Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2020 στις 11.00

7 καλέσματα : 1 2 3 4 5 6 7

[Αθήνα] Συγκέντρωση αλληλεγγύης για τους συλληφθέντες/είσες της 1ης Νοέμβρη

Κάλεσμα αλληλεγγύης στους συλληφθέντες/ισσες της 1η Νοέμβρη

Κάλεσμα αλληλεγγύης στους συλληφθέντες/ισσες έπειτα από την επίθεση των μπάτσων στην Αντιφασιστική/Αντικρατική συγκέντρωση στο Γαλάτσι. Άυριο Δευτέρα 2/11 στις 11:00 η ώρα, Ευελπίδων στο κτίριο 16.

Αυτοδιαχειριζόμενο στέκι Στεγ* Αντιφασιστική/Αντιεξουσιαστική Συνέλευση Ν.Ιωνίας/Ηρακλείου

πηγή : http://athens.indymedia.org/post/1608163/


1 2 3 4 5 6 7

Κάλεσμα αλληλεγγύης στους συλληφθέντες του αντιφασιστικού/αντικρατικού καλέσματος της 1ης Νοέμβρη

Κάλεσμα αλληλεγγύης στους συλληφθέντες του αντιφασιστικού/αντικρατικού καλέσματος της 1ης Νοέμβρη

Η αντιφασιστική/αντικρατική συγκέντρωση και πορεία που είχε καλεστεί για την 1η Νοέμβρη, μετά από πρωτοβουλία της αναρχικής/αντιεξουσιαστικής συνέλευσης Ν.Ιωνίας/Ηρακλείου και πλαισίωσαν με καλέσματα και άλλες ομάδες και συνελεύσεις, απαγορεύτηκε από το κράτος βάσει του νέου νομοσχεδίου, χουντικής εμπνεύσεως, περί απαγόρευσης των διαδηλώσεων και ανακοινώθηκε από τα συστημικά μέσα, το βράδυ του Σαββάτου.

Έπειτα από την κατάληψη της πλατείας του Ηρακλείου από τις αστυνομικές δυνάμεις περίπου μία ώρα πριν το κάλεσμα, η συγκέντρωση μεταφέρθηκε στον σταθμό της Ν.Ιωνίας. Όταν οι δυνάμεις του κινήματος έφτασαν εκεί, βρήκαν εκ νέου τον κρατικό μηχανισμό να απαγορεύει, δια στόματος των πάνοπλων μπάτσων, οποιαδήποτε συγκέντρωση.

Ο κόσμος του αγώνα στάθηκε αποφασισμένος να μην παραιτηθεί και συγκεντρώθηκε εκ νέου στο Γαλάτσι όπου και πραγματοποίησε πορεία στη γειτονιά μέχρι την πλατεία του Αγίου Ανδρέα. Μόλις λίγα λεπτά μετά την είσοδο της διαδήλωσης στην πλατεία, διμοιρίες των ΜΑΤ άρχισαν να πλησιάζουν την συγκέντρωση. Ο κόσμος συντάχθηκε και έμεινε μαζί ενόσω από όλες τις πλευρές ερχόντουσαν αστυνομικές δυνάμεις. Αφού περικύκλωσαν την συγκέντρωση, και χωρίς να αφήσουν καμία διέξοδο διαφυγής εξαπέλυσαν μία ακραία σε βιαιότητα κατασταλτική επίθεση με αποτέλεσμα τον τραυματισμό πολλών συγκεντρωμένων και τη σύλληψη συντρόφων/σσων και τον τραυματισμό τεσσάρων εξ αυτών, μίας συντρόφισσας σοβαρά, που έπειτα από την επιμονή του κόσμου διακομίστηκαν με ασθενοφόρα σε νοσοκομείο.

Τη βία των μπάτσων δέχτηκε και πλήθος κόσμου της γειτονιάς που καθόταν σε μαγαζιά ενώ η πιο ακραία έκφραση της δολοφονικής φύσης του κράτους εκφράστηκε μέχρι και πάνω σε ένα πεντάχρονο παιδί που βρισκόταν μαζί με τη μητέρα του μέσα σε ένα μαγαζί και το χτύπησαν και μάλιστα με ανάποδο γκλομπ.

Το κράτος έδειξε για άλλη μία φορά το δολοφονικό, αντικοινωνικό του πρόσωπο.

Εμείς για άλλη μια φορά θα φωνάξουμε πως μπροστά στην κρατική καταστολή δεν κάνουμε ΟΥΤΕ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ!

Οι σύντροφοι και οι συντρόφισσες περνάν αύριο από την Ευελπίδων με τις κατηγορίες της αντίστασης και της απείθειας.

ΚΑΜΙΑ ΠΑΡΑΔΟΣΗ-ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΚΩΧΗ

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ, ΦΑΣΙΣΤΕΣ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΎΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΣΕΣ ΤΗΣ ΣΥΓΚΈΝΤΡΩΣΗΣ ΤΗΣ 1Ης ΝΟΕΜΒΡΗ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ: ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΝΟΕΜΒΡΗ, ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ 11.00 π.μ.

Στέκι Αντίπνοια

πηγή : http://stekiantipnoia.squathost.com/κάλεσμα-α…


1 2 3 4 5 6 7

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ: ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΝΟΕΜΒΡΗ, ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ, 11.00 Π.Μ.

Κάλεσμα αλληλεγγύης στους συλληφθέντες του αντιφασιστικού/αντικρατικού καλέσματος της 1ης Νοέμβρη

Αύριο Δευτέρα 2 Νοέμβρη θα περάσουν από αυτόφωρο οι συλληφθέντες και οι συλληφθείσες με κατηγορίες αντίστασης και απείθεια, από την αντικρατική-αντιφασιστική συγκέντρωση της 1ης Νοέμβρη που είχε καλεστεί με πρωτοβουλία της αντιεξουσιαστικής-αντιφασιστικής συνέλευσης Ν.Ιωνίας/Ηρακλείου.

Έπειτα από την εφαρμογή του νέου κατασταλτικού νομοσχεδίου περί απαγόρευσης των διαδηλώσεων και την κατάληψη της πλατείας του Ηρακλείου από αστυνομικές δυνάμεις, η συγκέντρωση μεταφέρθηκε στην Ν.Ιωνία. Εκ νέου οι συγκεντρωμένοι απομακρύνθηκαν από την αστυνομία. Οι αγωνιζόμενοι/ες αποφάσισαν να μην παραιτηθούν και να πραγματοποιήσουν την συγκέντρωση και ενάντια σε κράτος και φασίστες. Έτσι πραγματοποίησαν πορεία στο Γαλάτσι με κατεύθυνση την πλατεία Αγ. Ανδρέα.

Μόλις η διαδήλωση έφτασε στην πλατεία εμφανίστηκαν διμοιρίες των ΜΑΤ από όλες τις πλευρές και εξαπέλυσαν μία ολομέτωπη επίθεση στους συγκεντρωμένους με αποτέλεσμα τη σύλληψη 12 συντρόφων/σσων και τον τραυματισμό τεσσάρων εξ αυτών, μίας συντρόφισσας αρκετά σοβαρός. Τη βία των δυνάμεων καταστολής δέχτηκαν μέχρι και θαμώνες και κάτοικοι της γειτονιάς με ακραίο γεγονός το χτύπημα ενός πεντάχρονου παιδιού με ανάποδο γκλομπ.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΚΡΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΤΑΓΗ, ΚΑΜΙΑ ΥΠΟΧΩΡΗΣΗ

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ στους ΣΥΛΛΗΦΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙΣΕΣ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ: ΔΕΥΤΕΡΑ 2 ΝΟΕΜΒΡΗ, ΕΥΕΛΠΙΔΩΝ, 11.00 Π.Μ.

Συνέλευση Αναρχικών για την Κοινωνική και Ταξική Χειραφέτηση

πηγή : https://saktx.espivblogs.net/2020/11/01/sygke…


1 2 3 4 5 6 7

Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης τη Δευτέρα 2/11 στις 12.00 στα Δικαστήρια Ευελπίδων (κτ.7 και 16) για τους συλληφθέντες/είσες της αντιφασιστικής πορείας της 1ης Νοεμβρίου.

ΚΑΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΟΝΗ/ΟΣ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Αντιφασιστική Συνέλευση Αμπελοκήπων

πηγή : email που λάβαμε στις 2 Νοεμβρίου 00h


1 2 3 4 5 6 7

Άνοιγμα στο στέκι της φοιτητικής ομάδας Ρουβίκωνα

Αύριο Δευτέρα 2/11 στις 11:00 στο κτίριο 16 θα περάσουν από εισαγγελέα οι συλληφθέντες και συλληφθείσες από την βίαιη κατασταλτική επίθεση που δέχθηκε η αντιφασιστική συγκέντρωση στο Γαλάτσι. Όλοι και όλες να είμαστε εκεί!

*Το στέκι μας αύριο θα ανοίξει αργότερα, μετά τη συγκέντρωση στην Ευελπίδων.

Κανενας και καμία μόνη στα χέρια του κράτους
ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ

Φοιτητική ομάδα Ρουβίκωνα

πηγή : https://www.facebook.com/FoithtikhOmadaRouvik…


1 2 3 4 5 6 7

Κάλεσμα αλληλεγγύης στους συλληφθέντες/ισσες της 1η Νοέμβρη

Κάλεσμα αλληλεγγύης στους συλληφθέντες/ισσες έπειτα από την επίθεση των μπάτσων στην Αντιφασιστική/Αντικρατική συγκέντρωση στο Γαλάτσι. Άυριο Δευτέρα 2/11 στις 11:00 η ώρα, Ευελπίδων στο κτίριο 16.

Αντιφασίστριες/ες

πηγή : http://athens.indymedia.org/post/1608164/


1 2 3 4 5 6 7

02/11, 12:00. Συγκέντρωση αλληλεγγύης στα δικαστήρια Ευελπίδων για τους συλληφθέντες της συγκέντρωσης στο Γαλάτσι

Σήμερα, 1 Νοεμβρίου, οι δυνάμεις καταστολής επιδόθηκαν σε άλλο ένα κρεσέντο δολοφονικής βίας. Αφού απαγόρευσαν την αντιφασιστική συγκέντρωση στο Γαλάτσι, με πρόσχημα τα μέτρα κατά του κορονοϊού, επιτέθηκαν στους συγκεντρωμένους με ιδιαίτερη αγριότητα, τραυματίζοντας αρκετούς και συλλαμβάνοντας 9. Κάποιοι από τους συλληφθέντες περνάνε από εισαγγελέα αύριο 2 Νοεμβρίου στις 12:00, στα κτίρια 7 και 16 στα δικαστήρια της Ευελπίδων. Καλούμε σε συγκέντρωση αλληλεγγύης, ενάντια στην καταστολή και την κρατική τρομοκρατία.

Κάτω τα χέρια απ' τους αγωνιστές.

Αλληλεγγύη συλληφθέντες της αντιφασιστικής συγκέντρωσης της 1ης Νοεμβρίου

Ταξική Αντεπίθεση (ομάδα αναρχικών και κομμουνιστών)

πηγή : http://athens.indymedia.org/post/1608160/