μύστες»!

Τον Γιάννη Χαλκιαδάκη συνοδεύουν οι μουσικοί, Αρετή Κόκκινου- κιθάρα μαντολίνο, Νίκος Κρέτσης -τζουρά λαούτο, Γιάννης Λεθιωτάκης -Κρητική λύρα.

Ο δίσκος του Γιάννη Χαλκιαδάκη κυκλοφόρησε το 2019 και περιλαμβάνει 14 τραγούδια με έντονη τη σφραγίδα του παραδοσιακού χρώματος.

Ερμηνεύει ο Γιάννης Χαλκιαδάκης, ο Βασίλης Σκουλάς, ο Παντελής Θαλασσινός και η Καίτη Κουλλιά. Στα φωνητικά συμμετέχει η Σοφία Μέρμηγκα. Εξαιρετικοί μουσικοί υπογράφουν το αποτέλεσμα όπως ο Νίκος Πιτλόγλου πιάνο, πλήκτρα, μπάσο, κιθάρες, κρουστά, ο Κυριάκος Γκουβέντας βιολί βιόλα, ο Νίκος Κρέτσης λαούτο, μαντολίνο, τζουρά, κλαρίνο, ο Γιάννης Λεθιωτάκης Κρητική λύρα. Την ενορχήστρωση έκανε ο Νίκος Πιτλόγλου.

Ο ίδιος περιγράφει το χρονικό του δίσκου του: «Ήταν εκείνες οι αναστολές που περνούσαν ανάμεσα στις στιγμές μου, καλημερίζοντας υποχρεώσεις και προτεραιότητες… εκεί είδα τα 58 μου χρόνια… Με μιας οι αναστολές χάθηκαν…μετά ήρθανε τ'αερικά, οι δικοί μου ΜΥΣΤΕΣ. Κι έτσι γεννήθηκε μια καινούργια προτεραιότητα, τα λόγια και η μουσική για τούτα τα 13 + 1 τραγούδια. Έστω και τόσο αργά!»

Καθόλου αργά! Γύρω στις 20:30 σας περιμένουμε στην ταράτσα για να ακούσουμε, να ταξιδέψουμε και να τραγουδήσουμε!!

πηγή : http://ergatikilesxi.gr/Γεγονός/στον-ασκιανο-…