Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2020 στις 15.00

Συνέχεια Ανοιχτής συνέλευσης ενάντια στην κρατική καταστολή

Με αφορμή την νέα κατασταλτική πραγματικότητα που βιώνουμε από μεριάς κράτους πίσω από τον μανδύα των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας θεωρούμε επιτακτική ανάγκη την συγκρότηση ενός ανοιχτού αντικατασταλτικού μορφώματος όπου θα λαμβάνει άμεσες αποφάσεις από τις ατομικότητες που θα το πλαισιώσουν.

Εξίσου αναγκαία θεωρούμε την ενασχόληση με την απάντηση που πρέπει να δοθεί σε σχέση με το ζήτημα του συντρόφου Errol που απειλείται με εκδικιτική απέλαση με το πρόσχημα του δημοσίου κινδύνου αλλά και όλων των διωκόμενων αγωνιστών της τρέχουσας περιόδου (π.χ υπόθεση της συντρόφισσας που διώκεται με αφορμή την επίθεση στο ΑΤ Κολωνού).

Είναι γεγονός πως ακόμα και τα πράγματα που θεωρούσαμε κεκτημένα επιχειρούνται συνεχώς να καταπατηθούν. Από την απλή συνεύρεση και διοργάνωση πολιτικών εκδηλώσεων μέχρι και την διεκπεραίωση των πιο συμβολικών ενεργειών σε μέρες ορόσημο για μας, η καταστολή δεν μας αφήνει κανένα πεδίο κίνησης και ανάσας. Η παρουσία των μπάτσων στις γειτονιές μας αλλά και ευρύτερα σε όλο το φάσμα του αστικού ιστού , μόνιμη, στις ημέρες υψηλού κινδύνου μετάδοσης "διέγερσης σε ανυπακοή", ασφυκτική. Αναγνωρίζουμε πως δεν μένει άλλος δρόμος από αυτόν της συλλογικής και όσο το δυνατόν περισσότερο συνολικής απάντησης. Ως μία πρώτη ενέργεια της επανάκτησης της ανοιχτής μας παρουσίας στην δημόσια σφαίρα επιλέγουμε την συνέχεια της ανοιχτής αντικρατικής, αντικατασταλτικής συνέλευσης την Τετάρτη 16/12 στις Α Φοιτητικές Εστίες ώρα 3 μ.μ

πηγή : email που λάβαμε στις 12 Δεκεμβρίου 18h