Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020 στις 14.00

Παρέμβαση αλληλεγγύης στους συλληφθέντες της Αθήνας

Κάλεσμα αλληλεγγύης στους συλληφθέντες της Αθήνας

Στις 13/11, μια πρωτοβουλία συντροφισσών και συντρόφων μπήκε στο πολυτεχνείο στην Αθήνα με σκοπό να το κρατήσει ανοιχτό και προσβάσιμο για τις εκδηλώσεις της 17 Νοέμβρη. Άλλη μια πρωτοβουλία, σχεδόν ταυτόχρονα έκανε κατάληψη στην πρυτανεία διαμαρτυρόμενη για το lock out που αποφάσισε η διοίκηση του ΕΜΠ ενόψει 17 Νοέμβρη. Η απάντηση του κράτους για ακόμη μια φορά ήταν εκκένωση και των δύο χώρων με ωμή καταστολή, συλλαμβάνοντας 92 άτομα, χτυπώντας την αντανακλαστική πορεία στα Εξάρχεια με χημικά και προσάγοντας αρκετούς ακόμη ανθρώπους. Οι κινήσεις αυτές μόνο τρόμο δεν μας προκαλούν. Αντιθέτως μας εξοργίζουν παραπάνω και μας δίνουν επιπλέον λόγους για να βρισκόμαστε στο δρόμο, για να βάλουμε ένα στοπ στη διάχυση του φόβου στο κοινωνικό σώμα, στα αντικοινωνικά lock down με τα οποία προσπαθεί το κράτος να ξεπλύνει τις ευθύνες του, στις επιθέσεις που δέχεται ο κόσμος της εργασίας μέσα από αναστολές, ελαστικά ωράρια και μισθούς.

Καλούμε το Σάββατο 14/11 σε μικροφωνική παρέμβαση στα ΠΡΟΚΑΤ (ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ΞΑΝΘΗΣ), στις 14:00 ως ένδειξη αλληλεγγύης στους συλληφθέντες συντρόφους & συντρόφισσες. Επίσης καλούμε στις 17/11 σε συγκέντρωση- πορεία στο πολυτεχνείο Ξάνθης στις 15:00.

ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗ ΠΡΑΞΗ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ & ΣΥΝΤΡΟΦΙΣΣΩΝ ΤΟΥ ΚΑΤΩ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΕΣ/ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΟΙ

πηγή : http://athens.indymedia.org/post/1608458/