Κυριακή 10 Ιανουαρίου 2021 στις 13.30

Κουζίνα αλληλεγγύης

Η νέα χρονιά μας βρίσκει στη μέση μιας εξαιρετικά δύσκολης περιόδου για τον λαό. Οι όροι της ζωής μας γίνονται όλο και πιο δύσκολοι τόσο από την ίδια την πανδημία, όσο και από τον τρόπο που η εξουσία διαχειρίζεται την κρίση, αφού τη βλέπει σαν ευκαιρία για να διαμορφώσει μια νέα κοινωνική πραγματικότητα, δυστοπική για το λαό, αλλά κερδοφόρα για το κεφάλαιο.

👉Η Εργατική Λέσχη Νέας Σμύρνης καλεί όλες και όλους να σταθούν με συλλογικότητα και αλληλεγγύη αυτή την περίοδο, να γίνει ο καθένας μόνος του και όλοι μαζί ασπίδα σε κάθε αδύναμη/ο, φτωχή/ο. Είναι χρέος μας να αντισταθούμε σε ένα μέλλον σκοτεινό, που θα κυριαρχεί η καταστολή και ο φόβος.

🥣Στο πλαίσιο των δράσεων της, η ΕΛΝΣ διοργανώνει την Κυριακή 10 Ιανουαρίου μία κουζίνα αλληλεγγύης για τους οικονομικά ασθενέστερους και άστεγους που ζουν στην περιοχή ή στις γειτονικές περιοχές, οι οποίοι βιώνουν τον κοινωνικό αποκλεισμό και ειδικά την περίοδο της πανδημίας είναι πιο ευάλωτοι από ποτέ. Κατά τη διάρκεια του συσσιτίου θα πραγματοποιείται επίσης, συλλογή/διανομή ειδών πρώτης ανάγκης και μέσων ατομικής προστασίας (μάσκες μίας χρήσης & αντισηπτικά). Η δράση θα ξεκινήσει από τις 13:30 το μεσημέρι στον χώρο μπροστά από το κτήριο της Λέσχης (Ελευθερίου Βενιζέλου 12 & Αιγαίου).🍲

Καλούμε τα μέλη της Λέσχης και όλον τον κόσμο να σταθεί αλληλέγγυος και να ενισχύσει την προσπάθεια αυτή.

✊Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ

πηγή : http://ergatikilesxi.gr/solidarity/κουζίνα-αλ…