Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2021 στις 11.30

Αντιφασιστική-Αντικρατική συγκέντρωση

από Κατάληψη Apertus

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΓΕΝΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΡΕΦΕΙ.

17-1-2021: 8 χρόνια από τη δολοφονία του μετανάστη εργάτη Σαχζάτ Λουκμάν ( Shehzad Luqman ) από τους νεοναζί της χρυσής αυγής Χρήστο Στεργιόπουλο και Διονύση Λιακόπουλο στα Πετράλωνα. Η κυβέρνηση εκμεταλλευόμενη την πανδημία και αδιαφορώντας για το θάνατο που σκορπίζεται γύρω μας επιτίθεται με ρεβανσιστική συμπεριφορά μαφίας σε φυλακισμένους/ες, μετανάστες/στριες, κινηματικές δομές και αγωνιστές/στριες, επαναφέροντας στον κορμό της και στη δεξαμενή των ψηφοφόρων της όλων των ειδών τα φασιστοειδή .

Τελευταία πράξη πριν την επόμενη, η επιβολή πειθαρχικών συμβουλίων και παρουσίας μπάτσων στα πανεπιστήμια , με σκοπό να ξεριζωθούν οι εστίες αντίστασης και αγώνα από τους πανεπιστημιακούς χώρους. Η ιστορική συμβολή των φοιτητών στους αγώνες στον Ελλαδικό χώρο και αλλού ξυπνά εφιάλτες σε κράτος και κεφάλαιο.

Καλούμε τον κόσμο του αγώνα, στο ζωτικό μας χώρο, στους δρόμους, τις πλατείες, τις γειτονιές και τις σχολές να συνεχίσει να δίνει τις μάχες ενάντια στο φασισμό και στο σύστημα που τον γεννά και τον θρέφει.

ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟΝ ΕΚΦΑΣΙΣΜΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ - ΑΝΤΙΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ - ΠΟΡΕΙΑ

17 - 1 - 2021

8 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΣΑΧΖΑΤ ΛΟΥΚΜΑΝ.

ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΗΜΑΔΗ 11.30 π.μ.

Κατάληψη Apertus

Ελεύθερος κοινωνικός χώρος στο Αγρίνιο

Καλυβίων 70

πηγή : http://athens.indymedia.org/event/83847/