Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020 στις 9.00 πμ

3 καλέσματα : 1 2 3

Συνέχιση της δίκης για την υπόθεση των γεγονότων του Οκτώβρη του 2014

Ενημέρωση απο Δικαστήρια Αγρινίου 5/10 - Κάλεσμα για τη συνέχιση της δίκης 12/10

Τη Δευτέρα 5/10 ξεκίνησε η δίκη για την υπόθεση των γεγονότων του Οκτώβρη του 2014 για την οποία διώκονται σύντροφοι απο το Μεσολόγγι. Η διαδικασία την εξέτασης των μαρτύρων κατηγορίας (όλοι τους μπάτσοι) δεν ολοκληρώθηκε και θα συνεχιστεί την ερχόμενη Δευτέρα 12/10 9:00. Στα δικαστήρια υπήρξε ισχυρή παρουσία αλληλέγγυου κόσμου από Μεσολόγγι, Αγρίνιο, Πάτρα και Αθήνα.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στα Δικαστήρια Αγρινίου Δευτέρα 12/10 ώρα 9:00

Κατάληψη Apertus

πηγή : http://apertus.squat.gr/archives/5628


1 2 3

Δικαστήρια Αγρινίου Δευτέρα 12/10

Συνεχίζεται η εκδίκαση της υπόθεσης σχετικά με τις διώξεις το 2014 στο Μεσολόγγι

Συγκέντρωση αλληλεγγύης

Δικαστήρια Αγρινίου Δευτέρα 12/10 8.00

Δύναμη σε όσες και όσους με αυταπάρνηση αγωνίζονται ενάντια σε κάθε μορφή εξουσίας

Αρχεία:

Δικαστήριο_Αγρίνιο_Αποθήκη_12.10.pdf

πηγή : http://athens.indymedia.org/post/1607711/


1 2 3

[Πάτρα Κάλεσμα στα Δικαστήρια Αγρινίου Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 09.00]

Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια του Αγρινίου Δευτέρα 12 Οκτώβρη ώρα 09.00 για την υπόθεση των συλληφθέντων έπειτα από την επίθεση στο Α.Τ. Μεσολογγίου.

Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια του Αγρινίου Δευτέρα 12 Οκτώβρη ώρα 09.00 για την υπόθεση των συλληφθέντων έπειτα από την επίθεση στο Α.Τ. Μεσολογγίου.Η ιστορία έχεις ως εξής

Εν μέσω ανάρτησης πανό με αντιεθνικό περιεχόμενο στο κέντρο της πόλης ,μπάτσοι επιτλεθηκαν στα δύο άτομα που το κρεμούσαν,τα συνέλαβαν και τα ξυλοκόπησαν.Το ίδιο βράδυ,πραγματοποιήθηκε επίθεση στο Α.Τ. Μεσολογγίου και καθώς δεν έγινε καμία σύλληψη,ακολούθησε σε δεύτερο χρόνο εισβολή της αστυνομίας στο στέκι ''Αποθήκη''.

Εκεί χωρίς σοβαρό λόγο συνελήφθησαν 6 άτομα,εκ των οποίων το ένα αναγνωρίστηκε σκόπιμα ως μετέχον στην επίθεση.Δίχως στοιχεία και με μόνη αιτία την πολιτική στοχοποίηση,ο σύντροφος προφυλακίστηκε,με το δικαστήριο να λειτουργεί κατά παραγγελία της αστυνομίας.Η όλη αυτή συνθήκη βασίστηκε στην πολιτική ταυτότητα του συντρόφου.

Είναι γεγονός ότι η καταστολή έχει πολλές πτυχές και στοχεύει σε πολλά αποτελέσματα.Η ύπαρξη αμέτρητων κινηματικών δικαστικών εξόδων και η κατστολή στοχεύουν στον να εγκλωβίστει το κίνημα,να εξουθενώθουν οικονομικά τους διωκόμενους,διαχυθεί ο φόβος και να ποινικοποιηθεί η αντίσταση.

Να υψώσουμε ανάστημα αλληλεγγύης και συντροφική έμπνευσης/

Πέρα από τα αστικά κέντρα,στις πιο κλειστές και μικρές κοινωνίες,όπου η άρνηση για το διαφορετικό και την αλλαγή είναι εντονότερη και που παρατηρείται το φαινόμενο η πολιτική να ασκείται με όρους δημοσίων σχέσεων,λες και είναι μπιζνα και που λόγω της απόστασης από τις μεγαλουπόλεις των σκληρών κοιμνωνικών αντιθέσεων,οι ζυμώσεις επί του πολιτικού είναι μικρότερες,κάθες ριζοσπαστική θεωρί και δράση έχει ύψιστη σημασία,επειδή ανοίγει το ζήτημα του ιδεολογικού πολέμου.Αλλωστε στην επαρχία αν και αναγνωρίζουμε οτι οι ζυμωσεις λογω της διαφορετικης κοινωνικοπολιτικής πραγματικότητας είναι λιγότερες και διαφορετικές,οι ανθρώπινες σχέσεις ειναι πιο διαδραστικές και στενές με συνέπεια τα γεγονότα και τα νοήματα τους να διαχέονται κοινωνικά ευκολότερα.

ΟΛΟΙ ΟΛΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ

συμπραξη αναρχικών sabate

πηγή : http://athens.indymedia.org/post/1607719/