Τρίτη 13 Οκτωβρίου 2020 στις 12.00

3 καλέσματα : 1 2 3

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον σύντροφο Κώστα Κ.

Το ξημέρωμα της Δευτέρας 12/10, μετά από επίθεση με μπογιές στο σπίτι και στο αμάξι του χρυσαυγίτη Τρ.Μπουγα, πρώην υποψήφιου δημάρχου Καλλιθέας με την Ελληνική Αυγή και νυν μέλος του νέου κόμματος Κασιδιάρη, Έλληνες για την πατρίδα, συλλαμβάνεται ο σύντροφός Κώστας Κ. κινούμενος στην περιοχή. Μετά τη σύλληψή του ακολούθησε και έρευνα στην οικία του. Αύριο Τρίτη 13/10, ο σύντροφος περνάει από την αυτόφωρη διαδικασία στο β' αυτόφωρο, αντιμετωπίζοντας την κατηγορία των φθορών κατά συναυτουργία, σε βαθμό πλημμελήματος.

Κανένας σύντροφος μόνος του Μαχητικος αντιφασισμός παντού

Δεν αρκεί μόνο η καταδίκη των ναζί στις δικαστικές αίθουσες

Να τσακίσουμε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια Ευελπίδων , 12μμ

Ταμείο Αλληλεγγύης Φυλακισμένων και Διωκόμενων Αγωνιστών

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1607743/
πηγή : email που λάβαμε στις 12 Οκτωβρίου 23h


1 2 3

Τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας 12 Οκτωβρίου συλλαμβάνεται ο σύντροφος Κώστας Κ., από την ομάδα ΔΙΑΣ, κινούμενος στην περιοχή όπου είχε πραγματοποιηθεί επίθεση με μπογιές στο σπίτι και στο αμάξι του χρυσαυγίτη του Τρύφωνος Μπουγά, πρώην υποψηφίου δημάρχου Καλλιθέας με την "Ελληνική Αυγή" και νυν μέλος του νέου κόμματος "Έλληνες για την πατρίδα" του Ηλία Κασιδιάρη. Ακολούθησε έρευνα στο σπίτι του συντρόφου, όπου και κατασχέθηκαν προσωπικά του αντικείμενα. Ο σύντροφος αντιμετωπίζει την κατηγορία "φθορές κατά συναυτουργία", η οποία είναι πλημμεληματικού χαρακτήρα.

Αύριο Τρίτη 13 Οκτωβρίου, ο σύντροφος Κώστας Κ. περνάει από την αυτόφωρη διαδικασία στις 12:00 μμ, στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων.

ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΟΣ ΜΟΝΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

ΟΥΤΕ ΜΕ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΝΟΜΟΥΣ

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΣΑΚΙΖΕΤΑΙ ΜΟΝΑΧΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ

Συνέλευση αλληλεγγύης στους φυλακισμένους, φυγόδικους και διωκόμενους αγωνιστές

πηγή : https://athens.indymedia.org/post/1607740/
πηγή : email που λάβαμε στις 12 Οκτωβρίου 23h


1 2 3

Συγκέντρωση αλληλεγγύης στον σύντροφο Κώστα Κ. στις 13/10 12 μμ στα Δικαστήρια Ευελπίδων

Τα ξημερώματα της Δευτέρας 12/10 πραγματοποιείται επίθεση στο σπίτι του Τρύφωνα Μπουγά στο Π.Φάληρο, επικεφαλή της Ελληνικής Αυγής (την δημοτική παράταξη της Χρυσής Αυγής) στην Καλλιθέα. Στην ευρύτερη περιοχή συλλαμβάνεται ο σύντροφος Κώστας Κ. και κατόπιν πραγματοποιείται έρευνα στην οικία του. Η κατηγορία που του προσάπτεται είναι "φθορές κατά συναυτουργία" για μπογιές που ρίχτηκαν στο σπίτι και για το σπάσιμο του προσωπικού οχήματος του φασίστα.

Για όσους δεν γνωρίζουν, ο Τρύφωνας Μπουγάς, γυρολόγος όλων των διαμερισμάτων της δεξιάς πολυκατοικίας (ΝΔ, ΛΑΟΣ), πέρασε στη Χρυσή Αυγή, όπου και χρίστηκε επικεφαλής της δημοτικής της παράταξης στην Καλλιθέα. Μία περιοχή που διατηρεί την "επιχείρησή" του ΑΓΟΡΑ ΧΡΥΣΟΥ σαν γνήσιος μαυραγορίτης, όπως και οι πρόγονοί του επί κατοχής. Και επειδή είναι της μόδας να την κάνουν όλοι οι φασίστες από το βυθιζόμενο καράβι της Χρυσής Αυγής, ο Τρύφωνας βρήκε τη θαλπωρή στο νέο φασιστοκόμμα του Κασιδιάρη...

Ο σύντροφος Κώστας Κ. περνάει αύριο Τρίτη 13/10 από εισαγγελέα στις 12:00 στο β' Αυτόφωρο της Ευελπίδων. Εννοείται πως θα βρισκόμαστε στο πλευρό του μην αφήνοντας τους κατηγορούμενους στην κοινωνική συνείδηση φασίστες, να μετατραπούν σε κατήγορους οποιουδήποτε ανθρώπου του αγώνα. Θα είμαστε εκεί για να ξαναδηλώσουμε προς πάσα κατεύθυνση πως

Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΣΑΚΙΖΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

Αντιφασιστικό Δίκτυο στα Νότια, 12/10/2020

πηγή : http://athens.indymedia.org/post/1607747/