Σάββατο 24 Οκτωβρίου 2020 στις 19.00

Εκδήλωση: «Η υποβάθμιση της πρωτοβάθμιας υγείας στην περίοδο της πανδημίας»

Αγώνας ενάντια στην υποβάθμιση της πρωτοβάθμιας υγείας στη γειτονιά μας

Απαιτούμε την πλήρωση των κενών θέσεων στη Το.Μ.Υ. και στο Κέντρο Υγείας Κεραμεικού, με νέους-ες γιατρούς που θα είναι μόνιμοι-ες, θα αμείβονται αξιοπρεπώς και θα πιστεύουν στο όραμα μιας δημόσιας και δωρεάν πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας. Απαιτούμε τη στελέχωση της Το.Μ.Υ. με το νοσηλευτικό και το υπόλοιπο προσωπικό που λείπει (νοσηλεύτρια-ής, επισκέπτρια-ης υγείας, κοινωνική-ός λειτουργός), ώστε να συνεχιστεί απρόσκοπτα η εύρυθμη λειτουργία της.

Διεκδικούμε μια πρωτοβάθμια δομή υγείας που θα θέτει σε πρώτο πλάνο τις ανάγκες των χρηστών των υπηρεσιών της και θα προσφέρει ποιοτικές και αξιοπρεπείς υπηρεσίες περίθαλψης.

Υπερασπιζόμαστε το δημόσιο και δωρεάν χαρακτήρα των υπηρεσιών υγείας στην περιοχή μας και την ισότιμη πρόσβαση όλων σ' αυτές, χωρίς αποκλεισμούς εισοδήματος, φύλου, φυλής, εθνικότητας.

Καμία εμπιστοσύνη σε δημοτικές αρχές και Υπουργείο Υγείας. Καμία ανάθεση της τύχης της υγείας και της ζωής μας σε επίδοξους σωτήρες. Μέσα από αυτοργανωμένες και αντιιεραρχικές διαδικασίες, με επιμονή και εμπιστοσύνη στις δικές μας δυνάμεις να πάρουμε τη τύχη της ζωής μας στα χέρια μας.

ΥΓΕΙΑ-ΤΡΟΦΗ-ΣΤΕΓΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ

Εκδήλωση: «Η υποβάθμιση της πρωτοβάθμιας υγείας στην περίοδο της πανδημίας» με τη συμμετοχή γιατρών από πρωτοβάθμια υγεία και νοσοκομεία / Σάββατο 24 Οκτωβρίου - 7μμ (κατάληψη πρώην ΠΙΚΠΑ)

Σε κάθε εκδήλωση συλλέγουμε τρόφιμα, είδη σωματικής υγιεινής, καθαριστικά για την Αυτοοργανωμένη Δομή Αλληλεγγύης "Το Ντουλάπι"

Συγκέντρωση ενάντια στην υποβάθμιση της To.M.Y. και του Κέντρου Υγείας Κεραμεικού / Δευτέρα 26 Οκτωβρίου 2020 - 8:30πμ (Κειριαδών 4 & Ευρυσθέως 1 - Κ. Πετράλωνα)

Ανοιχτή Συνέλευση Κατοίκων Πετραλώνων-Θησείου-Κουκακίου

κάθε Κυριακή 6μμ συνέλευση στην κατάληψη πρώην ΠΙΚΠΑ, Τιμοδήμου και Αντωνιάδου, Άνω Πετράλωνα - askpthk.espivblogs.net