Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020 στις 20.00

Συνέλευση Ταξίδι χωρίς χάρτη

Καλούμε άτομα, ομάδες ή συλλογικότητες που θα ήθελαν να βρούνε "στέγη" ή να παρουσιάσουν κάποια εκδήλωση στο κοινωνικό - πολιτιστικό στέκι Ταξίδι Χωρίς Χάρτη.

Κάθε δημιούργημα ή εκδήλωση που βρίσκει χώρο σε αυτό το στέκι συναποφασίζεται ή προτάσσεται μέσα από την διαδικασία της συνέλευσής του. Οι επόμενες βασικές συνελεύσεις που θα καθορίσουν τα επόμενα βήματά μας είναι προγραμματισμένα για την Τετάρτη 30 Σεπτέμβρη και στις 14 και 21 Οκτώβρη 2020 μεταξύ 20:00-22:00.

Ένα τέτοιο κάλεσμα είναι ζωτικής σημασίας για το στέκι, ειδικά τον συγκεκριμένο καιρό. Πολλές δραστηριότητες όπως ο χορός, κάποιο φαγοπότι, ένα γλέντι ή εκδηλώσεις που απαιτούν πολύ κόσμο, δυστυχώς είναι αποτρεπτικό να γίνουν λόγω της ιδιάζουσας υγειονομικής περιόδου που διανύουμε. Ελπίζουμε πολύ σύντομα όλα αυτά να αλλάξουν.

Παρ όλα αυτά όμως ο χώρος μπορεί να συνεχίσει να γίνεται σημείο συνάντησης και δημιουργιών για όλους, όλες εμάς αλλά και τους γείτονες και φίλους. Κάποια παραδείγματα θα μπορούσαν να είναι, προβολές, βιβλιοπαρουσιάσεις, πρόβες, ολιγομελείς δραστηριότητες, αλληλέγγυα ή αυτομορφωτικά μαθήματα και άλλες πολλές ιδέες. Τηρώντας πάντα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής και αυτοπροστασίας.

Είμαστε ένας κοινωνικός - πολιτιστικός χώρος που για 11 συνεχόμενα χρόνια, αυτοοργανονόμαστε και δίνουμε το δικό μας στίγμα στη περιοχή.

Καλοδεχούμενη κάθε ηλικία, φύλο ή εθνικότητα, χωρίς διακρίσεις.

Λειτουργούμε χωρίς συγκεκριμένο αντίτιμο για όσα κάνουμε, αλλά με κουτί ελεύθερης συνεισφοράς για τα έξοδα του χώρου.

Ζητούμενο για εμάς είναι τα άτομα που συναντώνται σε αυτό το στέκι να επικοινωνούν, είτε να δημιουργούν αυτά που φαντάζονται, είτε να αλληλοπληροφορούνται για όσα συμβαίνουν. Μας αρέσει πάντα να βρίσκουμε ευκαιρίες αυτομόρφωσης ή και πειραματισμού για όσα μας ενδιαφέρουν σε πολιτιστικό ή κοινωνικό επίπεδο.

Βρισκόμαστε στον όμορφο πεζόδρομο της οδού Αριστοβούλου 16 στα Κάτω Πετράλωνα.

Σεπτέμβρης 2020

κοινωνικό -πολιτιστικό στέκι

Ταξίδι Χωρίς Χάρτη

πηγή : https://taxidixwrisxarti.espivblogs.net/anako…