Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020 στις 17.00

"Ναι, έχω και εγώ φωνή" - Αντι-δρώμενο στο ανήκουστο

Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα Ψυχικής Υγείας στις 10 Οκτώβρη, ο λόγος των αποκλεισμένων στο δημόσιο χώρο μέσα από τη φωνή των κοινωνικών κινημάτων και των μαθητριών/τών, ως κάλεσμα συλλογικής αντίστασης και αλληλεγγύης.
Η ομάδα Ψυχικής Υγείας-covid19: Αλληλεγγύη Θεσσαλονίκης μαζί με μαθήτριες και μαθητές από το καλλιτεχνικό Γυμν.-Λυκ. Αμπελοκήπων- Μενεμένης, Μουσικό Γυμν.-Λυκ. Θεσ/νίκης, 2ο Γενικό Λυκ. Συκεών και 8ο Γενικό Λυκ. Θεσ/νίκης, τους Support Art Workers SKG και τον Κοινωνικό Χώρο για την Ελευθερία Μικρόπολις καθώς και με τη συμμετοχή ομάδας εικαστικών συν-διαμόρφωσε, το…

Αντι-δρώμενο στο ανήκουστο
«Ναι, έχω και εγώ φωνή.»
Πράξη Α

Ραντεβού στις 10 Οκτώβρη στις 17:00 στο Λευκό Πύργο

Το αντι-δρώμενο πραγματοποιείται σε συνέχεια του διημέρου «Ψυχική Υγεία & Κοινωνικά Κινήματα: εμπειρίες και αναστοχασμοί από, μετά και πέρα από το γενικευμένο εγκλεισμό» και των πανελλαδικών συνελεύσεων που ακολούθησαν με τις συμμετέχουσες συλλογικότητες -που αποτελούν το Δίκτυο Ψυχικής Υγείας & Κοινωνικών Κινημάτων- όπου, με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ψυχικής υγείας στις 10/10, συναποφασίστηκε η παρουσία μας στο δημόσιο χώρο με παράλληλες δράσεις σε Θεσσαλονίκη, Αθήνα, Κρήτη και Γιάννενα.
Για να σπάσουμε τους φαύλους κύκλους της κοινωνίας, "θεραπευόμαστε" συλλογικά.

πηγή : https://www.facebook.com/events/3223966123925…