Πέμπτη 22 Οκτωβρίου 2020 στις 21.00

Συνέλευση ενάντια στις φόλες

Στις 13-10-2020 στην πόλη των Ιωαννίνων δηλητηριάζονται και πεθαίνουν από φόλα 2 σκυλιά και μια γάτα σε κεντρικό δρόμο της πόλης ( Ανεξαρτησίας). Δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που γίνετε κάτι τέτοιο καθώς οι πρακτικές αυτές είναι συχνό φαινόμενο στο κέντρο αλλά και στην ευρύτερη περιοχή των Ιωάννινων.

Στο πλαίσιο του ανθρωποκεντρικού πολιτισμού στον οποίο ζούμε που περιστρέφεται μόνο γύρω από τις ανάγκες του ανθρώπου, την διαιώνιση του τσιμέντου και την καταστροφή της φύσης η κοινωνία προωθεί την κυριαρχία και την εξουσιαστικότητα απέναντι στα ζώα. Από την καθημερινή υποτίμηση της ζωής τους (πχ ζωολογικοί κήποι, ζώα συντροφιάς) μέχρι τον θάνατο τους (πχ. Ρούχα, σφαγεία, πειράματα, φόλες).

Τα ανθρώπινα σκουπίδια που ρίχνουν φόλες ονειρεύονται ένα καθαρό, αποστειρωμένο αστικό τοπίο. Νοικοκυραίοι που οτιδήποτε τους χαλάει την αισθητική και την κανονικότητα το περιθωριοποιούν και προσπαθούν να το αφανίσουν. Στη συγκεκριμένη περίπτωση στο στόχαστρο τους μπήκαν τα αδέσποτα ζώα ενώ σε άλλες περιπτώσεις άστεγοι, τοξικοεξαρτημένοι , gay, τρανς , ιερόδουλες ,μετανάστες και ψυχικά ''ασθενείς''.

Για τους παραπάνω αλλά και για όλους τους λόγους του κόσμου στεκόμαστε εχθρικά απέναντι σε τέτοιες πρακτικές και καλούμε σε συνέλευση ενάντια στις φόλες την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου και ωρα 21:00 στις Εστίες Δόμπολης.

Αποστειρωμένες πόλεις βρώμικα μυαλά είμαστε όλ@ παραβατικά σκυλιά,γατιά

Φωτιά σε πόλεις ,φυλακές ,νόμους ,κράτη και κλουβιά

κάλεσμα : Πρωτοβουλία ατόμων ενάντια στις φόλες

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/83481/