Πέμπτη 5 Νοεμβρίου 2020 στις 18.00

Συγκεντρωση ενάντια στις κατασταλτικές μεθοδεύσεις εναντίον αγωνιστών

Συγκέντρωση ενάντια στις κατασταλτικές μεθοδεύσεις εναντίων αγωνιστών/ριών και υπεράσπισης των μαχητικών επιλογών αντίστασης που χτυπιούνται από το Κράτος.

Στον πόλεμο δεν υπάρχουν γκάφες αλλά στρατηγικές εξόντωσης του αιχμαλώτου

Ο σύντροφος Π. Γεωργιάδης βρίσκεται αιχμάλωτος στα χέρια του κράτους αφού εντοπίζεται ποσότητα εκρηκτικών και σφαίρες σε διαμέρισμα που νοίκιαζε στο Κουκάκι. Η "αντι"τρομοκρατική διακινεί για μέρες στα κεντρικά δελτία των ειδήσεων ότι έχει στα χέρια της όμηρο της Ομάδας Λαϊκών Αγωνιστών, αφού σύμφωνα με τα ευρήματα στο σπίτι του συντρόφου βρέθηκε πρωτότυπη προκήρυξη σε σκληρό δίσκο υπολογιστή με την οποία η Οργάνωση αναλάμβανε την επίθεση με εκρηκτικά στη γιάφκα του ΣΕΒ το 2015.

Ο σύντροφος μαζί με το κίνημα αλληλεγγύης αλλά και οι τεχνικοί εμπειρογνώμονες από την πρώτη στιγμή περνάνε στην αντεπίθεση αναδεικνύοντας την σκευωρία που η "αντι"τρομοκρατική επιχειρεί να στήσει, αποδεικνύοντας ότι πρόκειται για αρχείο pdf, κατασκευασμένο στον υπολογιστή του. Μπροστά στο ενδεχόμενο της πανηγυρικής ανάδειξης της σκευωρίας η "αντι"τρομοκρατική αναδιπλώνεται κάποιες βδομάδες μετά και ανακατασκευάζει τα ψέμματα της, όχι όμως και την αξιοπιστία της.

Επανάσταση ή βαρβαρότητα

"Η Κοινωνική Επανάσταση δεν είναι ακραία όπως θέλουν να την εμφανίσουν οι καθεστωτικοί κήνσορες. Ακραίος είναι ο καπιταλισμός με τους πολέμους του, τα "εργατικά ατυχήματα", την εξαθλίωση στον τρίτο κόσμο, τον βιασμό και την καταστροφή της φύσης. Ακραίο είναι να πεθαίνει ένα παιδί κάθε τρία δευτερόλεπτα απ' την πείνα, την έλλειψη πρόσβασης στο νερό κι από ιάσιμες ασθένειες. Ακραίο είναι να πεθαίνουν κάθε χρόνο 30 εκατομμύρια άνθρωποι από ασιτία, την ώρα που οι παραγωγικές δυνάμεις της κοινωνίας έχουν εκτοξευθεί σε απίστευτο βαθμό. Ακραίο είναι πως στον πλανήτη 358 πλουτοκράτες κατέχουν ίση περιουσία με 2.3 δις ανθρώπους! Ακραία είναι η κανονικότητα στον Καπιταλισμό και όχι η Επανάσταση!!"

Π. Γεωργιάδης

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 5/11/2020 ΣΤΙΣ 18.00 ΜΕΤΡΟ ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ (έξω από τη ΓΑΔΑ)

Μετά τη συγκέντρωση, θα συνεχιστεί η συζήτηση για την συνδιαμόρφωση δράσεων αλληλεγγύης στον Π. Γεωργιάδη και τους 2 διωκόμενους συντρόφους στην ΑΣΟΕΕ την ίδια μέρα (Πέμπτη 5/11).

Κάτω τα ξερά σας από τους/τις συντρόφους/ισσες μας!

Πρωτοβουλία αλληλεγγύης ενάντια στην κρατική τρομοκρατία

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/83540/