Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2020 στις 15.00

Συνέχεια της συνέλευσης για την 6η Δεκέμβρη

Όταν συντονιζόμαστε αυτά που μπορούμε να πετύχουμε ξεπερνάνε τις προσδοκίες μας.

Αυτό φάνηκε το προηγούμενο διάστημα της 17Ν μέσα από νίκες και ήττες των δράσεων μας.

Το κράτος στοχεύει το κίνημα, καθότι αποτελεί οργανωμένο μέρος της τάξης των καταπιεσμένων, και είναι τώρα η ώρα που χρειάζεται να βρεθούμε απέναντι του υπερασπιζόμενοι/ες/α ακόμη και την ίδια μας την ύπαρξη.

Έχουμε την ανάγκη να συντονιστούμε έστω και στα ελάχιστα που είναι το πώς θα κατεβαίνουμε πλεον στον δρόμο. Γι αυτό καλούμε σε ανοιχτή συνέλευση την Παρασκευή 27 Νοεμβρίου, στις 4μ.μ στην ΦΕΠΑ, για να μοιραστούμε σκεπτικά σχετικά με τις κινητοποιήσεις της 6ης δεκέμβρη.

Η δολοφονία του αναρχικού μαθητή Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου αποτυπώνει την βία των κατασταλτικών μηχανισμών και τον διακαή τους πόθο να στρέψουν τα όπλα τους απέναντι σε ότι απειλεί τα αφεντικά τους και την εξουσία τους. Η εξέγερση του 08 που έγινε με αφορμή την δολοφονία αποτύπωσε τις δυνάμεις της κοινωνικής βάσης και ισοπέδωσε για πολλά χρονιά σχεδιασμούς του κράτους.

Σήμερα το κράτος έχει επιστρέψει με την πιο βίαιη μορφή του και απειλεί να πάρει τα πάντα. Η κοινωνική βάση φλέγεται αλλά δεν μπορεί να κουνηθεί. Είναι αναγκαίο πιο πολύ από ποτε να ξεσπάσει μια εξέγερση που θα γκρεμίσει ακόμα μια φορά τους κρατικούς σχεδιασμους που επιδιώκουν την πλήρη καθυπόταξη και εκμετάλλευση.

ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΝΑΣΑ ΦΩΤΙΑ.

ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΣΗ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΚΡΑΤΟΣ, ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΥΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΩΡΑ!

Συνέλευση καταλήψεων, συλλογικοτήτων, διεθνιστών/ριών, μεταναστών/ριων, αλληλέγγυων

πηγή : email που λάβαμε στις 28 Νοεμβρίου 17h