Τετάρτη 7 Οκτωβρίου 2020 στις 10.00 πμ

Αντιφασιστική συγκέντρωση ενόψει της απόφασης της δίκης της Χ.Α.

Η Κοινότητα Αλληλεγγύης Ηρακλείου "Δημήτρης Κορνάρος" από τη φύση της, από την πρώτη στιγμή που συστάθηκε, είναι στο δρόμο του αντιφασισμού.

Με τον πολιτικό μας λόγο, με τις αμεσοδημοκρατικές πρακτικές και με τις δράσεις μας. Με τους αγώνες μας ενάντια στην εργοδοτική τρομοκρατία, στο ρατσιστικό μίσος, στην λεηλασία της φύσης, στην πατριαρχική βία, στην επιτήρηση των ζωών μας και στην καταστολή στο δημόσιο χώρο στήνουμε ανάχωμα στον εκφασισμό της κοινωνίας και κάνουμε ξεκάθαρο σε όσους συστηματικά και με σχέδιο τον επιδιώκουν, ότι θα μας βρίσκουν πάντοτε μπροστά τους.

Διεκδικούμε ζωή, ελευθερία, δικαιοσύνη και πλήρη ισότητα. Ισότητα ανάμεσα στους ανθρώπους, αλλά και ανάμεσα στην κοινωνία και τη φύση.

Τα 7 χρόνια από την εν ψυχρώ δολοφονία του Παύλου Φύσσα, τα 5.5 χρόνια από την έναρξη της δίκης, οι 454 δικάσιμες, οι δεκάδες θαρραλέες και θαρραλέοι μάρτυρες κατηγορίας, οι χιλιάδες εργατοώρες για την επεξεργασία του υλικού, οι δημοσιογράφοι που σήκωσαν το βάρος της ενημέρωσης, αξίζουν τη στήριξή μας την Τετάρτη 7 Οκτώβρη 2020.

Για τους νεκρούς της τάξης μας, Παύλο Φύσσα και Σαχζάτ Λουκμάν και για τις οικογένειές τους. Για τα θύματα των ναζιστικών επιθέσεων, ρομά, προσφυγ(ισσ)ες, μετανάστ(ρι)ες, λοάτκια+, συνδικαλιστές, για τα μέλη του φοιτητικού κινήματος και των πολιτικών οργανώσεων, για τις καταλήψεις και τα στέκια που δέχτηκαν φασιστικές επιθέσεις.

Θα είμαστε στα δικαστήρια Ηρακλείου περιμένοντας την μόνη αποδεκτή απόφαση, τη συνολική καταδίκη της χρυσής αυγής ως εγκληματική οργάνωση και για να επιβεβαιώσουμε την υπόσχεσή μας:

ΤΗ ΦΤΩΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΘΑ ΠΟΛΕΜΑΜΕ ΠΑΝΤΑ!

ΤΕΤΑΡΤΗ 7 ΟΚΤΩΒΡΗ 2020, ΩΡΑ 10.00 πμ στα δικαστήρια Ηρακλείου

ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΝΑ ΜΗ ΛΕΙΨΕΙ!

Κοινότητα Αλληλεγγύης Ηρακλείου

Πηγή: https://hide.espiv.net?https://www.facebook.c…