Τετάρτη 18 Νοεμβρίου 2020 στις 18.00

Συλλογή τροφίμων, φαρμάκων και άλλων ειδών

Ανακοίνωση

Κάλεσμα Ταξικής Αλληλεγγύης

για την συλλογή τροφίμων, φαρμάκων και άλλων ειδών

Με το δεύτερο λοκ-ντάουν, η κυβέρνηση επιχειρεί να περάσει αντεργατικά μέτρα, ασκώντας κρατική καταστολή ενάντια στους εργαζόμενους και τη νεολαία.

Συγχρόνως με τις απαγορεύσεις των πορειών και την αστυνομοκρατία στις γειτονιές και τις πόλεις της χώρας, η κυβέρνηση έχει διαλύσει το υγειονομικό σύστημα της χώρας, αφήνοντας εκατομμύρια εργαζόμενους, συνταξιούχους και πρόσφυγες, στο έλεος της πανδημίας. Οι κυβερνώντες έχουν σταματήσει την λειτουργία όσων κοινωνικών υπηρεσιών και παροχών ήταν απολύτως αναγκαίες για την επιβίωση των ανθρώπων. Τα συσσίτια είναι ελάχιστα και χείριστης ποιότητας, τα κοινωνικά παντοπωλεία δεν δίνουν τίποτα, τα όποια επιδόματα τα παίρνουν όλο και λιγότεροι.

Η Εργατική Συμμαχία στα Δυτικά παλεύει με έμπρακτη ταξική αλληλεγγύη στο πλευρό των εργαζόμενων και των άνεργων, καλώντας τους συντρόφους και κάθε εργαζόμενο, να φέρουν τρόφιμα, φάρμακα και είδη προσωπικής χρήσης στο Κοινωνικό Ιατρείο Ιλίου, το οποίο ήδη έχει αρχίσει να συλλέγει τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης. Οι συνεισφορές αυτές, θα διανεμηθούν άμεσα σε όποιους ανθρώπους τις χρειάζονται.

Δευτέρα 16 και Τετάρτη 18 Νοεμβρίου, στο Κοινωνικό Ιατρείο Ιλίου,

6μμ-7μμ. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 69 39 40 13 71

Εργατική Συμμαχία στα Δυτικά

πηγή : https://ergatikisymmaxia.blogspot.com/2020/11…