Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου 2020 στις 17.00

2 καλέσματα : 1 2

[Αθήνα] Κάλεσμα στα δικαστήρια Ευελπίδων για τους τρεις συντρόφους

Οι δύο σύντροφοι και η μία συντρόφισσα που συνελήφθησαν σήμερα το πρωί από την «αντιτρομοκρατική» περνάνε στις 5μμ από εισαγγελέα .

Θα είμαστε εκεί διπλα τους.

Κανένας και καμία μόνος/η στα χέρια του κράτους.

Ταμείο Αλληλεγγύης Φυλακισμένων και Διωκόμενων Αγωνιστών

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/83270/


Κάλεσμα, στις 17:00 Ευελπίδων για τους 2 συντρόφους και τη συντρόφισσα, που συνελήφθησαν στην επιχείρηση της αντιτρομοκρατικής.

Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στις 17:00 στα δικαστήρια της Ευελπίδων, δίχνοντας την αμέριστη αλληλεγγύη μας. ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

Στο πλαίσιο της σημερινής επιχείρησης της αντιτρομοκρατικής συνελήφθησαν 2 σύντροφοι και 1 συντρόφισσα, με τα μιντιακά φερέφωνα του κεφαλαίου και του κράτους του, να αναπαράγουν το κλασσικό κρεσέντο, πλήρως καθοδηγούμενα από την "αντι"τρομοκρατική, ρόλο τον οποίο και υπηρετούν συνειδητά και διαχρονικά.

Οι συλλήψεις αυτές γίνονται σε ένα περιβάλλον όξυνσης της καπιταλιστικής κρίσης και της κρατικής καταστολής, με επίθεση στα εργατικά δικαιώματα, αποβαράθρωση της δημόσιας παιδείας, καταστολή σε όποιον αντιστέκεται, σε δομές του αντικαπιταλιστικού κινήματος, νομοσχέδιο για την απαγόρευση των διαδηλώσεων και πληθώρα άλλων νομοσχεδίων που περνάει η κυβέρνηση με διαδικασίες fast track και πράξεις νομοθετικού περιεχομένου. Σε ένα πλαίσιο που η κυβέρνηση προτιμάει να δίνει δισεκατομμύρια για εξοπλιστικά προγράμματα, στρατιωτικού εξοπλισμού αντί για στελέχωση της δημόσιας υγείας. Μια ταξική επίθεση που στοχεύει τους καταπιεσμένους, τους εργαζόμενους, τη νεολαία, τους φυλακισμένους/ες, τους πρόσφυγες και τους μετανάστες. Η κυβέρνηση και οι κατασταλτικοί μηχανισμοί εξαπολύουν σχέδιο προληπτικής αντιεξέγερσης, γι΄αυτό και στοχεύουν με κατασταλτικές επιχειρήσεις τους αγωνιστές και τις αγωνίστριες του αντικαπιταλιστικού κινήματος. Ενάντια στις επιθέσεις αυτές στεκόμαστες αλληλέγγυοι/ες μη κάνοντας βήμα πίσω.

Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στις 17:00 στα δικαστήρια της Ευελπίδων, δίχνοντας την αμέριστη αλληλεγγύη μας.

ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΕΣ

Η ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΛΑΩΝ

Ταξική Αντεπίθεση (ομάδα αναρχικών και κομμουνιστών)

πηγή : http://athens.indymedia.org/post/1607340/